• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

direk linkte verdim rica ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

radyoyu sadece araştırmalarım sonucu edindiğim bilgilere göre paralel ithalat olan G2lerde açık bi şekilde geliyor örneğin cihazı golddan aldıysanız gold paralel ithalat satıyor çünkü radyonun kapalı olduğu cihazlar ise lg türkiye garantisinde olan cihazlar ama tabiki 4.2.2.de rootla lg türkiye cihazı olsa bile apk gibi uygulamlarla radyo aktif hale getirebiliyor

Direk bu cikiyor daha önce yapmazdi
buva7e5a.jpg

[MENTION=392241]drnslmz[/MENTION] şimdi bi bak kardeşim olması gerek linki sayfa üzerinden vermiştim şimdikini ise linke tıklayıp adres satırını kopyalayıp verdim
http://www.mediafire.com/download/bnf8mgziazf232s/LGHome_Theme_Bunnyfairy.apk

dahada olmazsa temaların hepsinin olduğu sayfayı aşağıdaki linkten verim BUNNYFAİRY temasını bul
https://www.mediafire.com/folder/03bneso3wroob/G2_Temaları

Demin tema kaldirirken yanlslikla önbelligi sile dokundum.bisey olurmuki.1saat önce hepsini indirdim burdan yaw.cok garip

@beratfur67 konuyu okuyarak anladığım kadaıyla 310k dan sonraki versiyonlarda sprit fm ile veya başka ülke rom ile radyo aktif edilemiyormuş denmiş o yüzden dedim.

başka farklar varmıdır bu seri no olayında donanımsal olarak bilen varmıdır?

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] verdiğin temaları indirdim attım telefona yüklemede google play store dısında bır sey yuklenmez tarzı bı sey cıktı nasıl yapabılırım sımdı dıyosundur soyledık mılletle ugrasıyoz dıye :D

S.a bende geliyim buraya ya 30 sayfa okudum mükemmelsiniz :D beyaz 16gb g2 3-4 aydır kullanıyorum...

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] verdiğin temaları indirdim attım telefona yüklemede google play store dısında bır sey yuklenmez tarzı bı sey cıktı nasıl yapabılırım sımdı dıyosundur soyledık mılletle ugrasıyoz dıye :D

Ayarlar güvenlik bilinmeyen kaynaklari isaretleyin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S.a bende geliyim buraya ya 30 sayfa okudum mükemmelsiniz :D beyaz 16gb g2 3-4 aydır kullanıyorum...
hoşgeldiniz hayırlı formlar güle güle kullanının

[MENTION=392241]drnslmz[/MENTION] teşekkürler sanada temalar için ise bloothera da

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] imzanı gördüm, bu kadar cihazı napıyon. :)

LG G2 4.4.2 Stock Rom (unRooted)

SAMSUNG GALAXY S - 4.3.1 CM10.2 (Rooted)

SAMSUNG GALAXY S3 - 4.1.2 Stock Rom

SAMSUNG GALAXY S4 - 4.3 Stock Rom

SAMSUNG GALAXY NOTE - 4.1.2 Stock Rom (Rooted)

SAMSUNG GALAXY NOTE II - 4.1.2 Stock Rom

SAMSUNG GALAXY NOTE III - 4.3 Stock Rom

Bu tapatalktan cvp nasıl yazılıyo biturlu goremedim
Oyun icin tesekkurler

Ben film izliorm ya. Malum yarin izinliyim :P

Evet hafta ici 2lere kadar soru sorulur yarin iş vardir.yarin tatil ve kimse yok.enteresan

Manyak bir kulubuz sanirim :) hayata karsi bi zitlik var bizde :P

O zaman ben size bi soru soruyum dicemde soracak soru yok telefonum kusursuz :P :D

Bulut depolamaya uye olmaliyim.bunun icin paketimde olan 1gb lik internetimi yermi.birde pcdende kullanabiliyormuyuz bunu ?