LG G2 Kullanıcıları Kulübü

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tavsiye kitkat tema (launcher değil) :
u2u2a9aj.jpg

py6e6aqy.jpg

9ete3ymy.jpg

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apksini sistemde bulamadim :D ama markette adi "LGhome Kitkat Theme"

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada saati ben indirdim onunda adi "Transparent clock & weather"

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aga ya su bi gelmedi 3 mart o kadar gün hızlı gecti su 1 saat 5 dk gecmek bilmiyor

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
video da izlediğime göre böyle gelmicek bize dimi üzüldüm izlediğim videoda nexusun gibi bi tasarım gelseydi o uygulamalar yeri değişseydi

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benim telefonda sorun var. Telefonu cok yormusuz abi. 4.4 gelsin orjinal roma doncem. Klavye donuyor suan yazarken.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kardeş biran dedimki bu millet buna yardm ediyo diyip duruyo adam bizi iplemedi dedim ama sen adammışsın ya hakkını helal et kardeşim sağolsan :)

Helal olsun önemli değil. Gecikme için kusura bakma. Upload yüzünden gecikti biraz. 37MB dosyayı 1 saatte upload edince. =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim telefonda sorun var. Telefonu cok yormusuz abi. 4.4 gelsin orjinal roma doncem. Klavye donuyor suan yazarken.

Ben genelde touchpal kullanıyorum ama sen bunu diyince lg klavyesini açtım. 10 parmak yazıyorum nerdeyse milisaniye gecikmiyor.
Sen telefonu kapatıp aç, bir de Clean master ile gereksiz dosya temizliği yap bakalım faydası olacak mı?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben genelde touchpal kullanıyorum ama sen bunu diyince lg klavyesini açtım. 10 parmak yazıyorum nerdeyse milisaniye gecikmiyor.
Sen telefonu kapatıp aç, bir de Clean master ile gereksiz dosya temizliği yap bakalım faydası olacak mı?

Yok kapatip actim bi yavaslik var. Gereksiz yere isindi telefon. Birseyler ters gidiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok kapatip actim bi yavaslik var. Gereksiz yere isindi telefon. Birseyler ters gidiyor.

Clean master'ı bir dene. Galiba ben telefonu öveyim diye bana sorunsuz cihaz vermişler arkadaş herkeste bir şeyler çıkıyor ama maşaAllah benimki tıkır tıkır =) nazar vermeyin hee. :p

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Helal olsun önemli değil. Gecikme için kusura bakma. Upload yüzünden gecikti biraz. 37MB dosyayı 1 saatte upload edince. =)
Canın sağolsun :) bak bi arkadaş daha yazmışta ben telefona root yapmadm rom falanda yok ne aldysam o klavyede black tema yaptm ama klavye durdu hatası alıyorum arada bir neden olur ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Clean master'ı bir dene. Galiba ben telefonu öveyim diye bana sorunsuz cihaz vermişler arkadaş herkeste bir şeyler çıkıyor ama maşaAllah benimki tıkır tıkır =) nazar vermeyin hee. :p

Oyun oynuyorum sanki suan oyle isindi telefon :/

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Canın sağolsun :) bak bi arkadaş daha yazmışta ben telefona root yapmadm rom falanda yok ne aldysam o klavyede black tema yaptm ama klavye durdu hatası alıyorum arada bir neden olur ?

Şimdi deneyeyim dicem ama ben 4.4.2'ye geçtim böyle bir sorun varsa da düzeltilmiştir belki hani bende hata çıkmazsa yanlış yönlendirmiş olurum.
Ama bu tarz sorunlar çok nadir rastlanan yazılımsal sorunlar. Belki bu sorun kitkat ile düzelir. Bir şey diyemicem.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
O zaman anormal. Peki %100den sonra bekletiyor musun dediğim gibi? Bazen %100 olur olmaz çektiğin anda yine 99'a düşüyor.

2 3 dk beklettim, snra 10 dk snra baktim 99 olmus snra 98 olmus, daha sinra kapattim, 1,30 saat fln bi isim vardi.onu.hallettim dokunmadim bile telefona geldim 95 olmuş