LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Flash tool güncellenmiş ya. Link varmıydı konuda ? Güncel olmadığı için kurmuyor.

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu open yazanlar ne oluyor acaba?

open yazanlar açık avrupa romu demek. almanya romunu kurun eğer kurmayı düşünüyorsanız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aslında flashtoolun güncel versiyonu linki olsa bildiklerimle yapabilirim sizi de yormuş olmam .

sanırım flashtool programı eskisi gibi rahat kullanılamayacak, okuduklarıma göre LG brick ve root olayının önüne geçmek için böyle bir kısıtlama yapmış olabilir deniyor (ne kadarı doğru bilemiyorum ama). yani şimdilik romu kurmak için offline mod kullanmalısınız (link vermiştim az önce).
ayrıca lg serverlarının yoğun olduğu ve genelde cevap vermediği söyleniyor, yani LG bugün yarın yayınlayacağı bir güncelleme hazırlığı yapıyor olabilir

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki bu download moddaki root yazısını nasıl halledicez. Rootlamadığımız halde rooted yazıyo :(

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kg16gL.png

g2nin arka kapağın içini merak edenler

edit (yanlış resmi koymuşum düzelttim)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
open yazanlar açık avrupa romu demek. almanya romunu kurun eğer kurmayı düşünüyorsanız

sanırım flashtool programı eskisi gibi rahat kullanılamayacak, okuduklarıma göre LG brick ve root olayının önüne geçmek için böyle bir kısıtlama yapmış olabilir deniyor (ne kadarı doğru bilemiyorum ama). yani şimdilik romu kurmak için offline mod kullanmalısınız (link vermiştim az önce).
ayrıca lg serverlarının yoğun olduğu ve genelde cevap vermediği söyleniyor, yani LG bugün yarın yayınlayacağı bir güncelleme hazırlığı yapıyor olabilir

İşte o açık olması ne anlama geliyor. Neyi açık? :D

Bu arada benim flashtool'a güncelleme gelmemiş şuanda kullanabiliyorum. aynı şekilde lg support tool da eski sürümde. laptopu isteyen varsa satabilirim :mrgreen:

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu download moddaki root yazısını nasıl halledicez. Rootlamadığımız halde rooted yazıyo :(

vodafone kullanırken türkiye-10c 4.2.2 romuna dönerek halletmiştim root yazısını, yani önceki stock roma dönülerek halledilecek bişey. olaki cihazını garantiye yolarsan böyle yaparsın ama bunun dışında problem yaratmaz ve rom değiştirmeyi gerektirmiyor bence. bu romu değiştirmeden bir çözümü var mı bilmiyorum şimdilik, öğrenirsem yazarım

İşte o açık olması ne anlama geliyor. Neyi açık? :D

Bu arada benim flashtool'a güncelleme gelmemiş şuanda kullanabiliyorum. aynı şekilde lg support tool da eski sürümde. laptopu isteyen varsa satabilirim :mrgreen:

open olması demek operatör bazlı rom olmadığı demek oluyor :) :)

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonu pc ye baglayıp support tool u actım ve kenarda start upgrade yazısı geldi. bu support tool programını mı güncelleyecek yoksa telefonun romunu mu ?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Rom yüklemeden önce AME - 10E yazıyordu orjinal rom dönmek istiyorum fakat AME 10E yi bulamadim yardım eder misiniz

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom yüklemeden önce AME - 10E yazıyordu orjinal rom dönmek istiyorum fakat AME 10E yi bulamadim yardım eder misiniz

sanırım senin cihaz UNITED ARAB EMIRATES çıkışlı (emin değilim ama:) ). bu ülkeye ait romları kullanabilirsin firmware sayfasından

20A almanya vodafone romu yüklü

bence güncelleme değildir ama merak ettim açıkçası, upgrade etmeyi denedin mi

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yuklersem oraya güncelleme gelirse oto guncelleyebilirmiyim

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sanırım senin cihaz UNITED ARAB EMIRATES çıkışlı (emin değilim ama:) ). bu ülkeye ait romları kullanabilirsin firmware sayfasından

bence güncelleme değildir ama merak ettim açıkçası, upgrade etmeyi denedin mi
Support tool u günceller diye start upgrade yazısına tıklamadım.

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi tekrar bağladım telefonu o yazı gitti ne iştir anlamadım :D bu arada güncellenmemiş support tool un sürümü nedir acaba ? bendeki 1.6.9.0

benim en son yüklediğim de aynıydı ama dün güncelleme uyarısı verdiği için rom yükleyememiştim, offline modu kullanmıştım bu yüzden..

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim en son yüklediğim de aynıydı ama dün güncelleme uyarısı verdiği için rom yükleyememiştim, offline modu kullanmıştım bu yüzden..

Evet dun gece benimkide 1.7 surumune yukseldi yuklenmiyor rom o yuzden..bu offline mod ile nasil yapildiginin bi anlatimi videosu falan var mi kardesim ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet dun gece benimkide 1.7 surumune yukseldi yuklenmiyor rom o yuzden..bu offline mod ile nasil yapildiginin bi anlatimi videosu falan var mi kardesim ?

O kadar da dedim 1.6.9'da kalın diye. =) bana da güncelleme geldi ama bilgisayar bana bildirmeden güncelleme yapamadığı için yakayı kurtardım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar birkaç sorum olacak..
1) güncellemeden sonra sarj performansı düşüyormu artıyormu yoksa bi değişiklik olmuyormu?
2) tavsiye edeceğiniz fiyat/performans açısından en uygun kılıf nedir?
3) görüntülü konuşma yok deniyor, doğru mu? (çok sasırdım) doğru ise neden böyle bir telefonda bu özellik olmaz? bu sıkıntıyı aşmanın yöntemi nedir?
4) ve son olarak 32 gb lık modeli bir LG magazasından 1600tl ye buldum. fiyat için ne dersiniz? (LG Türkiye garantili tabiki)

şimdiden cok tesekkur edıyorum..