bataryayı 10% ye düşürüyüm de şarj ediyim dedim, demez olaydımBende de yüzde 15 gidiyor. Kitkatla beraber yüzde 10a düşer inşallah =)
daha önce söyleseydiniz yakapalı senkronizasyon aldığımda kapatmıştım.Ben farklı bir şeyden bahsediyorsunuz zannettim.O kadar biliyoruz canım![]()
peki teşekkürler bekliyorumbataryayı 10% ye düşürüyüm de şarj ediyim dedim, demez olaydım2 gündür bitiremedim artık vazgeçtim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
daha önce söyleseydiniz ya) şimdi benm telefona bakyım hemen çözüm üretecem
)
bir iki şey isticem sendenpeki teşekkürler bekliyorum![]()
o zaman ayarlar-mobil veri- seçenek tuşuna basıp wifi kullanımını gör gibi bi secenek var ona tıklayıp wifiyi en çok ne kullanıyo yazarmısınız yada resim fln da olr ama arkaplan ve onplanda kullanımları da lazımaçık.wifi
yalnız wifi ile internete bağlıyım şuan [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]
eger wifi kullanımını bana söylerseniz bişeyler buldum onu söylicem, google tamamen internet kullanır yani açıksa internette kullanmıştır ve internet kullanımında hersey daha detaylı gözüküyoyalnız wifi ile internete bağlıyım şuan @OxyGEN
google play store a tıklayın da yazın o dediklerimi![]()
Bunu istiyor sanırım.
bulamadım ben öyle bir ekran yok ben de mobile tıklayınca sadece mobilden kullandıklarım gözüküyor.Kusura bakmayın ya![]()
önemli değil benim işim bubulamadım ben öyle bir ekran yok ben de mobile tıklayınca sadece mobilden kullandıklarım gözüküyor.Kusura bakmayın ya![]()
telefonda olmadıgım için resim atamıyorum da sağolun![]()
Seçenek tuşuna basın çıkıyor.
önemli değil benim işim buseçenek tuşuna basın navıgasyon tuşlarından
wifi kullanımını göster yazar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
telefonda olmadıgım için resim atamıyorum da sağolun![]()
tamam buldum google hizmetlerde ön taraf 114kB arka plan 1.73mb yazıyor.
ekran süresi kilit ekranı 5 sn yüz tanıma açık kilit ekranı hava durumu animasyonu açık oto parlaklık açık senk bu şekilde kullanıyorum hepekran süresi olarak kaç saat alıyorsunuz ? Ve bu sürede neler yapıyorsunuz ? Yazarsanız sevinirim
![]()
ekran süresi kilit ekranı 5 sn yüz tanıma açık kilit ekranı hava durumu animasyonu açık oto parlaklık açık bu şekilde kullanıyorum hep
kaç saat ortalama ?
beni nie alıntılıyonüst cubugu çek (status bar deniyo da türkçesi çubuk) orda bi geri dönüşüm gibi işaret var o yanıyosa tıkla sönsün, bide öyle dene
![]()
![]()
google play store ön taraf 607mb,arka plan 1.61gb
google arama ön 1.22mb arka1.44mb
google takvim senk. ön 0,00b arka 211kb
bu kadar google ilgili![]()
wifi+3g müzik oyun konuşma ve mesajlaşma ile beraber 16-20 saat arası ha oyun derken arada girdiğimde uzun uzuya oynadığımda 7-12 saat arası oluyorkaç saat ortalama ?
wifi+3g müzik oyun konuşma ve mesajlaşma ile beraber 16-20 saat arası ha oyun derken arada girdiğimde uzun uzuya oynadığımda 7-12 saat arası oluyor
wifi acikken.ve baglyken 3g nin pek onemi kalmiyo abi haberin olsun![]()
o manada değil yani evdeyken wifi dışarda 3g kullanıyorumwifi acikken.ve baglyken 3g nin pek onemi kalmiyo abi haberin olsun![]()
ben size ekranın açık kalma süresini soruyorumwifi+3g müzik oyun konuşma ve mesajlaşma ile beraber 16-20 saat arası ha oyun derken arada girdiğimde uzun uzuya oynadığımda 7-12 saat arası oluyorgenel sarjı değil kaç saat ekran açık kalma süresi alıyorsunuz ortalama ?
ona hiç bakmadımben size ekranın açık kalma süresini soruyorumgenel sarjı değil kaç saat ekran açık kalma süresi alıyorsunuz ortalama ?
ona hiç bakmadımekran genelde %5 ile %35 arası pil harcıo dikkat edipte kaç saat açık kalıo bakmadım
![]()
anlamadım ama neysedaha öncede google play kullandım ama ilk defa google play hizmetleri diye birşey çıktı ve bu yüzde 30 oranında sarj yemeye başladı
sıkıntı yoksa problem yok.Google otomatik uygulama güncellemesi nereden kapatilacak peki
![]()
anladım tamamo manada değil yani evdeyken wifi dışarda 3g kullanıyorum) daha fazla rezil olmadan sussam iyi olur
![]()
tamam sizin için sadece konuşma ve mesajlaşma ile telimi deneyecem ve ekran süresini size söyleyecembakarsınız bir ara söylersiniz
Çünkü telefonu kullanmayınca çoğunukla cepte durunca 45-50 saat gidiyor sarj ama ekran kullanım süresi 2-3 saat olduktan sonra bunun bir anlamı yok.Çünkü tel zaten uyku modunda çok az sarj harcıyor.5-6 saat görülmesi lazım yani ben daha göremedim ama 5 saati
![]()