LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tapatalktan bulamadım konuyu.
Şurdan interneti değiştirin. Wap'tır büyük ihtimalle. Kullandığınız operatörün internetini seçin.
rejezeru.jpg

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Runtime ayarı yok bunda. O sanırım CM'lere has bir şey.

Kullandığım widget "Biz" temasına ait.
apedazub.jpg

Speed meter da orjinal pro sürüm. Ama bedava. :p

Kardeşim zahmet olmazsa sadece biz temasnın apk dosyasının linkini paylasabilir misin ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bide arkadaşlar geliştirici seçeneklerde openGL izinlerini etkinleştir diye biyer var onun ayarı falan var mı ben sadece grafikler yaptm ama ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi ya benim telefonun kenarindan hafifce vurunca bi ses cikiyo, cok tiz bir ses, sence nedir o , bi turlu bulamadim, plastik bi ses degil ama cikiyo iste, sanki biyerlere bisi carpiyor gibi? sence nedir? bisi olur mu?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
LG G2 TT Mobile Versiyonu içinde 4.4.2 Güncellemesi 1 saat önce gelmiş sanırım yarın büyük gün bizim içinde gelecek :P

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tapatalktan bulamadım konuyu.
Şurdan interneti değiştirin. Wap'tır büyük ihtimalle. Kullandığınız operatörün internetini seçin.
rejezeru.jpg

abi bi yardim etcen mi ya benim telefonun kenarindan hafifce vurunca bi ses cikiyo, cok tiz bir ses, sence nedir o , bi turlu bulamadim, plastik bi ses degil ama cikiyo iste, sanki biyerlere bisi carpiyor gibi? sence nedir? bisi olur mu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
abi bi yardim etcen mi ya benim telefonun kenarindan hafifce vurunca bi ses cikiyo, cok tiz bir ses, sence nedir o , bi turlu bulamadim, plastik bi ses degil ama cikiyo iste, sanki biyerlere bisi carpiyor gibi? sence nedir? bisi olur mu?

Ne olabilir ki? İçine bir şey mi kaçtı? =)))

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Turkiye romuna donmemize gerek varmi?
Dead trigger 2 den cikip whatsapp a girdim telefon kendine reset atti neden olabilir ki :( nazar mi degiyor yoksa

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Turkiye romuna donmemize gerek varmi?
Dead trigger 2 den cikip whatsapp a girdim telefon kendine reset atti neden olabilir ki :( nazar mi degiyor yoksa

O kadar şey yaptık telefona pek sağlıklı yüklenmemiş olabilir. Biraz sabret. Türkiye için yayınlanınca Türkiye romuna dönersin sonra pc suite ile güncellersin.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O kadar şey yaptık telefona pek sağlıklı yüklenmemiş olabilir. Biraz sabret. Türkiye için yayınlanınca Türkiye romuna dönersin sonra pc suite ile güncellersin.

Tamam. Yine o 3 islemi yapicam degil mi :) root gerekmicek?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tamam. Yine o 3 islemi yapicam degil mi :) root gerekmicek?

Türkiye romu kurarken sorun çıkarmaz heralde. Hem o 3 işlemi yapman için cihazı rootlayıp cwm kurman gerek. Yani 4.4.2 için root çıkmadan geri dönemeyebilirsin de. Ama TR romunda sıkıntı çıkacağını sanmam. Çünkü LG bunu büyük ihtimalle TR romu dışında rom kurmayalım diye yapmış gibi.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Türkiye romu kurarken sorun çıkarmaz heralde. Hem o 3 işlemi yapman için cihazı rootlayıp cwm kurman gerek. Yani 4.4.2 için root çıkmadan geri dönemeyebilirsin de. Ama TR romunda sıkıntı çıkacağını sanmam. Çünkü LG bunu büyük ihtimalle TR romu dışında rom kurmayalım diye yapmış gibi.

Download moddan denerim o zaman direk. Olmadi root yine :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Download moddan denerim o zaman direk. Olmadi root yine :)

Evet direkt download mod'a alıp kurarsın. Hem o zaman root da kalkabilir. Ben TR romunu rootlamıştım sonra full wipe yapıp Almanya 4.2.2 romu kurmuştum o zaman root tamamen kalkmıştı. 4.4.2'de kalkmamasına şaşırdım. Bu da lg'nin bir oyunu olabilir. =)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet direkt download mod'a alıp kurarsın. Hem o zaman root da kalkabilir. Ben TR romunu rootlamıştım sonra full wipe yapıp Almanya 4.2.2 romu kurmuştum o zaman root tamamen kalkmıştı. 4.4.2'de kalkmamasına şaşırdım. Bu da lg'nin bir oyunu olabilir. =)

Oyunu olsa ne yazar? Hallederiz :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Pazartesi gununu hic kimse boyle heyecanli beklememistir herhalde. LG bizi soktugun duruma bak. Utanmalisin.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen simdi baktım 3 mart yazıyo gece 00 : 00 da gelse herkes icin iyi olur simdi yarın herkesin okulu var isi var gücü var hangi ara yüklicen felan 00: 00 a 2 saat kaldı :)

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
off sabırsızlık aldı basını gidiyo bi gelse su saat 12