LG G2 Kullanıcıları Kulübü

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar lg g2nin tlfondan direk fotograf cikarabilmek icin aparati var gördunuzmu.foto bulursam paylasicam

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Fiyati hakkinda bilgm yoktu saolun.ama guzelmis ya.nekadarki

tyhameje.jpg

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Sandisk 64GB SDXC UHS 1 microSD karta bir şey kopyaladığımda maks. 4mb/sn'de kopyalıyor. Sizce sorun nedir?
Nikon Fotoğraf makineme bu illet Micro sd kartından almıştım fotoğrafları bulut hesabına atmak için pc ye attım ve biçimlendirmem gerekti biçimlendirdiğim anda yandı o derece dandik bir marka sandisk Orjinal samsung aldım canavar gibi öneririm aralarında pek fiyat farkı yok zaten :/

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa arkadaşlar. Ben LG G2 32gb Gold rengini satın almak istiyorum.. Bu telefon çoğu yerde daha satışa çıkmamasına rağmen İstanbul Bilişim bu telefonu 1500 gibi bir rakamdan satıyor mağazasına gittim telefonu inceledim.. Çok güzel o an almak istedim hatta ama araştırmadan almakta istemiyorum yaklaşık 4 aydır son 2 hafta ağırlıklı olarak bu telefonun peşindeyim.. Sorum şu İstanbul Bilişime olumlu ve olumsuz çok fazla yorum aldım kafam karışık bu mağazaya güven olur mu sizce? garantisi kendisine ait dist. değil ve şu aralar telefon %15 indirimde.. Ve başka önerileriniz var mı? Şimdiden Teşekkürler

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1

bu kartların ikiside clas 10. dikkat ederseniz u simgesinin içinde 1 rakamı var. ben de kullanıyorum. clas 4 ile 10 arasında hem okuma hem de yazma adına ciddi farklar var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

xposed yükleyici hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba :) daha tam olarak androide geçemedim sayılı zaman içerisinde geçicemde :D

Bu sayfada gerekli açıklamalar var. size yardımcı olur. http://forum.shiftdelete.net/android/356888-xposed-framework-ile-telefonunuzu-ozellestirin.html

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sa arkadaşlar. Ben LG G2 32gb Gold rengini satın almak istiyorum.. Bu telefon çoğu yerde daha satışa çıkmamasına rağmen İstanbul Bilişim bu telefonu 1500 gibi bir rakamdan satıyor mağazasına gittim telefonu inceledim.. Çok güzel o an almak istedim hatta ama araştırmadan almakta istemiyorum yaklaşık 4 aydır son 2 hafta ağırlıklı olarak bu telefonun peşindeyim.. Sorum şu İstanbul Bilişime olumlu ve olumsuz çok fazla yorum aldım kafam karışık bu mağazaya güven olur mu sizce? garantisi kendisine ait dist. değil ve şu aralar telefon %15 indirimde.. Ve başka önerileriniz var mı? Şimdiden Teşekkürler

Bence kendi bünyesinde verilen garantiye güvenmemek gerek bu bi elektronik şans işi atıyorum ki telefon fabrikadan hatalı bir şekilde üretildi. Ve sana denk geldi öncelikle bunu değişim yapacakları meçhul yani onca verdiğin para çöpte olacak. Bu fabrikadan arızalı olupta değişim yapmayıp tamir edip verdikten sonra ne anlamı kalır. Ama lg ile anlaşmalı bir garanti fabrikadan arızalı üretilince bunu değişim yapıyorlar. Ona göre düşünüp alın derim.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Rica etsem ram boşaltmanın nasıl bi zararı olabileceğini biraz daha açabilirmisiniz hocam. Teşekkürler.

Bn anlatayim android linux tabanli bir sistemidr linuxun performansli calismasi icin kendine ramden rezerv saglar bu sekilde islemleri ramda acar ve daha hizli calisir aksi yani rami surekli bosaltmak her hizmeti telefonun yeniden baslatmasina neden olur buda haliyle teli yorar ha ramde bos yer yok oyun nasil oynarim deme cunku liux de ihtiyaca gore ram ayrimida var oyuna girdiginde isletim sistemi gerekli ram miktarini serbest birakir ben %84 ram kullanimimda cok oyun oynadim kasmadonma oyundan atma olmadi bilginize

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bn anlatayim android linux tabanli bir sistemidr linuxun performansli calismasi icin kendine ramden rezerv saglar bu sekilde islemleri ramda acar ve daha hizli calisir aksi yani rami surekli bosaltmak her hizmeti telefonun yeniden baslatmasina neden olur buda haliyle teli yorar ha ramde bos yer yok oyun nasil oynarim deme cunku liux de ihtiyaca gore ram ayrimida var oyuna girdiginde isletim sistemi gerekli ram miktarini serbest birakir ben %84 ram kullanimimda cok oyun oynadim kasmadonma oyundan atma olmadi bilginize
Çok açıklayıcı oldu benim için ilginiz için teşekkürler. :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] teşekkür ederim yerime arkadaşın sorusunu cevaplamissin

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Clean master programı da bana göre zararlı son gelişen telefon ve donanımları bunları otomatik yapıyor. Optimize veya buna benzer uygulamalar donanım ömrünü kısaltıyor

Bn clean master kullaniyorum :-) dediginiz dogru ozellikle islemci ve bataryanin omrunu kisaltir uzun vadede bn clean masteri ram gostergesi kalinti temizleme icin kullaniyorum otomatik ram temizleme ozellikleri hep kapali hocam :-)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bn clean master kullaniyorum :-) dediginiz dogru ozellikle islemci ve bataryanin omrunu kisaltir uzun vadede bn clean masteri ram gostergesi kalinti temizleme icin kullaniyorum otomatik ram temizleme ozellikleri hep kapali hocam :-)

Ben de clean master'ı sadece kalıntı temizlemek için kullanıyorum. Önbellek temizleme işini telefon kendisi de yapıyor ama bazen uygulamayı yöneticiden, verileri silip de kaldırmayınca kalıntı oluyor. Bunları da clean master temizliyor. Çok sağlıklı çalıştığını söyleyemem çünkü bazen kurulu uygulamaları bile kalıntı olarak görebiliyor.