OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
Abi olay su. O sms in simgesi ne ya. Gulen surat. Daha orjinal seyler yapsinlar. Ikonlarda farklilik yaratabilirdi LG![]()
sen yarat kardeşim

Abi olay su. O sms in simgesi ne ya. Gulen surat. Daha orjinal seyler yapsinlar. Ikonlarda farklilik yaratabilirdi LG![]()
sen yarat kardeşim)
3. Parti yazilim yuklemiyoruz. Ben ve G2 boyle mutlu olmaya calisiyoruz![]()
değiştirebilirsin kiAbi olay su. O sms in simgesi ne ya. Gulen surat. Daha orjinal seyler yapsinlar. Ikonlarda farklilik yaratabilirdi LG![]()
Bende geçişlerde hiç takılma olmadı da olmuyor da. root bile etkilemedi. sadece rehberde takılma oluyor ama 1sn bile sürmüyor açması. sadece küçük laglar vardı şimdi tam gitmese de daha iyi.benim lg den.tek istegin ana ekrandayken sarkli ekranlara gecerken olsun uygulamalara girerken.olsun,pek belli olmasada bir takilma oluyo, onun kalkmasini isterdim hep, cnku.cm11 de olmadigini.farkettim bunun
kardeşim internetten bul guzel iconlar ve anasayfadayken uygulamanin ustune basili tut snra bida.bas ust sag daki.fotgraf simgesi de orda halletkalici olmaz ama istedin olmus olur
)
değiştirebilirsin ki![]()
değiştirebilirsin ki![]()
Bende geçişlerde hiç takılma olmadı da olmuyor da. root bile etkilemedi. sadece rehberde takılma oluyor ama 1sn bile sürmüyor açması. sadece küçük laglar vardı şimdi tam gitmese de daha iyi.![]()
Evet ordan ayarlayabiliyorum. Ama telefona da tema yuklemek istemiorm. Icinde bulunan.ikonlara gore degistirdm simdi biraz
Oldugu kadariyla hallettik artik![]()
tema yukleme iste sadece sevmedigin.simgeleri degistir) orjinal temadayken
![]()
Hallettim. Sende 4.4.2 yukle rahatina bak![]()
indirebilsem simdiye yuklemistimBloother abim e dedim de simdi baska.bisi denioz
)
indirebilsem simdiye yuklemistimBloother abim e dedim de simdi baska.bisi denioz
)
Senin yükleme D802 yazısı kadar ilerledi daha =)))
o zaman 3.30 saat surer![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi olmasa biz napcaz yaBiz sabaha kadar ugrastik ama degdifarki hisset
![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi olmasa biz napcaz ya![]()
Hicbisi anlamadimturkce ozetleyecek biri mutlaka vardir
![]()
yarin guncelleme gelebilir g2 icin kisacasi
Sansliyizbikmadan skilmadan yardimci oluyor.
bana dogumgunu hediyesi yapacaklar heralde![]()
Sen zaten 4.4 lu degilmisin
Knock Code bütün G serisine gelecek diye okudum blog.LG de fakat 4.4.2 ile gelmeyeceğini düşünüyorum gerçekten çok iyi olur
G3 te parmak izi okuyucusu olmayacakmis. Knock code daha guvenliymis oyle bir haber okudum.