PrestigeMan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
Iste okumak yeterli hehe ben yabanci forumlarda okudum mart ortasi diye yazmislar
Iste okumak yeterli hehe ben yabanci forumlarda okudum mart ortasi diye yazmislar
işin saçmalığı şurda neredeyse bütün ülkelere verdiler güncellemeyi türkiye için neden bu kadar geçikiyor anlamıyorum onlarınki lg g2,5 mu.
bunlar nasıl bi zihniyet gerçekten anlamıyorum operatör cihazıda sonuçta lg g2 onun biyeri fazla veya eksik değil madem güncelleme veriyosun baktın bir ülkede sorun yok ver gitsin hepsini en azından müsterin memnun olsun nasıl bir strateji gerçekten anlayamıyorum bu güncelleme işiniŞuan sadece 4 ülkeye verildi onlar da operatör anlaşmalı. Aslında vodafone için bizim ülkemize niye gelmedi onu anlamadım.
Arkadaşlar şimdi benim cihaz LG G2 D802 AME sürümü şimdi AME=UNITED ARAB EMIRATES oluyor yani oraya güncelleme verilirse bende alabilirmiyim ?
evet BİRLEŞİK ARAB EMİRLİKLERİ ne güncelleme gelince sanada gelecekCevap verebilecek yok mu?
evet UNITED ARAB EMIRATES e güncelleme gelince sanada gelecek
yanlışınız var blootherında dediği gibi güncelleme sadece hat üzeri cihazlara verilde avrupa ülkeleri içinBu telefonun zaten 4.4.2 ye coktan gecmis olmaliydi
Avea getiriyomu bilen varmi ?
Normal teknosadan aldim o zaman otoyla vercekler
Serisi derken
Kutuda seri no yazıyor. 309, 310, 311, 312, 401, 402 diye başlar.