LG G2 Kullanıcıları Kulübü

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kapalı senkronizasyon aldığımda kapatmıştım.Ben farklı bir şeyden bahsediyorsunuz zannettim.O kadar biliyoruz canım :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bende de yüzde 15 gidiyor. Kitkatla beraber yüzde 10a düşer inşallah =)
bataryayı 10% ye düşürüyüm de şarj ediyim dedim, demez olaydım :D 2 gündür bitiremedim artık vazgeçtim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kapalı senkronizasyon aldığımda kapatmıştım.Ben farklı bir şeyden bahsediyorsunuz zannettim.O kadar biliyoruz canım :)
daha önce söyleseydiniz ya :)) şimdi benm telefona bakyım hemen çözüm üretecem :))

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bataryayı 10% ye düşürüyüm de şarj ediyim dedim, demez olaydım :D 2 gündür bitiremedim artık vazgeçtim :D

daha önce söyleseydiniz ya :)) şimdi benm telefona bakyım hemen çözüm üretecem :))
peki teşekkürler bekliyorum :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
o zaman ayarlar-mobil veri- seçenek tuşuna basıp wifi kullanımını gör gibi bi secenek var ona tıklayıp wifiyi en çok ne kullanıyo yazarmısınız yada resim fln da olr ama arkaplan ve onplanda kullanımları da lazım

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yalnız wifi ile internete bağlıyım şuan [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yalnız wifi ile internete bağlıyım şuan [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]

vu5ypamy.jpg

Bunu istiyor sanırım.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bulamadım ben öyle bir ekran yok ben de mobile tıklayınca sadece mobilden kullandıklarım gözüküyor.Kusura bakmayın ya :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bulamadım ben öyle bir ekran yok ben de mobile tıklayınca sadece mobilden kullandıklarım gözüküyor.Kusura bakmayın ya :)
önemli değil benim işim bu :) seçenek tuşuna basın navıgasyon tuşlarından :) wifi kullanımını göster yazar :)

yjy9y7ym.jpg

Seçenek tuşuna basın çıkıyor.
telefonda olmadıgım için resim atamıyorum da sağolun :)

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam buldum google hizmetlerde ön taraf 114kB arka plan 1.73mb yazıyor.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
önemli değil benim işim bu :) seçenek tuşuna basın navıgasyon tuşlarından :) wifi kullanımını göster yazar :)

telefonda olmadıgım için resim atamıyorum da sağolun :)

Burada yardımlaşmak için varız =)

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google play store ön taraf 607mb,arka plan 1.61gb
google arama ön 1.22mb arka1.44mb
google takvim senk. ön 0,00b arka 211kb
bu kadar google ilgili :D

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
google play store ön taraf 607mb,arka plan 1.61gb
google arama ön 1.22mb arka1.44mb
google takvim senk. ön 0,00b arka 211kb
bu kadar google ilgili :D

internetini bunlar harcayabiliyosa ayni zmamada calisiyodur :) bu pil.gostergesi de telefonun en basindan.sonuna kadar kaydettigi için olabilir ve arka planda calisan uygulamalar sn.farketmedigin.icin daha cok.calisir ve pil omrunu azaltir, yani bence google play ilk.kullanimda bataryanin 30% fln kullaniyodu snra yavas yavas azaldi ama sn azalirken.baktin bu.niye bu kadar cok dedin :) olabilir yani :) bunu google play i acmadan denemeni ve googlenin otomatik.uygulama.guncellemesini.kapatarak.denemeni.oneriyim.sana olmazsa caresi.bulunur :))

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlamadım ama neyse :D daha öncede google play kullandım ama ilk defa google play hizmetleri diye birşey çıktı ve bu yüzde 30 oranında sarj yemeye başladı :D sıkıntı yoksa problem yok.Google otomatik uygulama güncellemesi nereden kapatilacak peki:) [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben size ekranın açık kalma süresini soruyorum :) genel sarjı değil kaç saat ekran açık kalma süresi alıyorsunuz ortalama ?
ona hiç bakmadım :D ekran genelde %5 ile %35 arası pil harcıo dikkat edipte kaç saat açık kalıo bakmadım :D

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ona hiç bakmadım :D ekran genelde %5 ile %35 arası pil harcıo dikkat edipte kaç saat açık kalıo bakmadım :D
:) bakarsınız bir ara söylersiniz :) Çünkü telefonu kullanmayınca çoğunukla cepte durunca 45-50 saat gidiyor sarj ama ekran kullanım süresi 2-3 saat olduktan sonra bunun bir anlamı yok.Çünkü tel zaten uyku modunda çok az sarj harcıyor.5-6 saat görülmesi lazım yani ben daha göremedim ama 5 saati :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
anlamadım ama neyse :D daha öncede google play kullandım ama ilk defa google play hizmetleri diye birşey çıktı ve bu yüzde 30 oranında sarj yemeye başladı :D sıkıntı yoksa problem yok.Google otomatik uygulama güncellemesi nereden kapatilacak peki:)

google play zaten google.play hizmetlerini kullanarak uygulama.indiruo fln :) yani google playin ciğeri o :) kaldirmayi.denedin mi onu hic :)) neyse google play a gir secenek tusuna bas ayarlar de snra orda
u6ypa2ab.jpg
a tikla sonra da
u2e4ygy9.jpg
a tikla :))

o manada değil yani evdeyken wifi dışarda 3g kullanıyorum
anladım tamam :)) daha fazla rezil olmadan sussam iyi olur :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:) bakarsınız bir ara söylersiniz :) Çünkü telefonu kullanmayınca çoğunukla cepte durunca 45-50 saat gidiyor sarj ama ekran kullanım süresi 2-3 saat olduktan sonra bunun bir anlamı yok.Çünkü tel zaten uyku modunda çok az sarj harcıyor.5-6 saat görülmesi lazım yani ben daha göremedim ama 5 saati :)
tamam sizin için sadece konuşma ve mesajlaşma ile telimi deneyecem ve ekran süresini size söyleyecem :D

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pekala saolun :) Kaldırmayı denemedim hiç.Bende zaten wifi üzerinden güncelleme ayarlıymış.