Bloother
Rektör
yorulacaksan.ben anlatiyim?
İyi olur valla ben de yatacağım şimdi.

yorulacaksan.ben anlatiyim?
aynen ben cesaretimi kaybettim çünkü çok sıkıntıya girdim telefon yüzünden inanırmısınız bilmem ama 2 ayda tam 9 telefon değiştirdim sonradan lg g2 aldım dedim aradığım bu dahada değiştirmem ve kendimi zor durdurdum. hatta varya bu varken elimde kafayı htc one a takmıştımda allahtan durdurdum kendimi![]()
![]()
aynen ben cesaretimi kaybettim çünkü çok sıkıntıya girdim telefon yüzünden inanırmısınız bilmem ama 2 ayda tam 9 telefon değiştirdim sonradan lg g2 aldım dedim aradığım bu dahada değiştirmem ve kendimi zor durdurdum. hatta varya bu varken elimde kafayı htc one a takmıştımda allahtan durdurdum kendimisen cesaretini kaybetmissin abi yakisitlama varsa cignemenin.yolu bulnmali bence
![]()
sırf neden biliyomusun kamerasındaki slow motion çekime özendimde istedim ama sonradan inceledim arayüzü gördüm baya kurcaladım midem bulandı bırakıp gittim g2ye sarıldım o dereceOoo abi sen.naptin yag2 varken htc one mi baktin
g2 iyi.affetmis yani
affettigine dua et sen
bugattiye.binerken alfa romeo ya.bakmssin sen
![]()
Wallaha yuklemedim :-(
aynen ben cesaretimi kaybettim çünkü çok sıkıntıya girdim telefon yüzünden inanırmısınız bilmem ama 2 ayda tam 9 telefon değiştirdim sonradan lg g2 aldım dedim aradığım bu dahada değiştirmem ve kendimi zor durdurdum. hatta varya bu varken elimde kafayı htc one a takmıştımda allahtan durdurdum kendimi![]()
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sırf neden biliyomusun kamerasındaki slow motion çekime özendimde istedim ama sonradan inceledim arayüzü gördüm baya kurcaladım midem bulandı bırakıp gittim g2ye sarıldım o derece![]()
Temanin apk sini nerden bulcam kardesim.diger dediklerini yaptim suan bilinmeyen kaynaklara izin verildi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yok son yazisndan baska bisi yok
doğru söylüyosun önümden ayırmıyorum artık g2misimdi git bidaha sarilcunku en iyi arayuz ve donanim onda
diger telefonlara bakma onlara g2 ye baksin
![]()
Evet yandexten bi. Link yollamisti dawlond kisminda zarchiverin
doğru söylüyosun önümden ayırmıyorum artık g2miönemli olan sevmek ya telefona ısındın mı başkasını görmüyor gözün
![]()
Evet yandexten bi. Link yollamisti dawlond kisminda zarchiverin
Aynen yaw bende diyordum nie bukadar sk tlfn degistiryorum.megerse öncekiler gönlumun tlfnu degilmis.aynen yayaninda olmayinca kendini eksik hissediyosun.fln
oyun oynamasam bile eksikligini hissetmiyorum
s3 deyken surekli oyun oynayasim geliodu ama simdi sadece kilidi acip bakmak.bile iyi gelio
![]()
tek yüklü oyun flappy bird başkada bişey yüklü değil ama bilgisayar kullanmıyorum o derece herşey bununlaaynen yayaninda olmayinca kendini eksik hissediyosun.fln
oyun oynamasam bile eksikligini hissetmiyorum
s3 deyken surekli oyun oynayasim geliodu ama simdi sadece kilidi acip bakmak.bile iyi gelio
![]()
Ahahaha demi ya sen vermistim kardesim ama demekki bilinmeyen kaynaklari actirmadigin icin bana yapamamisim ogun.ayretten Bloother abi yandex kullanmıyoyandex i ben kullaniom
![]()
Suan indi.ve yüklendi kardesim Allah razi olsun.simdi tlfonun temalarinin oldugu yere gelmistir demi.peki bu cok yer kaplarmi.kaldirmak istedigmde neyapmaliyim
Aynen yaw bende diyordum nie bukadar sk tlfn degistiryorum.megerse öncekiler gönlumun tlfnu degilmis.
tek yüklü oyun flappy bird başkada bişey yüklü değil ama bilgisayar kullanmıyorum o derece herşey bununlaneyse bu konuyu çok uzatmayalım nazarımız deymesin
![]()
Kötu olmadiki.s2 s3 note 2 s4 hepsini 7 ayda degistim.ama 2.elleriyle tabiBu arada 16yasinda bu kadar teknolojiye merakina ,bilgine hayran kaldim.kutlarm.kurdu olmussun artik.
Ahahaha demi ya sen vermistim kardesim ama demekki bilinmeyen kaynaklari actirmadigin icin bana yapamamisim ogun.
parçalıycak gibi oluyorum sonradan g2 olduğu aklıma geliyo ve sakinleşiyorumflappy bird tehlikeli abi ha dikkatli ol parcalama telfonu![]()
Bu arada 16yasinda bu kadar teknolojiye merakina ,bilgine hayran kaldim.kutlarm.kurdu olmussun artik.
Kötu olmadiki.s2 s3 note 2 s4 hepsini 7 ayda degistim.ama 2.elleriyle tabi