LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar g2 almak üzereyim.. ama ufak da olsa tereddutlerim var.. samsung s4 iphone5s yada G2 arasında sıkıştım.. en büyük krtiterim kamera video ve fotograf.. tereddütsüz tavsiye edermisiniz?

yada bu üç telefon arasında G2 nin artıları ve eksileri nelerdir?
ve son olarak nerden almamı tavsiye edersiniz?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar g2 almak üzereyim.. ama ufak da olsa tereddutlerim var.. samsung s4 iphone5s yada G2 arasında sıkıştım.. en büyük krtiterim kamera video ve fotograf.. tereddütsüz tavsiye edermisiniz?

Samsung s4 bilmiyorum. Iphone kamerasi guzel ama ozgur bir telefon degil. G2 ozgur bir telefon. 3. Parti uygulamalara gerek yok. Telefon zaten kullanici dostu. Video kalitesi 4.4.2 kitkat ile duzeltildi. Ses, video izleme gibi medya konularinda herhangi bir sikinti yok. Telefonda kullanilan donanimsal malzemeler gerektiginden fazla performans gosteriyor. Her oyunu grafik kalitesini dusurmeden oynayabilirsin. Ya boyle anlatilmiyor hocam cok sey var. Sen ne aradigini soylersen daha rahat yardimci olabiliriz :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Tereddütsüz tavsiye ederim.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Bende 3unun arasinda kaldim elime aldim inceledim kontrol ettim arastirdim. Sende detayli sekilde arastirirsan ozelliklere degenirsen zaten sonuc ortada sunu yap diyemiyorum yine sana kalan birsey hangisi icine siniyorsa onu al yeni gelen guncelleme ile kamera sorunu cozulecegi yaziyor. Yakin zamandada gelicek zaten. Diger telefonlar hakkinda yorum yazmak istemiyorum. Benim tercihim g2 32gb oldu gayette memnunum.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende 3unun arasinda kaldim elime aldim inceledim kontrol ettim arastirdim. Sende detayli sekilde arastirirsan ozelliklere degenirsen zaten sonuc ortada sunu yap diyemiyorum yine sana kalan birsey hangisi icine siniyorsa onu al yeni gelen guncelleme ile kamera sorunu cozulecegi yaziyor. Yakin zamandada gelicek zaten. Diger telefonlar hakkinda yorum yazmak istemiyorum. Benim tercihim g2 32gb oldu gayette memnunum.

4.4.2 yi yukledik forumda birkac kisi rom flashlayarak. Kamera duzeldi hocam. Suan cok daha iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
her detayı yazabilirsin, ihtiyacım var çünkü.. ( tabi eksi yonlerını de es gecmeyın )

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

s4 e de baktim iphone da, s4 iyi telefon ama ozellik bakimindan dusuk ama fiyat yuksek, iphone ozellik olarak cok yuksek.degil, hersey yasak ama cok pahali, gelelim g2 ye, onceki konulara da bakarsaniz yazmistim yine, g2 kamerasi ile olsun, arayuzu ile olsun,ozellikleri olsun simdilik ondan iyi telefon yoktur bence, s3 ile hemen hemen ayni boyuttalar, ince, bataryasi uzun sure gidiyo, ve bircogu (yazmaya üşeniyorym da kusura bakmayin) bnce tek tercihiniz g2 olmalı (en ust duzey telefon istiyorsaniz)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Knock code gelmedi arkadaşlar. 4.4.4 sürümden bahsediliyor belki onunla gelir. :p

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Knock code gelmedi arkadaşlar. 4.4.4 sürümden bahsediliyor belki onunla gelir. :p

Knock code guzel birsey. BB kullanirken resimli ekran kilidi vardi. Onun gibi birsey sanirim. Nereye tiklayarak kilitlediysek oradan acilabilecek. Ekranin hrhangi hir yerinden calismayacak sanirim ki boyle olmasi gerekiyor bence.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
amejabeq.jpg

Oyundan cikar cikmaz ki ram kullanimi. Bu telefonu her gecen gun daha cok seviyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G2 güncellemesi geldikten sonra pil ömründe düşüş yaşanabilirmi?
şunun için soruyorum galaxy s4 kullanan arkadaşım var ve güncelleme yaptıktan sonra telefonu 2 saat kullanamaz hale geldi.. aynı pil sorunu iphone5 için güncelleme yapanlarda da olmuştu..
bu konuda etraflıca aydınlatırmısınız

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Onun ayarını bulamadım.
Bu arada widget nasıl? Duvar kağıdıyla bütünleşti. :)
ygymajun.jpg
Ayarlar" (Settings) > "Geliştirici Seçenekleri" (Developer Options) > "Çalışma zamanını seçin" (Select runtime)
birde o widget varolan halimi senmi yükledin bu arada o internet speed meter orginalmi :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kesin gelecekte inşallah erkenden gelir de iyice coşarız 😍

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ayarlar" (Settings) > "Geliştirici Seçenekleri" (Developer Options) > "Çalışma zamanını seçin" (Select runtime)
birde o widget varolan halimi senmi yükledin bu arada o internet speed meter orginalmi :D

o ayar neyin ayari yaa :D bende yok o calisma zamani :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Runtime ayarı yok bunda. O sanırım CM'lere has bir şey.

Kullandığım widget "Biz" temasına ait.
apedazub.jpg

Speed meter da orjinal pro sürüm. Ama bedava. :p

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ve Arkadaşlar WhatsApp 'ta ve Facebook Messenger ' da Veri Bağlantısı kullanırken mesajları bildirimleri alamıyorum fakat WiFi kullanırken her türlü bildirim ve mesajı alıyorum yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden Teşekkürler :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ve Arkadaşlar WhatsApp 'ta ve Facebook Messenger ' da Veri Bağlantısı kullanırken mesajları bildirimleri alamıyorum fakat WiFi kullanırken her türlü bildirim ve mesajı alıyorum yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden Teşekkürler :)

otomatik senkronizasyonla ilgili bisi olabilir yada yanlisikla oyle de ayarlamis olablirisin,veyahut internetin cok yavastir.buyzden de whatsapp ve face,messenger a girmeye yetmiyordur hizi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bunun konusu vardı dostum. Sıkça sorulan sorulara bunu da ekleyeceğim. :)