• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

e7yqemaq.jpg

Ben sizle arayuzumu paylaşcaktım. 

G2 Nin kendi tarayıcısı varken Google Chrome Gereksiz :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2673143

G pro 2 romu g2 ye uyarlanmıs şekilde. Ben yakında deneyiceğim. 4.4.2 sürümü. Görsellere bakılırsa baya iyi. Denemek isteyen olursa denesin.

En alttaki dokunmatik tuşları basılı tutup sürükleyerek yerlerini değiştirip istediğimiz şekilde daha fazla kombine edebiliyormuşuz. İşte bu özgürlüğü seviyorum. LG yazılım işini çözdü. Kesinlikle üzerine arayüz tanımıyorum. kim ne derse desin.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2673143

G pro 2 romu g2 ye uyarlanmıs şekilde. Ben yakında deneyiceğim. 4.4.2 sürümü. Görsellere bakılırsa baya iyi. Denemek isteyen olursa denesin.

gelmemiş ama root varsa halledebiliyosyn :))

kendi tarayıcısından kastım stockda gelen mevcut tarayıcısı
beyaz yuvarlakla belirtmiş olduğum
G2 için daha stabil daha performanslı çalışır Chromeye göre
epJWOL.jpg

Denicem teşekkürler

En alttaki dokunmatik tuşları basılı tutup sürükleyerek yerlerini değiştirip istediğimiz şekilde daha fazla kombine edebiliyormuşuz. İşte bu özgürlüğü seviyorum. LG yazılım işini çözdü. Kesinlikle üzerine arayüz tanımıyorum. kim ne derse desin.
Biz Boşuna mı G3'ü Bekliyoruz :D
G3 den beklentilerim
+16 Mp Kamera
+ 3 Gigabayt Ram Belleği
+Sd Card Desteği
+ Zenon Flash Olursa Hiçte Fena Olmazdı
+ EN BOMBASI Premium Bir Kasa

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@drnslmz @selepne01 rica ederim

hayır var. Knock kode tut 4k çekime kadar. Tüm flex ve g pro özellikleri mevcut.

Olur olur kavga etmeyin. G2'de olmayacak şey yoktur. :D Zaten o romu G2'ye uyarlamışlar. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Önce bi 4.4.2 rootlayalım ve kuralım bu romu ondan sonra detaylı konu açarız artık. :)

abi ben 4.4.2 ye knock code getiriyim bide 4k video getiriyim hemen backup alicam :D