LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
:) bakarsınız bir ara söylersiniz :) Çünkü telefonu kullanmayınca çoğunukla cepte durunca 45-50 saat gidiyor sarj ama ekran kullanım süresi 2-3 saat olduktan sonra bunun bir anlamı yok.Çünkü tel zaten uyku modunda çok az sarj harcıyor.5-6 saat görülmesi lazım yani ben daha göremedim ama 5 saati :)
telefonu ilk aldıgım zamanlarda ekranı hiç kapatmamıştım nerdeyse, o haliyle bile 20 saat fln gitti , wifi, mobil veri oyun oynama vs. dahil değil ve parlaklık 100% kullanırdım hep

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
google play zaten google.play hizmetlerini kullanarak uygulama.indiruo fln :) yani google playin ciğeri o :) kaldirmayi.denedin mi onu hic :)) neyse google play a gir secenek tusuna bas ayarlar de snra orda
u6ypa2ab.jpg
a tikla sonra da
u2e4ygy9.jpg
a tikla :))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

anladım tamam :)) daha fazla rezil olmadan sussam iyi olur :)
öğrenmek ayıp mı nie rezil olasın :D :P

:D oyun hariç her şeyi yapın deneyin :)
tamam :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ben onu yan bilgi olarak verdim yani olur da dikkatsizliğinize gelir diye :) yani oyle bi secenek var diye :) şarjınızı google playın yediği belli oldu sonucta :) bu arda [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi nerdesin sen yaa :))

:D oyun hariç her şeyi yapın deneyin :)
ben denerim :D bende hiç oyun yok :D yüklü bile değil yani :D işim olmaz ya :D snra bagımlı olyom fln :D haber veririm ben sana :D beni ekle de unuturum ben adını :D

google play zaten google.play hizmetlerini kullanarak uygulama.indiruo fln :) yani google playin ciğeri o :) kaldirmayi.denedin mi onu hic :)) neyse google play a gir secenek tusuna bas ayarlar de snra orda
u6ypa2ab.jpg
a tikla sonra da
u2e4ygy9.jpg

öğrenmek ayıp mı nie rezil olasın :D :P

tamam :D
:D olsun yetrince rezil olmuş oldum :D iyiki resmim fln yok :D :D

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben onu yan bilgi olarak verdim yani olur da dikkatsizliğinize gelir diye :) yani oyle bi secenek var diye :) şarjınızı google playın yediği belli oldu sonucta :) bu arda @Bloother abi nerdesin sen yaa :))

ben denerim :D bende hiç oyun yok :D yüklü bile değil yani :D işim olmaz ya :D snra bagımlı olyom fln :D haber veririm ben sana :D beni ekle de unuturum ben adını :D

u6ypa2ab.jpg
a tikla sonra da
u2e4ygy9.jpg

:D olsun yetrince rezil olmuş oldum :D iyiki resmim fln yok :D :D
hemen [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi biz neyiz :hammer::mad:

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ben onu yan bilgi olarak verdim yani olur da dikkatsizliğinize gelir diye :) yani oyle bi secenek var diye :) şarjınızı google playın yediği belli oldu sonucta :) bu arda @Bloother abi nerdesin sen yaa :))

hemen @Bloother abi biz neyiz :hammer::mad:
yok o değil ortalıklarda gözükmüyo da ondan dedim yani hep buralarda olurdu şimdi yok ya ondan yani :) hesabını dolduruyum dedim bildirimle :) yanlış anlama yani tabiki sende varsın da sonucta sen de olmasan [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi de olmasa eksikliği hissediliyo yani :) ondan dedim yani :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

yok o değil ortalıklarda gözükmüyo da ondan dedim yani hep buralarda olurdu şimdi yok ya ondan yani :) hesabını dolduruyum dedim bildirimle :) yanlış anlama yani tabiki sende varsın da sonucta sen de olmasan @Bloother abi de olmasa eksikliği hissediliyo yani :) ondan dedim yani :)
yağlara zam gelmiş :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Maşaallah ne güzel hiç beni aratmıyorsunuz işte. :mrgreen: faydalı olmak güzel :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Her zaman olamıyoruz maalesef napalım =))

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaldırdım yenden kurdum ya içime sinmedi iptal etmek 3310 çevirez telefonu pil bitmesin diye 😀

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google play hizmetlerini 😀 şarjı yiyen arkadası

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Google play hizmetlerini  şarjı yiyen arkadası

her google play a girdiğinde yeniden yükler merak yapma sen :D sarjı google play yiyo acısını hizmetleri çekio :D dünya hali :)) ayrıca birşeyi unuttum :) en fazla devre dışı bırakırsın snra google play çalışmaz, guncellemelerı kaldırırsan tekrar gunceller :))

Tövbe tövbe :) Google ayarları sanırım :D
konuya uzak kalınca böyle oluyo :D yetişemiyom ki :D 10 dk işim cıkıyo geliom bakıom gene birsürü sey :D okumaya da eriniyom okuyamıyom :D oyuzden yanı

Perrier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Benim bir sorum olucaktı belki daha önce soran olmuştur ama 180 sayfalık ilgiyi görünce tek tek bakmaya üşüendim.Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum ancak n11.com da http://www.n11.com/lg-g2-d802-16gb-cep-telefonu-2-yil-resmi-distributor-garantili-P20160005 şöyle bir şeye rastladım samsung exynos işlemcili lg g2..bütün cihazlar snapdragon 800 işlemcili değil miydi acaba?yardımcı olabilirseniz sevinirim kafama takıldı malesef :/

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış yazılmıştır snapdragon başka versiyon türkiyede yok diye biliyorum

Perrier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim cevabın için büyük ihtimal dediğin gibidir sadece şaşırdım biraz :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar.Benim bir sorum olucaktı belki daha önce soran olmuştur ama 180 sayfalık ilgiyi görünce tek tek bakmaya üşüendim.Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum ancak n11.com da http://www.n11.com/lg-g2-d802-16gb-cep-telefonu-2-yil-resmi-distributor-garantili-P20160005 şöyle bir şeye rastladım samsung exynos işlemcili lg g2..bütün cihazlar snapdragon 800 işlemcili değil miydi acaba?yardımcı olabilirseniz sevinirim kafama takıldı malesef :/

Yanlış yazılmış. Bataryadada 2600 yazıyor ama cihazın bataryası 3000mah.

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence bu kadar yanlış bilgi yazan bi siteden almayın 😀 g2 diye başka bisi gelmesin

Perrier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış yazılmış. Bataryadada 2600 yazıyor ama cihazın bataryası 3000mah.

bak ben oraya dikkat etmemiştim ilginç ya insanların aklına karıştırıyorlar bu cihazı o kadar araştırmama rağmen aklım karıştı şahsen..teşekkür ederim cevabın için :)

Bence bu kadar yanlış bilgi yazan bi siteden almayın  g2 diye başka bisi gelmesin

aynen haklısın en iyisi başka bir yerden bakmak daha doğru düzgün yazamamışlar özelliklerini nasıl güveneyim ki :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ama bide gorilla glass 3 bu, resmi olark açıklanmıştı burda 2 yazıo?