Bloother
Rektör
Siz sanırım ADEUBK 32GB Germany OPEN! yazanı indirip kurdunuz? Ortadakini?
evet, 32 gb modeli kullanıyorum, kontrol ettim depolama alanında bir sıkıntı yok doğru gösteriyorSiz sanırım ADEUBK 32GB Germany OPEN! yazanı indirip kurdunuz? Ortadakini?
evet aynı sorunu ben de yaşamıştım. şu konudaki yardımı kullanarak yükledim ben.Flash tool güncellenmiş ya. Link varmıydı konuda ? Güncel olmadığı için kurmuyor.
evet, 32 gb modeli kullanıyorum, kontrol ettim depolama alanında bir sıkıntı yok doğru gösteriyor
evet aynı sorunu ben de yaşamıştım. şu konudaki yardımı kullanarak yükledim ben.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2625044
yapamazsanız yardımcı olurum...
Bu open yazanlar ne oluyor acaba?
aslında flashtoolun güncel versiyonu linki olsa bildiklerimle yapabilirim sizi de yormuş olmam .
open yazanlar açık avrupa romu demek. almanya romunu kurun eğer kurmayı düşünüyorsanız
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sanırım flashtool programı eskisi gibi rahat kullanılamayacak, okuduklarıma göre LG brick ve root olayının önüne geçmek için böyle bir kısıtlama yapmış olabilir deniyor (ne kadarı doğru bilemiyorum ama). yani şimdilik romu kurmak için offline mod kullanmalısınız (link vermiştim az önce).
ayrıca lg serverlarının yoğun olduğu ve genelde cevap vermediği söyleniyor, yani LG bugün yarın yayınlayacağı bir güncelleme hazırlığı yapıyor olabilir
Peki bu download moddaki root yazısını nasıl halledicez. Rootlamadığımız halde rooted yazıyo![]()
İşte o açık olması ne anlama geliyor. Neyi açık?![]()
Bu arada benim flashtool'a güncelleme gelmemiş şuanda kullanabiliyorum. aynı şekilde lg support tool da eski sürümde. laptopu isteyen varsa satabilirim :mrgreen:
arkadaşlar telefonu pc ye baglayıp support tool u actım ve kenarda start upgrade yazısı geldi. bu support tool programını mı güncelleyecek yoksa telefonun romunu mu ?
Rom yüklemeden önce AME - 10E yazıyordu orjinal rom dönmek istiyorum fakat AME 10E yi bulamadim yardım eder misiniz
20A almanya vodafone romu yüklü
Support tool u günceller diye start upgrade yazısına tıklamadım.sanırım senin cihaz UNITED ARAB EMIRATES çıkışlı (emin değilim ama). bu ülkeye ait romları kullanabilirsin firmware sayfasından
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bence güncelleme değildir ama merak ettim açıkçası, upgrade etmeyi denedin mi
Yuklersem oraya güncelleme gelirse oto guncelleyebilirmiyim
o ülkenin önceki sürümlerini kullananlar yeni ota güncelleme çıktığında almışlar, muhtemelen sen de alırsın güncelleme çıkarsa
bence güncelleme değildir ama merak ettim açıkçası, upgrade etmeyi denedin mi
Şimdi tekrar bağladım telefonu o yazı gitti ne iştir anlamadımbu arada güncellenmemiş support tool un sürümü nedir acaba ? bendeki 1.6.9.0
Vodafone olduğu nerde yazıyor?
benim en son yüklediğim de aynıydı ama dün güncelleme uyarısı verdiği için rom yükleyememiştim, offline modu kullanmıştım bu yüzden..
Evet dun gece benimkide 1.7 surumune yukseldi yuklenmiyor rom o yuzden..bu offline mod ile nasil yapildiginin bi anlatimi videosu falan var mi kardesim ?
![]()
g2nin arka kapağın içini merak edenler
edit (yanlış resmi koymuşum düzelttim)
Evet dun gece benimkide 1.7 surumune yukseldi yuklenmiyor rom o yuzden..bu offline mod ile nasil yapildiginin bi anlatimi videosu falan var mi kardesim ?
O kadar da dedim 1.6.9'da kalın diye. =) bana da güncelleme geldi ama bilgisayar bana bildirmeden güncelleme yapamadığı için yakayı kurtardım.
yukarıdaki 5554 nolu gönderimde link var