Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Herkeze ayni anda mi gelcek saat 12 de
Hayır kardeşim tam olarak saati belli değil. Belki 3 martta da her yere dağıtılmayabilir. Yarın ola hayrola.

Herkeze ayni anda mi gelcek saat 12 de
Tavsiye kitkat tema (launcher değil) :
Apksini sistemde bulamadimama markette adi "LGhome Kitkat Theme"
Hangi markette? Google Play? Lg Smartworld?
Ne olabilir ki? İçine bir şey mi kaçtı? =)))
Kardeş biran dedimki bu millet buna yardm ediyo diyip duruyo adam bizi iplemedi dedim ama sen adammışsın ya hakkını helal et kardeşim sağolsan![]()
Hangi markette? Google Play? Lg Smartworld?
Benim telefonda sorun var. Telefonu cok yormusuz abi. 4.4 gelsin orjinal roma doncem. Klavye donuyor suan yazarken.
Ben genelde touchpal kullanıyorum ama sen bunu diyince lg klavyesini açtım. 10 parmak yazıyorum nerdeyse milisaniye gecikmiyor.
Sen telefonu kapatıp aç, bir de Clean master ile gereksiz dosya temizliği yap bakalım faydası olacak mı?
abi ya bi bakcanmi resimlere sence normal mi![]()
![]()
cok hizli.bitiyo pil![]()
Yok kapatip actim bi yavaslik var. Gereksiz yere isindi telefon. Birseyler ters gidiyor.
Canın sağolsunHelal olsun önemli değil. Gecikme için kusura bakma. Upload yüzünden gecikti biraz. 37MB dosyayı 1 saatte upload edince. =)
Clean master'ı bir dene. Galiba ben telefonu öveyim diye bana sorunsuz cihaz vermişler arkadaş herkeste bir şeyler çıkıyor ama maşaAllah benimki tıkır tıkır =) nazar vermeyin hee.![]()
Canın sağolsunbak bi arkadaş daha yazmışta ben telefona root yapmadm rom falanda yok ne aldysam o klavyede black tema yaptm ama klavye durdu hatası alıyorum arada bir neden olur ?
Oyun oynuyorum sanki suan oyle isindi telefon :/
Dalga mı geçiyon?hiçbir şey yapmadan mı böyle durum? Eğer boştayken böyleyse anormal ama kullanıyorsan çok çok iyi yani.
hayir hic kullanmadan bu kadar hizli inmezdi sarji
O zaman anormal. Peki %100den sonra bekletiyor musun dediğim gibi? Bazen %100 olur olmaz çektiğin anda yine 99'a düşüyor.