Almanya,bir de portekiz var,almanya 32 GB ROMU attığım
Saol iniyor 10 dakikaya iner. Kafama eserse yüklerim![]()
Saol iniyor 10 dakikaya iner. Kafama eserse yüklerim![]()
Open sürümü ne oluyor
@SuperMod Sen kurarsan yine bana yardımcı olurmusun
Hocam deneyimlerinizi detaylı yazarsanız iyi olur,çok merak ediyorum knock code,jmmersive mode falan var mı diye.
Sorun değil aynı şekilde tekrar yapılacak. Hallederiz.
Yine aynı sürüm. Şuanda Knock Code yok. Ve gelmeyeceği söyleniyor. Open sürümünde de yoktur.
Arkadaslar kuran var mi 20b romunu ?
Bir tek bastaki vodafone temasini ve vodafone uygulamalari yoktur galiba bende oyle dusunuyorum
vardir yine bence
Bu yayinlananda vodafone surumu mu ?
20b romunu mu kurdun ?
http://www.hepsiburada.com/liste/no...spx?productId=telmulnokmd11&categoryId=376097
Ben aldım oldukça memnunum. 3 küçük kalem pille çalışıyor ve baya uzun dayanıyor. Ses kalitesi de yeterli. Mesela G2'ye takıp son ses açınca da bozulma olmuyor.
evet kardeş, yeni olanı
hayır vodafone değil, açılışta vodafone reklamı yok orjinal LG yazısı ve animasyonu var yine. radyo uygulaması varmış bunda da. ayrıca vodafone sürümünde wifi bağlı iken ve değilken fark ettiğim uygulama açılma animasyonu farklılığı yok (bug olduğunu sanıyorum), düzeltilmiş. telefonun ayarlar kısmındaki yazılım bilgilerinde D80220b-EUR-XX yazıyor.
ben 32gb olanı kurdum, herşey yolunda şimdilik, sorularınız varsa buyrun
-----------
bu arada bu sürüm vodafone değil, ayrıca download mod ekranında rooted yazıyor bilginize
bu linklerin kaynağı nedir?
şarj ve kameraya yorum yapmak için erken olabilir, kuralı en çok 1 saat olmuştursanırım bir günlük kullanımdan sonra yazarım görüşlerimi. şimdiye kadar bir takılma, yavaşlama, ısınma problemi olmadı ama
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ben xda forumunda cirit atarken rastladımbir süre yorumları okuduktan sonra kurmaya karar verdim
linkleri birkaç kullanıcı paylaştı xda forumda. ama ana kaynak nedir bilemiyorum