LG G2 Kullanıcıları Kulübü

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Simgesel Olarak H+ Gözükmüyor Diye Düşünüyordum .Yoksa Çok Yüksek hızlarda Bağlanmıştım ve H Olarak görünüyordu ..

Sanırım yine Simgesel Olarak H+ Yoktu

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Simgeseldir o zaman. Ama daha once H gorunuyordu. Dunden beri H+ oldu. Buna anlam veremedim :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:hammer: Muhtemelen operatörün ile alakalı bu durum

Peki bu manuel yüklenen rom da knock knock özellikleri felan çalışıyormu ki? Ben böle bir rom bulamamıştım 4.4.2 için

Orjinal almanya romu yuklu. Her ozellik calisiyor

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeyi beklemeye devam 12 saat var daha 3 Mart ' ın bitmesine sorun yok :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kılıf olarak yarı şeffaf füme 0.4mm kılıf kullanıyorum ve tek kelimeyle telefonu harika gösteriyor. Yani en azından benim için öyle görünüyor. =)
Bu arada benim de 4.2.2'de hep H ile bağlanıyordu, 4.4.2'de H+ oldu. Bu benim de dikkatimi çekti ve ben de avea'yım. :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kılıf olarak yarı şeffaf füme 0.4mm kılıf kullanıyorum ve tek kelimeyle telefonu harika gösteriyor. Yani en azından benim için öyle görünüyor. =)
Bu arada benim de 4.2.2'de hep H ile bağlanıyordu, 4.4.2'de H+ oldu. Bu benim de dikkatimi çekti ve ben de avea'yım. :)

Avea olupta H+ ile baglananlar varmis. Ama bizim bu duruma mantikli bir aciklama yok

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hiçbir özellikte sıkıntı yok arkadaşlar. Sadece bazı uygulamalar henüz 4.4.2'ye ayak uyduramıyor bazen bug'lar oluyor. Ram boşalt dedikten sonra bug'lar geçiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar bataryada kesin olarak iyileştirme olduğunu söyleyebilirim. Çok stabil çalışıyor. Sadece Wifi ile internette gezinirseniz full şarjdan sonra tam 11 saat boyunca internete aralıksız girebilirsiniz. Evet, tam 11 saat ekran süresi alabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aga başka marka telefonu kıyaslıyorsundur sen :D LG G2 demek Quad işlemcili 2 GB ram ve sayılamayacak kadar özellikleri var. S4 e rakip olarak çıkarılan bir telefon ve samsung misilleme olarak S5 çıkarıyor...:biggrin:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
4.4 güncellemesine gerek yoktu yaw :)

buarada h+ simgesini ende hiç göremedim ne sonyde ne nexusta sanırım aveanın olayı bu kadar.

omar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bataryası ve ekran ı bana zayıf geldi. Herkesin düşüncesi farklıdır tabiki.
Arkadaşım tabi düşünce meselesidir ama şunu unutmamak gerekir ekranın sana bana zayıf gelmesi diye birşey olamaz bunun bi özelliği vardır ve piyasa ile kıyaslanır yani objektiftir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
4.4 güncellemesine gerek yoktu yaw :)

buarada h+ simgesini ende hiç göremedim ne sonyde ne nexusta sanırım aveanın olayı bu kadar.

Evet gerek yok. :) neden gerek yok? Çünkü 4.2.2 ile zaten piyasanın en stabil ve en özellikli cihazıyken 4.4.2 ile rakip tanımaz hale geldi. :) Haa şimdi gelirsin ama kamerası şöyle de böyle diye atar tutarsın. Yolunuza bakın siz hocam.

Bu arada avea ile H+'nın bi alakası yok. Çünkü avea'lılar şuan H+ kullanabiliyor. Sadece simgesel olarak konulmamış bazı romlara. Ancak hızda fark yok.

derins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanirim yaptim tapatalki tesekkurler yardimlariniz icin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu da avea internet ile H+'nın görüntüsü. Test sonucuna göre de bulunduğum konumda 14mbps internet hızı kullanıyorum.
6aguqu9u.jpg

yde9e3u5.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çok zor dimi kabul etmek haklıymışsın demek :) 4.4 boşa çıkarılmış gereksiz bir sürüm dedin, gözle görülemeyek performans farkları olur dedin, almasın istemez dedin, dedinde dedin niye çünkü almamıştı. Ama güncellemeyi alınca 360 derece döndün her zaman yaptığın gibi.

Sana dedik sistem güncellemesi iyidir 4.4 güncellemesiyle batarya,ram kullanımı, performans vs vs herşeye iyileşme gelir diye, sadece g2 için değil her telefonda bu böyle.

h+'nın da avea ile alakası var türkcell kullanırlen sürekli h+ yazıyordu aveada yazmıyor. romlarında hepsinde systemui içinde sys imagelarında vardır simgeleri. Ha orada bende de arada h+ yazıyor ama tam olarak o hızı veremiyor o ayrı konu. nys sen nerden bileceksin böyle şeyleri.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
4.2.2 kullanirken bende H yaziordu. 4.4.2 olunca H+ oldu. Bunun aciklamasi ne o zaman?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
4.2.2 kullanirken bende H yaziordu. 4.4.2 olunca H+ oldu. Bunun aciklamasi ne o zaman?

adamım muhtemelen farklı ülke romu yüklediğin için ülke baseband olayları vs farklı yani her romda simgeler olmasına rağmen ülkelerin altyapısına göre gözükmeyebilir. g2 4.2.2 sistemui'si bende mecvut içinde bütün simgeler tam, gerçi her telefonda bu böyle.
nexus kullanıyorum bütün simlerler mevcut ama aveada h+ yazmıyor türkcel hat takınca çıkıyor.
3g ihalesinde avea türkcel ve vodafone farklı fiyata farklı sınıfta lisans aldılar zaten biliyorsundur bununla alakalı muhtemelen.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her şeyi o biliyor biz cahiliz boşver. Bir üstündeki ekran görüntüleri de montaj zaten. :)

görüntülerin gerçek tabiki benim yazdıklarımı iyi oku. simgeler bazı romlarda yok cümlen yanlış.
keşke hiç geri gelmeseydin çekilecek insan değilsin yemin ederim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
adamım muhtemelen farklı ülke romu yüklediğin için ülke baseband olayları vs farklı yani her romda simgeler olmasına rağmen ülkelerin altyapısına göre gözükmeyebilir. g2 4.2.2 sistemui'si bende mecvut içinde bütün simgeler tam, gerçi her telefonda bu böyle.
nexus kullanıyorum bütün simlerler mevcut ama aveada h+ yazmıyor türkcel hat takınca çıkıyor.

Benimki avea. Bazi yerlerde H bazi yerlerde H+ oluyor. Demek ki 4.2.2 turkiye romunda H+ yok.