Don't Be Normal
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
![]()
Ben sizle arayuzumu paylaşcaktım. 
G2 Nin kendi tarayıcısı varken Google Chrome Gereksiz

![]()
Ben sizle arayuzumu paylaşcaktım. 
G2 Nin kendi tarayıcısı varken Google Chrome Gereksiz![]()
kendi tarayıcısından kastım stockda gelen mevcut tarayıcısıHangisiki o
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2673143
G pro 2 romu g2 ye uyarlanmıs şekilde. Ben yakında deneyiceğim. 4.4.2 sürümü. Görsellere bakılırsa baya iyi. Denemek isteyen olursa denesin.
buralardayım anca sayfaları takip ediyorum maşallahınız var![]()
G pro 2 romu g2 ye uyarlanmıs şekilde. Ben yakında deneyiceğim. 4.4.2 sürümü. Görsellere bakılırsa baya iyi. Denemek isteyen olursa denesin.
Knock code geliyosa bende denerim
gelmemiş ama root varsa halledebiliyosyn)
Root istemiyorum açıkçası. Ama g Pro 2 romunda neden knock code olamıyor![]()
g pro 2 de zaten knock code yokmuydu da?
gelmemiş ama root varsa halledebiliyosyn)
kendi tarayıcısından kastım stockda gelen mevcut tarayıcısı
beyaz yuvarlakla belirtmiş olduğum
G2 için daha stabil daha performanslı çalışır Chromeye göre
![]()
Biz Boşuna mı G3'ü BekliyoruzEn alttaki dokunmatik tuşları basılı tutup sürükleyerek yerlerini değiştirip istediğimiz şekilde daha fazla kombine edebiliyormuşuz. İşte bu özgürlüğü seviyorum. LG yazılım işini çözdü. Kesinlikle üzerine arayüz tanımıyorum. kim ne derse desin.
hayır var. Knock kode tut 4k çekime kadar. Tüm flex ve g pro özellikleri mevcut.
Bende g Pro 2nin romunu yüklemekten bahsediyorum güzel insan![]()
ekran.boyutlari farkliuymaz yani bende onu diyorum kardeşim
![]()
O zaman bu romu yükleme için detaylı bir konu bekliyorum bilgili abilerimizden![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi senden bahsediyolarO zaman bu romu yükleme için detaylı bir konu bekliyorum bilgili abilerimizden![]()
ekran.boyutlari farkliuymaz yani bende onu diyorum kardeşim
![]()
Olur olur kavga etmeyin. G2'de olmayacak şey yoktur.Zaten o romu G2'ye uyarlamışlar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Önce bi 4.4.2 rootlayalım ve kuralım bu romu ondan sonra detaylı konu açarız artık.![]()
Olur olur kavga etmeyin. G2'de olmayacak şey yoktur.Zaten o romu G2'ye uyarlamışlar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Önce bi 4.4.2 rootlayalım ve kuralım bu romu ondan sonra detaylı konu açarız artık.![]()
G2 G Pro 2'yi bilmem ama ben S4 kullanıyorum, amcamda note 3 var cebime sığmıyor benim. Bu cebe sığma konusunda 0.3 inch bile olsa çok büyük bir fark yaratıyor bence.Aralarındaki fark 0.3 inç kadar bence o kadar da karar verilecek bi durum yok
G2 G Pro 2'yi bilmem ama ben S4 kullanıyorum, amcamda note 3 var cebime sığmıyor benim. Bu cebe sığma konusunda 0.3 inch bile olsa çok büyük bir fark yaratıyor bence.
Antivirüs programı kullanıyormusunuz
Gerek varmı peki veya öneri program
Gerek varmı peki veya öneri program