RedDevil
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
Skor mu tazelemek lazım

Beyler dün cebeci halk pazarında orijinal LG G2 kapak aldım adam 5 dedi 10 lira verdim. .
Beyler dün cebeci halk pazarında orijinal LG G2 kapak aldım adam 5 dedi 10 lira verdim. .
Orjinal değil malesef bire bir kopyası[/QUOayarlardan aksesuar i etkinlestirdim kapağı kapatınca saatler falan çıkıyor. . Aramayada cevap verip kapatıyorum
4.4.2 kullanıyorum ve bulut yazdırma yapmak istiyorum
onun icin sanirim yazicinin wifisi olmasi ve ayni wifiye bagli olman gerekio[/QUO
Sanırım öyle teşekkürler
onun icin sanirim yazicinin wifisi olmasi ve ayni wifiye bagli olman gerekio[/QUO
Sanırım öyle teşekkürler
bisi değil
4.4.2 kullanıyorum ve bulut yazdırma yapmak istiyorum
40-45 arasındaPeki Konusu Daha Tazeyken Boşta hiç Bir Uygulama Açık Değilken
İşlemci Kaç C ?
Skor mu tazelemek lazım![]()
40-45 arasında
Fotolardan orjinal gibi görünüyor. Eğer kapağı arkaya katlayınca da ekranı kapatmıyorsa orjinaldir.
Ben de istiyorum bundan. Ama telefon elimden düşmüyor ki. En fazla 33 saat gördüm.
benimki niye 37°c civarinda?
Wi-fi destekli yazici veya aynı ağa bağlı olmak lazım
Güncelleme 😚![]()
40-45 arasında
Fotolardan orjinal gibi görünüyor. Eğer kapağı arkaya katlayınca da ekranı kapatmıyorsa orjinaldir.
amma kullanmisin yasenden 20 gun bekliyorum rekor olarak
)
Senden de bekliyorum taş atma gülen![]()
tamam bende yapiyim atarım sana resmini)
Tamam :sly:
@Bloother sanmıyorum orjinal olacağını. Bende zore marka aldım. 35 tl verdim. Plastik değil. Quick window'lu güzel birşey![]()
Bak arkaya katlayınca da çalışmıyormuş. Demekki orjinal. Zaten o kadar çakma QW gördüm hiçbiri böyle birebir orjinal görüntüde değildi. Büyük ihtimalle satan kişi bunu hediye olarak almış birinden ve muhtemelen piyasa fiyatından da haberi yok.Bize de denk gelse keşke böyle.
![]()
keskeama kapakli kullaninca biraz zor oluyo
![]()
Aslında kolay da çakma olunca arkaya katlanmıyor o yüzden zor oluyor bende.tek elle kullanmak zorunda kalıyorum o da olmuyor işte.
avea 3g niye bu kadar yavaş sencenasi hizlandiririm 😒
Hizlandiramazsin neden dersen benim yakinimda vodafoneden avea gecti nerden gectiysem deyip duruyordu. Müşteri hizmetlerini aradim pek işe yaramadı felan diyordu.