• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Skor mu tazelemek lazım :)
duhesupu.jpg

Beyler dün cebeci halk pazarında orijinal LG G2 kapak aldım adam 5 dedi 10 lira verdim. .

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] sanmıyorum orjinal olacağını. Bende zore marka aldım. 35 tl verdim. Plastik değil. Quick window'lu güzel birşey :)

@Bloother sanmıyorum orjinal olacağını. Bende zore marka aldım. 35 tl verdim. Plastik değil. Quick window'lu güzel birşey :)

Bak arkaya katlayınca da çalışmıyormuş. Demekki orjinal. Zaten o kadar çakma QW gördüm hiçbiri böyle birebir orjinal görüntüde değildi. Büyük ihtimalle satan kişi bunu hediye olarak almış birinden ve muhtemelen piyasa fiyatından da haberi yok. :) Bize de denk gelse keşke böyle. :D

Bak arkaya katlayınca da çalışmıyormuş. Demekki orjinal. Zaten o kadar çakma QW gördüm hiçbiri böyle birebir orjinal görüntüde değildi. Büyük ihtimalle satan kişi bunu hediye olarak almış birinden ve muhtemelen piyasa fiyatından da haberi yok. :) Bize de denk gelse keşke böyle. :D

keske :D ama kapakli kullaninca biraz zor oluyo :)