OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
Olur mu ya herkes bundan şikayetçi. Bi dk konuyu bulayım.![]()
bana link at da bakiyim bi

Olur mu ya herkes bundan şikayetçi. Bi dk konuyu bulayım.![]()
şu int speedin orginalnin linkini özelden atarmısınBunun konusu vardı dostum. Sıkça sorulan sorulara bunu da ekleyeceğim.![]()
Tapatalktan bulamadım konuyu.
Şurdan interneti değiştirin. Wap'tır büyük ihtimalle. Kullandığınız operatörün internetini seçin.![]()
Runtime ayarı yok bunda. O sanırım CM'lere has bir şey.
Kullandığım widget "Biz" temasına ait.
![]()
Speed meter da orjinal pro sürüm. Ama bedava.![]()
Teşekkür ederim abi sayende çözüldüTapatalktan bulamadım konuyu.
Şurdan interneti değiştirin. Wap'tır büyük ihtimalle. Kullandığınız operatörün internetini seçin.![]()
Tapatalktan bulamadım konuyu.
abi bi yardim etcen mi ya benim telefonun kenarindan hafifce vurunca bi ses cikiyo, cok tiz bir ses, sence nedir o , bi turlu bulamadim, plastik bi ses degil ama cikiyo iste, sanki biyerlere bisi carpiyor gibi? sence nedir? bisi olur mu?
4.4.2 Coming Soon 😀
Turkiye romuna donmemize gerek varmi?
Dead trigger 2 den cikip whatsapp a girdim telefon kendine reset atti neden olabilir kinazar mi degiyor yoksa
O kadar şey yaptık telefona pek sağlıklı yüklenmemiş olabilir. Biraz sabret. Türkiye için yayınlanınca Türkiye romuna dönersin sonra pc suite ile güncellersin.
Tamam. Yine o 3 islemi yapicam degil miroot gerekmicek?
Türkiye romu kurarken sorun çıkarmaz heralde. Hem o 3 işlemi yapman için cihazı rootlayıp cwm kurman gerek. Yani 4.4.2 için root çıkmadan geri dönemeyebilirsin de. Ama TR romunda sıkıntı çıkacağını sanmam. Çünkü LG bunu büyük ihtimalle TR romu dışında rom kurmayalım diye yapmış gibi.
Download moddan denerim o zaman direk. Olmadi root yine![]()
Evet direkt download mod'a alıp kurarsın. Hem o zaman root da kalkabilir. Ben TR romunu rootlamıştım sonra full wipe yapıp Almanya 4.2.2 romu kurmuştum o zaman root tamamen kalkmıştı. 4.4.2'de kalkmamasına şaşırdım. Bu da lg'nin bir oyunu olabilir. =)
4.4.2 Coming Soon 😀
3 martlg g2 4.4 kitkat ne zaman geliyor bilen varmı kesin
3 Mart yazıyor yani yarın inşallahlg g2 4.4 kitkat ne zaman geliyor bilen varmı kesin
aynen simdi baktım 3 mart yazıyo gece 00 : 00 da gelse herkes icin iyi olur simdi yarın herkesin okulu var isi var gücü var hangi ara yüklicen felan 00: 00 a 2 saat kaldı![]()
120. sayfada link paylaştım oradan bakabilirsinkardeş nerde yazıyor?