LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
aynen ben cesaretimi kaybettim çünkü çok sıkıntıya girdim telefon yüzünden inanırmısınız bilmem ama 2 ayda tam 9 telefon değiştirdim sonradan lg g2 aldım dedim aradığım bu dahada değiştirmem ve kendimi zor durdurdum. hatta varya bu varken elimde kafayı htc one a takmıştımda allahtan durdurdum kendimi :D :D

Ooo abi sen.naptin ya :D g2 varken htc one mi baktin :D g2 iyi.affetmis yani :D affettigine dua et sen :D bugattiye.binerken alfa romeo ya.bakmssin sen :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sen cesaretini kaybetmissin abi ya :)kisitlama varsa cignemenin.yolu bulnmali bence :D
aynen ben cesaretimi kaybettim çünkü çok sıkıntıya girdim telefon yüzünden inanırmısınız bilmem ama 2 ayda tam 9 telefon değiştirdim sonradan lg g2 aldım dedim aradığım bu dahada değiştirmem ve kendimi zor durdurdum. hatta varya bu varken elimde kafayı htc one a takmıştımda allahtan durdurdum kendimi
laughing.gif
laughing.gif

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ooo abi sen.naptin ya :D g2 varken htc one mi baktin :D g2 iyi.affetmis yani :D affettigine dua et sen :D bugattiye.binerken alfa romeo ya.bakmssin sen :D
sırf neden biliyomusun kamerasındaki slow motion çekime özendimde istedim ama sonradan inceledim arayüzü gördüm baya kurcaladım midem bulandı bırakıp gittim g2ye sarıldım o derece :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Wallaha yuklemedim :-(

matket disinda uygulama yuklemediyseniz ayarlar guvenlik bilinmeyen.kaynaklar a tiklayin ve aktif edin , daha sinra temanin.apksine tikleyip yukle diyin ama ac demeyin durduruldu diye hata veriyo ,daha snra ayarlar ana ekran tema da resmi ve adı cikar

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
aynen ben cesaretimi kaybettim çünkü çok sıkıntıya girdim telefon yüzünden inanırmısınız bilmem ama 2 ayda tam 9 telefon değiştirdim sonradan lg g2 aldım dedim aradığım bu dahada değiştirmem ve kendimi zor durdurdum. hatta varya bu varken elimde kafayı htc one a takmıştımda allahtan durdurdum kendimi
laughing.gif
laughing.gif

sırf neden biliyomusun kamerasındaki slow motion çekime özendimde istedim ama sonradan inceledim arayüzü gördüm baya kurcaladım midem bulandı bırakıp gittim g2ye sarıldım o derece :D

simdi git bidaha saril :D cunku en iyi arayuz ve donanim onda :D diger telefonlara bakma onlara g2 ye baksin :D

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Temanin apk sini nerden bulcam kardesim.diger dediklerini yaptim suan bilinmeyen kaynaklara izin verildi

Yok son yazisndan baska bisi yok

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Temanin apk sini nerden bulcam kardesim.diger dediklerini yaptim suan bilinmeyen kaynaklara izin verildi

Yok son yazisndan baska bisi yok

Bloother abi yazmisti onceki mesajlarda, bi bakmani öneririm, bulamazsan yazarim.sana ben

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
simdi git bidaha saril :D cunku en iyi arayuz ve donanim onda :D diger telefonlara bakma onlara g2 ye baksin :D
doğru söylüyosun önümden ayırmıyorum artık g2mi :D önemli olan sevmek ya telefona ısındın mı başkasını görmüyor gözün :D

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Evet yandexten bi. Link yollamisti dawlond kisminda zarchiverin

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
doğru söylüyosun önümden ayırmıyorum artık g2mi :D önemli olan sevmek ya telefona ısındın mı başkasını görmüyor gözün :D

aynen ya :D yaninda olmayinca kendini eksik hissediyosun.fln :D oyun oynamasam bile eksikligini hissetmiyorum :D s3 deyken surekli oyun oynayasim geliodu ama simdi sadece kilidi acip bakmak.bile iyi gelio :D

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Suan indi.ve yüklendi kardesim Allah razi olsun.simdi tlfonun temalarinin oldugu yere gelmistir demi.peki bu cok yer kaplarmi.kaldirmak istedigmde neyapmaliyim

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
aynen ya :D yaninda olmayinca kendini eksik hissediyosun.fln :D oyun oynamasam bile eksikligini hissetmiyorum :D s3 deyken surekli oyun oynayasim geliodu ama simdi sadece kilidi acip bakmak.bile iyi gelio :D
Aynen yaw bende diyordum nie bukadar sk tlfn degistiryorum.megerse öncekiler gönlumun tlfnu degilmis.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tek yüklü oyun flappy bird başkada bişey yüklü değil ama bilgisayar kullanmıyorum o derece herşey bununla :) neyse bu konuyu çok uzatmayalım nazarımız deymesin :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Suan indi.ve yüklendi kardesim Allah razi olsun.simdi tlfonun temalarinin oldugu yere gelmistir demi.peki bu cok yer kaplarmi.kaldirmak istedigmde neyapmaliyim

simdi apkleri yulediysen, ayarlar uygulamalar a gelmistir ve ordan.kaldirabilirsin, ve yuklediginiz temalarda ana ekran temaya gelmistir, direk tiklayip kullanabilirsiniz :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Bu arada 16yasinda bu kadar teknolojiye merakina ,bilgine hayran kaldim.kutlarm.kurdu olmussun artik.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
tek yüklü oyun flappy bird başkada bişey yüklü değil ama bilgisayar kullanmıyorum o derece herşey bununla :) neyse bu konuyu çok uzatmayalım nazarımız deymesin :)

flappy bird tehlikeli abi ha dikkatli ol parcalama telfonu :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar bir hata farkettim sanırım kendimi hemen buraya attım :(

mapu7u4y.jpg

Tarayıcıdan facebook'a girince fotoğraf ekle dediğimde karşıma bu iki seçenek çıkıyor. Galeri çıkmıyor, doğal olarak fotoğraf yükleyemiyorum. Önce dolphin browser'dan kaynaklıdır sandım. Normal internet tarayıcıdan da girdim aynı. Bu nasıl bi yazılımsal sorun böyle. Olaya bak.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu arada 16yasinda bu kadar teknolojiye merakina ,bilgine hayran kaldim.kutlarm.kurdu olmussun artik.

sagolun :) ama ogrenecgim daha cok sey var :) mamiko, Bloother, by_slmz ve adi aklima gelmeyen.abilarim.sayesinde ogrenecem hayirlisiyla :))