A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
bende aveayim ama 4.4.2 ile alakasi yok
Ilk defa boyle baglandim

Bende de H+ ile bağlanıyor. Hemde avea, fakat 4.4Kitkat başladı mı acep?
ama H+ daha hizlidir![]()
Ilk defa boyle baglandim![]()
Peki bu manuel yüklenen rom da knock knock özellikleri felan çalışıyormu ki? Ben böle bir rom bulamamıştım 4.4.2 içinhayir onlar manuel yuklemiştir
Daha gelmedi 2 dkda bir kontrol yapiyom
Hayır bende 4.2.2. fakat simgem H+Simgesel Olarak H+ Gözükmüyor Diye Düşünüyordum ben Yoksa Çok Yüksek hızlarda Bağlanmıştım be H Olarak görünüyordu ..
Sanırım yine Simgesel Olarak H+ Yoktu 4.2.2'de
Hayır bende 4.2.2. fakat simgem H+
:hammer: Muhtemelen operatörün ile alakalı bu durum
Peki bu manuel yüklenen rom da knock knock özellikleri felan çalışıyormu ki? Ben böle bir rom bulamamıştım 4.4.2 için
Kılıf olarak yarı şeffaf füme 0.4mm kılıf kullanıyorum ve tek kelimeyle telefonu harika gösteriyor. Yani en azından benim için öyle görünüyor. =)
Bu arada benim de 4.2.2'de hep H ile bağlanıyordu, 4.4.2'de H+ oldu. Bu benim de dikkatimi çekti ve ben de avea'yım.![]()
Arkadaşım tabi düşünce meselesidir ama şunu unutmamak gerekir ekranın sana bana zayıf gelmesi diye birşey olamaz bunun bi özelliği vardır ve piyasa ile kıyaslanır yani objektiftir.Bataryası ve ekran ı bana zayıf geldi. Herkesin düşüncesi farklıdır tabiki.
4.4 güncellemesine gerek yoktu yaw
buarada h+ simgesini ende hiç göremedim ne sonyde ne nexusta sanırım aveanın olayı bu kadar.
4.2.2 kullanirken bende H yaziordu. 4.4.2 olunca H+ oldu. Bunun aciklamasi ne o zaman?
4.2.2 kullanirken bende H yaziordu. 4.4.2 olunca H+ oldu. Bunun aciklamasi ne o zaman?
Her şeyi o biliyor biz cahiliz boşver. Bir üstündeki ekran görüntüleri de montaj zaten.![]()
adamım muhtemelen farklı ülke romu yüklediğin için ülke baseband olayları vs farklı yani her romda simgeler olmasına rağmen ülkelerin altyapısına göre gözükmeyebilir. g2 4.2.2 sistemui'si bende mecvut içinde bütün simgeler tam, gerçi her telefonda bu böyle.
nexus kullanıyorum bütün simlerler mevcut ama aveada h+ yazmıyor türkcel hat takınca çıkıyor.
alakasi yok bende de H+ ile baglaniyo, o operatorunle ilgili
Hayır bende 4.2.2. fakat simgem H+