LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
3. Parti yazilim yuklemiyoruz. Ben ve G2 boyle mutlu olmaya calisiyoruz :P

kardeşim internetten bul guzel iconlar ve anasayfadayken uygulamanin ustune basili tut snra bida.bas ust sag daki.fotgraf simgesi de orda hallet :) kalici olmaz ama istedin olmus olur :))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Abi olay su. O sms in simgesi ne ya. Gulen surat. Daha orjinal seyler yapsinlar. Ikonlarda farklilik yaratabilirdi LG :(
değiştirebilirsin ki :)
benim lg den.tek istegin ana ekrandayken sarkli ekranlara gecerken olsun uygulamalara girerken.olsun,pek belli olmasada bir takilma oluyo, onun kalkmasini isterdim hep, cnku.cm11 de olmadigini.farkettim bunun
Bende geçişlerde hiç takılma olmadı da olmuyor da. root bile etkilemedi. sadece rehberde takılma oluyor ama 1sn bile sürmüyor açması. sadece küçük laglar vardı şimdi tam gitmese de daha iyi. :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kardeşim internetten bul guzel iconlar ve anasayfadayken uygulamanin ustune basili tut snra bida.bas ust sag daki.fotgraf simgesi de orda hallet :) kalici olmaz ama istedin olmus olur :))

Evet ordan ayarlayabiliyorum. Ama telefona da tema yuklemek istemiorm. Icinde bulunan.ikonlara gore degistirdm simdi biraz :)

Oldugu kadariyla hallettik artik :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Bende geçişlerde hiç takılma olmadı da olmuyor da. root bile etkilemedi. sadece rehberde takılma oluyor ama 1sn bile sürmüyor açması. sadece küçük laglar vardı şimdi tam gitmese de daha iyi. :)

yok yani ana ekrandayken uygulamalar a basiyorum tam animasyon.gelirken bi takiliyo snra hemn devam ediyo, videyo atarim sana onla ilgili , becerebilirsem :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Evet ordan ayarlayabiliyorum. Ama telefona da tema yuklemek istemiorm. Icinde bulunan.ikonlara gore degistirdm simdi biraz :)

Oldugu kadariyla hallettik artik :)

tema yukleme iste sadece sevmedigin.simgeleri degistir :)) orjinal temadayken :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bazı uygulamalarda o sorun oluyor. o da uygulamadan kaynaklı.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:-) yarin guncelleme gelebilir g2 icin kisacasi

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Knock Code bütün G serisine gelecek diye okudum blog.LG de fakat 4.4.2 ile gelmeyeceğini düşünüyorum gerçekten çok iyi olur

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Knock Code bütün G serisine gelecek diye okudum blog.LG de fakat 4.4.2 ile gelmeyeceğini düşünüyorum gerçekten çok iyi olur

G3 te parmak izi okuyucusu olmayacakmis. Knock code daha guvenliymis oyle bir haber okudum.