LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Almanya,bir de portekiz var,almanya 32 GB ROMU attığım

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=383080]SuperMod[/MENTION] Sen kurarsan yine bana yardımcı olurmusun

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sorun değil aynı şekilde tekrar yapılacak. Hallederiz.

Yine aynı sürüm. Şuanda Knock Code yok. Ve gelmeyeceği söyleniyor. Open sürümünde de yoktur.

Knock code benim icin gerekli birsey degil ama mini modeline bunu verip asıl büyük abiye vermemek nasıl bir firma stratejisidir bunu anlamak çok güç,eğer lg böyle devam ederse samsungun önünü açmış olur.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Open sürümü ne arkadaşlar bi.vodafone animasyonu mu gitmiş.birde şimdi türkiyeye verilecek olan 4.4.2 ile bizim kurduğumuz 4.4.2 arasnda fark olacak mı bi ekstra varmı yani ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
OPEN yazan romları 32GB kullananlar kurmasın sakın. OPEN yazanlar 16GB için. Eğer LG değişiklik yapmadıysa.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir tek bastaki vodafone temasini ve vodafone uygulamalari yoktur galiba bende oyle dusunuyorum

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 32gb olanı kurdum, herşey yolunda şimdilik, sorularınız varsa buyrun
-----------

bu arada bu sürüm vodafone değil, ayrıca download mod ekranında rooted yazıyor bilginize

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır vodafone değil, açılışta vodafone reklamı yok orjinal LG yazısı ve animasyonu var yine. radyo uygulaması varmış bunda da. ayrıca vodafone sürümünde wifi bağlı iken ve değilken fark ettiğim uygulama açılma animasyonu farklılığı yok (bug olduğunu sanıyorum), düzeltilmiş. telefonun ayarlar kısmındaki yazılım bilgilerinde D80220b-EUR-XX yazıyor.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayır vodafone değil, açılışta vodafone reklamı yok orjinal LG yazısı ve animasyonu var yine. radyo uygulaması varmış bunda da. ayrıca vodafone sürümünde wifi bağlı iken ve değilken fark ettiğim uygulama açılma animasyonu farklılığı yok (bug olduğunu sanıyorum), düzeltilmiş. telefonun ayarlar kısmındaki yazılım bilgilerinde D80220b-EUR-XX yazıyor.

eyvallah çok sağol. peki kamera şarj vs. bunlarda bi farklılık gözüne çarptı mı ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ben 32gb olanı kurdum, herşey yolunda şimdilik, sorularınız varsa buyrun
-----------

bu arada bu sürüm vodafone değil, ayrıca download mod ekranında rooted yazıyor bilginize

bu linklerin kaynağı nedir?

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarj ve kameraya yorum yapmak için erken olabilir, kuralı en çok 1 saat olmuştur :D sanırım bir günlük kullanımdan sonra yazarım görüşlerimi. şimdiye kadar bir takılma, yavaşlama, ısınma problemi olmadı ama

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu linklerin kaynağı nedir?

ben xda forumunda cirit atarken rastladım :) bir süre yorumları okuduktan sonra kurmaya karar verdim :) linkleri birkaç kullanıcı paylaştı xda forumda. ama ana kaynak nedir bilemiyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
şarj ve kameraya yorum yapmak için erken olabilir, kuralı en çok 1 saat olmuştur :D sanırım bir günlük kullanımdan sonra yazarım görüşlerimi. şimdiye kadar bir takılma, yavaşlama, ısınma problemi olmadı ama

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben xda forumunda cirit atarken rastladım :) bir süre yorumları okuduktan sonra kurmaya karar verdim :) linkleri birkaç kullanıcı paylaştı xda forumda. ama ana kaynak nedir bilemiyorum

öyleyse xda linki nedir? :)