nilgunakbas
Profesör
Sizinki paralel ithalat cihazdır,lg türkiye garantili cihazlara gelmedi.
Paralel ithalat nedir.
Oradakiler de ne dediğini bilmiyor. Her yer 4.4.2 alırken bizi bekletmezler o kadar.
Arkadaşlar dün gece güncelleme geldi bana kurdum.
Almanya,ingiltere gibi ülkelerden alınıp ülkemizde satılan cihazlar,bu cihazlara lg türkiye servisi yani orjinal servis bakmaz,yani garantisi yok gibi bir şey tabiki çıkan güncellemelwri önce alma,daha ucuz olma ve radyo yüklü gelmesi bir avantaj.
Paralel ithalat oldugu nasl anlasilir
Ayarlar,genel,telefon hakkında,yazılım bilgileri.En altta tr 10C yazar yok yazmıyorsa paralel ithalattır.
Bende radyo yuklu degldi ben yukledim.burman paralel ithalat olmadigni anlarmiyim.korktum simdi ya ben.tlfnun garantisi. yokmudur yani
Telefon garantisiz değil,ithalatçı firma garantili ama siz verdiniz onların servisine yan sanayi parça taktılar falan emin olamazsınız yani.
![]()
Burdami yazar
Cihazınız tr garantili içiniz rahat olsun.
Bende sabırsızlıkla bekliyordum günlerdir dun akşam güncelleme var deyince sasirdim yukledim paylasmak istedim sadece bir kaynagim yok ama bize sira geldiyse turkiyeyede sira gelmistir diye düşündüm birde suana kadar boşuna beklemisim diye düşünüyorum cunku bir tek fark bile goremedim bir yazinin yeri bile değişmemiş hızlandığıni söylüyorlar ama sen zaten onun farkina varamiyorsun
Vallahami.cok sevindim ya cok tesekkur ederim.biraz uygun fiyata aldimda ondan korktum.bide tlfncudan alnca dedim bi yamuk yaptiysa.1380 e almstim 15 gun önce.ozaman heryerde 1450 1500 düde
O fiyata nerden aldınız yazabilirmisiniz bir arkadaş soruyor da,en uygun güraksta.bulduk tr garantili ama internetyen alışveriş yapmak istemiyor.
Izmirden aldim ben ücyolda tarhan iletisim diye biryer.hatta sahibinden comda hep 2.el sifir ilanlari olur.ben hemen arastirm guikmemo yaparim
Tam hayal kırıklığı desenize,ekran titremeai düzelse bari.
Tam hayal kırıklığı desenize,ekran titremeai düzelse bari.
Daha konuşmak için erken ama hemen hemen hiç bir görsel değişiklikle karşılaşmadım.sadece üsteki simgeleri beyaz yapmışlar ekran titremesini bugüne kadar hiç fark etmedim bende yok herhâlde
memnun degilsen orjinal romdan, cynogen mod yukle o zaman kardesim, surekli.telefona suc atip durmayin bi ya
Dostum root işlerinden anlamıyor herkes senin gibi,telefon brick falan olur beceremem ben o işleri, maalesef çevremde anlayanda yok bu işlerden,bu yüzden lgye bağlıyım eskiden bir matematikcimiz vardı o yardımcı olurdu hep bu tip islerde.
herseyin anlatimi.bende mevcut zaten, gerekli konulari.acmistim, yapmak.isteyenlere yapamadiklari.zaman.yardim etmistim, madem surumu.begenmedim.10g iyi.diyolar ona gec,
Tam flashtoolla rom atmaya karar vermiştim ama lg ona da önlem almış ve durum root kadar karmaşık olmuş nerdeyse en azından be
nim için,bu yüzden lgye bağlıyım ben,ayrıca telefonu garantiden çıkaracak herhangi bir işlem yapmak.işime gelmiyor.
v20A romlar 1.72 gb iken neden v20B romlar 1.58 gb ?