LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
5.maddede demek istedigim daha estetik hale getirilmis. Bunlar tabi kucuk seyler. LG kitkatla bir harf bile degistirmemis diyenlere soylemek istedigim en ufak seyler.

yani onu.diyenler sadece kucuk ayrintilari hesp etmio cnku.onemli.degisiklikler degil bunlar

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yeterince düzelmiş sorunlar. İçiniz rahat olsun. Donanımsal sorunlar güncellemeyle gitmez bu arada.

Bir de 20A yükleyince H+ yazmıyor artık mobil veride. Demekki bu romla alakalı sadece görüntü. H ile H+ arasında hız farkı da yok.

dedigim gibi, onun sınırı ile oynarak.yapiolar, yani.goruntu, hiz ayni.sadece resmin.ne zaman.geleceginin.sinyal seviyesini.değiştiriyorlar

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yeterince düzelmiş sorunlar. İçiniz rahat olsun. Donanımsal sorunlar güncellemeyle gitmez bu arada.

Bir de 20A yükleyince H+ yazmıyor artık mobil veride. Demekki bu romla alakalı sadece görüntü. H ile H+ arasında hız farkı da yok.

donanimsal degil ki abi o, yazilimsal, bazi kodlar yanlistir oyuzden de titreme yapiodur, bunu farkli bi.romda denemesi.sart, ayrica bi.ara bende de vardı, rom.atma islerine basladigimdan beri.boyle.bisi.kalmadi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
donanimsal degil ki abi o, yazilimsal, bazi kodlar yanlistir oyuzden de titreme yapiodur, bunu farkli bi.romda denemesi.sart, ayrica bi.ara bende de vardı, rom.atma islerine basladigimdan beri.boyle.bisi.kalmadi

Ben 4 farklı rom kurdum hiçbirinde yaşamadım da o yüzden dedim. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Su ekran titremesini cekip atıcam buraya eve gider gitmez:)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Su ekran titremesini cekip atıcam buraya eve gider gitmez:)

Dostum ben yalan söylüyorsun demiyorum. Senin kullandığın yazılımı ben de kullandım. Ama ben de olmadı. Şuan 4.4.2 kullanıyorum yine yok. Arkadaşının ekranı değişmiş yine sorun devam etmişse belki yine sorunlu donanım takılmıştır. Soketlerde temassızlık olmuştur bilemem. Haa yazılımsal ise de kitkatla gitmiş demektir. İçin rahat olsun. Ben yaşamıyorum, sorun donanımsal değilse senin de kitkat ile sorunun çözülür. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Cekiyorum ama elim titriyor,sanki ben titretmisim gibi oluyo,basarılı bir cekim yapar yapmaz yolkicam

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dostum ben yalan söylüyorsun demiyorum. Senin kullandığın yazılımı ben de kullandım. Ama ben de olmadı. Şuan 4.4.2 kullanıyorum yine yok. Arkadaşının ekranı değişmiş yine sorun devam etmişse belki yine sorunlu donanım takılmıştır. Soketlerde temassızlık olmuştur bilemem. Haa yazılımsal ise de kitkatla gitmiş demektir. İçin rahat olsun. Ben yaşamıyorum, sorun donanımsal değilse senin de kitkat ile sorunun çözülür. :)

Kitkatta da devam ediyormus donanım haberde yazmışlar.

maxsumus12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Dün Lg G2 Aldım Bu Gün Fark Ettim Altaki Hoparlör Deliklerinden 1inden Ses Geliyor 2 Sindendemi Gelmesi Gerekli ?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Abiler Rom yüklerken Upgrade Start diyorum sonra Dil seçeneği gelmesi gerekiyor gelmiyor ne yapmam gerekiyor ?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba Arkadaşlar Dün Lg G2 Aldım Bu Gün Fark Ettim Altaki Hoparlör Deliklerinden 1inden Ses Geliyor 2 Sindendemi Gelmesi Gerekli ?

Kullanma klavuzunu okudunuzmu ? Hyr soldaki mikrofon sagdaki hoparlor tek hoparlör var digeri gorunm ıçin

maxsumus12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çoğu İnsan Kurcalayarak Öğrenmeyi Seviyor :)
Aklımada Gelmedi Klavuza Bakmak

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
30 lira dahi olsa alırım. Telofona bambaşka bir tasarım getirmişler. Süper yaa.