LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] usta sana bir sorum olacak. Bende simdi 4.4.2 almanya romu var vodafone surumu. Normal 4.4.2 geldigi zaman nasil yukleyecegim ? Yine flashtool ile ni yoksa baska bi yoldan mi yuklemem gerekecek

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Site dedigim apkmaniaydı,soylemek yasak m bilmiyorum forum kurallarını.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] usta sana bir sorum olacak. Bende simdi 4.4.2 almanya romu var vodafone surumu. Normal 4.4.2 geldigi zaman nasil yukleyecegim ? Yine flashtool ile ni yoksa baska bi yoldan mi yuklemem gerekecek

2 yol var, istersen flash tool ile orjinal 4.2.2 ye gecer daha snra telefon uzerinden ota ile indirir yuklersin
diger yol da geldigi zamab 4.4.2 yi indirirrsin turkiye olanini, daha sonra flash tool ile flashlarsin, ama bizde yontem cok, yapamazsan 2 3 yol daha var :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben takayım dedim de toz kaçtı araya takarken sonra söktüm attım. Jelatinsiz devam :)

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 yol var, istersen flash tool ile orjinal 4.2.2 ye gecer daha snra telefon uzerinden ota ile indirir yuklersin
diger yol da geldigi zamab 4.4.2 yi indirirrsin turkiye olanini, daha sonra flash tool ile flashlarsin, ama bizde yontem cok, yapamazsan 2 3 yol daha var :D

Tamamdir hocam cok sagol :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

bu arad ben daha halen çırağım :)) ustam a ayip olmasin diye :) [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben beleş diye taktirdim yani marka onemli degil :D olsun yeter benim icin, eger prali olsaydi emin ol bende taktirmazdim :) oyle guzel bi ekrani var ki dokun dokun doyamiuosun :)

Söktüm gitti valla çıkarınca farkettim inanılmaz kirlenmiş yalnız. Arada sabunlu bezle silsinler jelatin kullananlar :)

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler ilgilenip cevap verdiniz sizin gibi arkadaşlar sayesinde yol katedebiliyor ve güven içinde hissedebiliyoruz dediğim yerde dist garantisi de mevcut ama 16 gb olduğu için içime sinmiyor ve beyaz :/ Sanırım biraz daha bekleyeceğim kampanyalar olsun diğer mağazalar olsun umarım tuttuğum para uçmaz malum öğrenciyiz :)
İnşallah en kısa sürede cihaza sahip olursunuz kardeş. Ne demek samimi bir dille cevaplamaya çalışıyorum elimden geldiğince rica ederim :)

Ercan1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Lg G2 ile İphone 5S arasında kaldım. Bütçe sıkıntı değil. Sizce ne yapmalıyım ios daha içime yatıyor ancak lg de baya iyi sanki?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar Lg G2 ile İphone 5S arasında kaldım. Bütçe sıkıntı değil. Sizce ne yapmalıyım ios daha içime yatıyor ancak lg de baya iyi sanki?

g2 kullanicilar klubunde 5s diyen bulamazsin ama tarafsizca söyleyebilirim ki g2 tek secenegin olmali, sebepleri de ortada zaten

Ercan1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 kullanicilar klubunde 5s diyen bulamazsin ama tarafsizca söyleyebilirim ki g2 tek secenegin olmali, sebepleri de ortada zaten

Dayanıklılığı konusunda şüphelerim var en ufak bi darbede bile ekran dağılıyormuş. Kullanıcılar olarak sizce de öyle mi bu sorunu yaşayan var mı? Teşekkürler

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Siz 5s é yatkın iseniz ve Şarj sizin için sıkıntı teşkil eden bir durum değil ise 5s alın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dayanıklılığı konusunda şüphelerim var en ufak bi darbede bile ekran dağılıyormuş. Kullanıcılar olarak sizce de öyle mi bu sorunu yaşayan var mı? Teşekkürler

Kardeş inan ki ikisi de iyi telefon. Ekran konusunda şöyle söyleyebilirim. Bence dayanıksız değil ama diyelim ki dayanıksız, fiyat olarak G2 Telefon + ekstra bir ekran = iphone5s oluyor zaten o yüzden bence çok takılma oraya. Benim şahsi fikrim hangi konulara önem verdiğinize göre seçin telefonunuzu. Şarj ve büyük ekran istiyorsanız G2; Fotoğraf, ios ve firma desteği diyorsanız iphone alın. Apple telefonlarını hiç arkada bırakmaz her anlamda sonuna kadar destek verir, Ama şu da bir gerçek ki 2013 yılının telefonu açık ara tartışmasız G2.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ujyzuhav.jpg
bajepyne.jpg
urezy2y7.jpg
9unuzy9y.jpg

Bunlar bugün g2den yaptığım çekimler nasıl ama :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Tamamen bizim fikrimizi soruyosa tabiki g2 ama kişinin beklentilerine göre cevap vermek zorundayız :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Yanlışlıkla üstüne oturdum bir şey olmadı. =))

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kap kullanmayı sevmiyorsanız kırma riskiniz var tabi :) ama düzgün bir kap ile bu sıkıntının ihtimalini bi hayli düşürürsünüz.