nilgunakbas
Profesör
vay arkadaş bunu piyasadan alma şansımız yokmuki.internetten alışveriş yapamamki ben kartım yok 

vay arkadaş bunu piyasadan alma şansımız yokmuki.internetten alışveriş yapamamki ben kartım yok![]()
bende izmirdeyim siz bulamadıysanız ben hiiiç bulamamIzmirde bulamadim ben. Belki vardir siz bir sansinizi deneyin
aynen katılıyorum telefoncularda yok cankayada bir kap toptancısı var beni oraya yönlendiriyorlar koca izmirde yokLg nin piyasası olmadığı için kap sıkıntısı var türkiyede
bende izmirdeyim siz bulamadıysanız ben hiiiç bulamam)
Izmirde bulamadim ben. Belki vardir siz bir sansinizi deneyin
Bende net ten alışveriş yapamıyorum. 😀 piyasada dandik silikon bile bulunmuyor bazen
- - - Mesaj Güncellendi - - -
aynen katılıyorum telefoncularda yok cankayada bir kap toptancısı var beni oraya yönlendiriyorlar koca izmirde yok(
merhaba hesap kartınız varsa bana havale ettiğiniz taktirde size kendi kredi kartımdan alabilirim.bende izmirdeyim siz bulamadıysanız ben hiiiç bulamam)
aynen katılıyorum telefoncularda yok cankayada bir kap toptancısı var beni oraya yönlendiriyorlar koca izmirde yok(
Aynen. Piyasasi yok hic. Ama elbet olacaktisilikon kilifi zor buldum sanirsin altin buldum yerde o derece sevinmistim
![]()
Yetkili serviste kap varmıdır![]()
saaolun ALLAH razı olsun söylemeniz yeter .ama oda yok.ev hanımıyım ben hiçbir hesabım yok biryerde face twt ve instram dışında .:biggrin::biggrin::biggrin:merhaba hesap kartınız varsa bana havale ettiğiniz taktirde size kendi kredi kartımdan alabilirim.
adres bilgilerini kendi adresiniz olarak belirtiriz ürün direk size gelir
http://www.n11.com/spigen-sgp-lg-g2-case-slim-armor-kilif-kapak-P18185867
bahsedilen ürün bu vede sadece bu sitede mevcut
rica ederim o halde dahada yapabileceğim birşey yok sanırımvardır ama kazıktır sansımı birde o cankayadaki kılıf toptancısında arıcam
saaolun ALLAH razı olsun söylemeniz yeter .ama oda yok.ev hanımıyım ben hiçbir hesabım yok biryerde face twt ve instram dışında .:biggrin::biggrin::biggrin:
![]()
![]()
![]()
Telefona kilif almak isteyen arkadaslara spigen slimarmor'u tavsiye ediyorum. Evet biraz kalin ama cok sik ve kullanisli. Gayet orjinal bir urunarka tarafindaki beyaz yer sert plastik ve farkli renkleri var. Siyah olan kisimlar silikon kiliflar gibi esnek. Telefona bu kilifi takinca heryerini kapatiyor. Telefonun ustundeki kizilotesi yani quick remote icin bulunan sensor kapanmiyor onun icin ozel bir delik var
pazarlamaci gibi oldum
![]()
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION]
gündemi hemen değiştirdin. farketmedim sanma. :lol:
Benzerini 10tlye Bahcelievlerden aldim desem![]()
Hangi bahcelievler ki acaba? Istanbulsa normaldir ya![]()
Bunlar da benim kılıflarım
![]()
1. Şeffaf silikon
2. Çakma QW
3. Mat yüzeyli silikon
4. Yarı şeffaf, 0.4mm, genel olarak mat, kenarları kaymaya karşı parlak, sert kılıf.
Cakma QWnin tipkisinin aynisi da yedekte duruyorarkaya katlayinca kapanma yapiyormu seninkide?
Aynen arkaya katlayınca da çalışıyor. acaba içine alüminyum folyo koysam engel olur mu?![]()
Ucuz etin yahnisi yavan olur demis atalarimiz![]()
Yapan biraz daha kafa yorsaymis peynir ekmek gibi satabilirmis bence![]()
Valla Ne alaka bilemiyorumsensorle calismiyor sanirim o sacma manyetikle calisiyor o yuzden arkaya katlayinca kilitleniyor
Evet içinde mıknatıs var. demekki orjinallerde mıknatısı engelleyen bir şey var arka kapakta. ben de bunu alüminyum folyo ile engelleyebilir miyim acaba diyorum işte.![]()
Televizyon acilmayinca da vuruyormusun iki uc kezhehe
O artık eskide kaldı şimdi vurunca kapanıyor bir daha açılmıyor hehe![]()