OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
muhtemelen değilGüncelleme gelen cihazlar türkiye cihazımı ?
muhtemelen değilGüncelleme gelen cihazlar türkiye cihazımı ?
Hayır kitkat Tr için çıkmadı henüz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Iade edeceğim telefonu o olacak.
nasıl hallettin![]()
muhtemelen değil
Memnun değil misiniz telefondan ?
Hayır kitkat Tr için çıkmadı henüz.
Iade edeceğim telefonu o olacak.
internete mobil veri kullanamıyorum yazdım meğersem vodafone internet apn si silinmişvodafone sitesinden videolu anlatımlı apn oluşturdum oldu
![]()
Ana telefon işlevini yapmak çok önemli. Karşı tarafın sesi çok boğuk geliyor anlayamıyorum ki! Eger bu sorun düzeltilemeyecekse g2 benim icin buyuk hayalkırıklıgı olacak... Sizde var mı böyle bir sorun?
Sakin olun arkadaşlar. Mart çıkışı dağıtacaklar. en geç mart sonu demişlerdi nisana sarkmış. yani 2 haftalık bir gecikme olacak gibi. ve kesinlikle farklı ülke romları kurmayın. lg her türlü önlemi almış. stok rom kurduğum halde rooted yazıyor şuan.
Aynen ben de öyle yaptım.![]()
Hayır bende öyle sorun yok. Bu sorun genelde karşı tarafın, telefonu yanlış tutmasından kaynaklanıyor. Şaka değil ciddiyim. Mesela telefonu omzunuzla kulağınızın arasına sıkıştırdığınızda sesiniz karşıya boğuk gider. Ben bunu sadece telefon tutuş şeklini değiştirerek çözüyorum. Yazılımsal bir sıkıntı yok benim cihazda.
Bu sorun baya bi kullanıcıda varmış. Dandik Huawei bile daha iyi ahize sesi veriyordu. Sizde boyle bir sorunun olmaması sevindirici.
buradaki arkadaşlardan duymadım böyle bir sorun ama internette görüyorum bu tarz yorumlar.
En iyi ahize sesini aldığım cihaz G2'dir bu arada.
Sim kart kesik bu yüzden mi kaynaklanıyor acaba? Bu arada vodafone kullanıyorum.
Benim avea. kesik iken de sorun yoktu, micro sim çıkarttırdım yine sorun yok. :/ sizin için üzüldüm. bence yazılım beklemeyin garantiye verin.
Sıfır telefonu garantiye vermek.. Vericez başka çözüm görünmüyor. Sağolun ilgi için.
Ana telefon işlevini yapmak çok önemli. Karşı tarafın sesi çok boğuk geliyor anlayamıyorum ki! Eger bu sorun düzeltilemeyecekse g2 benim icin buyuk hayalkırıklıgı olacak... Sizde var mı böyle bir sorun?
muhtemelen operatörde bişiler vardır çncu bende de oluyo bazenArkadaşlar görüşmede problem yaşıyorum ses çok boğuk. Ahizede bir problem mi var duyamıyorum?
Arkadaşlar bilgisayara format attıktan sonra LG sitesinden PC Suite programı indirmeye çalıştım ama inmiyor nedense çok yavaş. Birisi setup programını dropbox a atabilir mi? Ya da herhangi bir indirme sitesine yükleyebilir mi ?
Hadi hayırlısıBugün değişim isteyeceğim. Vatandan almıştım.
Az önce lg tryi aradım kitkatı sormak için,adamlar mayıs ayı dediler,eee vermeyin daha iyi.Bu nası iş ya aynı güncellemeyi aynı anda tüm ülkülere vermek zor mu bu kadar,bu nasıl bir mantıktır.O kadar fazladan para sayıyoruz tr garantili alıyoruz,bir de mağdur oluyoruz...
Mayıs mı? Nisan ayı demişlerdi bana. Bir arkadaş daha sormuştu ona da nisan demişlerdi. Demek ki adamlar yeni sürümü bekliyorlar![]()
Arkadaşlar dün gece güncelleme geldi bana kurdum.
EvetSizinki paralel ithalat cihazdır,lg türkiye garantili cihazlara gelmedi.
Evet
twn yazıyor ama türkiye yede bir iki güne gelir herhalde
Nerden biliyorsunuz geleceğini kaynağınız var mı,diğer ülkelerde 10G çıkmışken bizde hala 10Cydi,ben lg tryi aradım öyle konuşuyorum .
Oradakiler de ne dediğini bilmiyor. Her yer 4.4.2 alırken bizi bekletmezler o kadar.