LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Iste okumak yeterli hehe ben yabanci forumlarda okudum mart ortasi diye yazmislar

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Iste okumak yeterli hehe ben yabanci forumlarda okudum mart ortasi diye yazmislar

Gelince belli olur :D Buradaki resme göre bu gün :D

tableau-mises-%C3%A0-jour-SFR-mars-2014.jpg

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Gordum bu resmi ne kadar dogru bilmiyorum peki varmi bu sitenin adresi doğruluğu konusunda yorum yapacak varmi?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Var bu sitenin dogrulugu girersen gorursun bizde bekliyoruz sabahtan beri kontrol yapiyorum

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar boşuna beklemeyin güncellemeyi. Nisan gibi gelecekmiş. Batarya ile kısa soruda sordum umarım bilgilendirici olur.

LG Destek: Merhaba, Halil. Size nasıl yardımcı olabilirim?Halil: kolay gelsin. pil süresi hakkında yardım steyecektim
Halil: Acaba yardımcı olacakmısınız ?
LG Destek: batarya süreniz ortamala kac saat gitmektedir.
Halil: telefon ile haşır neşir olursam 1 gün
LG Destek: kullanım süresi normaldir.
Halil: forumlarda 2-3 gün hatta 30dk oyun mobil veri ile kullanıyorum diyor 3 gün gidiyor diyor ?
LG Destek: internet ve oyun oynamadıgını taktırde 3 gün gitmektedir
LG Destek: internet oyun ve görüşme yaptıgınızda ortalama kullanım suresı 1 gündür.
Halil: Tamam sağolun demekki yalan mış yazılanlar
Halil: Peki güncelleme ile ilgili tarih verebilirmisiniz ? 4.4
LG Destek: smart phone kullanım süresi 1 gündür.
Halil: Tamam teşekkürler güncelleme ile bilgi verilmesi sanırım yasak :)
LG Destek: Nisan ayında planlanmaktadir.
Halil: Tamam çok sağolun iyi çalışmalar
LG Destek: Halil Bey görüşme sonunda yer alan anketimize memnuniyet ya da şikayetlerinizi bildirmenizi rica ederiz iyi günler dileriz.
Halil: Tabiki

image.jpg

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
işin saçmalığı şurda neredeyse bütün ülkelere verdiler güncellemeyi türkiye için neden bu kadar geçikiyor anlamıyorum onlarınki lg g2,5 mu.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi benim cihaz LG G2 D802 AME sürümü şimdi AME=
UNITED ARAB EMIRATES oluyor yani oraya güncelleme verilirse bende alabilirmiyim ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
işin saçmalığı şurda neredeyse bütün ülkelere verdiler güncellemeyi türkiye için neden bu kadar geçikiyor anlamıyorum onlarınki lg g2,5 mu.

Şuan sadece 4 ülkeye verildi onlar da operatör anlaşmalı. Aslında vodafone için bizim ülkemize niye gelmedi onu anlamadım.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şuan sadece 4 ülkeye verildi onlar da operatör anlaşmalı. Aslında vodafone için bizim ülkemize niye gelmedi onu anlamadım.
bunlar nasıl bi zihniyet gerçekten anlamıyorum operatör cihazıda sonuçta lg g2 onun biyeri fazla veya eksik değil madem güncelleme veriyosun baktın bir ülkede sorun yok ver gitsin hepsini en azından müsterin memnun olsun nasıl bir strateji gerçekten anlayamıyorum bu güncelleme işini

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayir bide onlarin ayricaligi ne bizim ulkemizede versinler bekletme amaci ne

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncellemeyi istememin tek sebebi ikon değişikliği. Oda olacak mı bilmiyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Operatörler için ayrı rom yazıyorlar. Her operatör kendi uygulamalarını gömüp test ediyor. Ona bakarsanız Kore'ye aralıkta geldi 4.4.2 ama biz 3 aydır bekliyoruz. Gerçekten bu güncelleme dağıtma işi çok saçma oldu. Vodafone dağıttırmışsa bizim ülkeye de vermesi lazım. Ama sabırlı olun belki vodafone için TR romu da 1 hafta içinde gelebilir. Baktınız gelmiyor siz de benim gibi yaparsınız.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Türkiye ye gelse de ben UAE yi beklicem yada ora önce gelirse Türkiye beklemek zorunda kalmıcam