LG G2 Kullanıcıları Kulübü

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hoşgeldin Bloother :) kitkat isi nasil oldu yavv:what:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hoşbulduk arkadaşlar sağolun. :) Almanya V20A yayınlanınca hemen flashtool ile yapıştırdım ben de. :)

İlk izlenimlerim:
60fps video kaydı oldukça iyileştirilmiş. Odak hızı daha da arttırılmış. Geçişler hızlanmış ve uygulama açılış/kapanış animasyonları eklenmiş. Uygulamalar çok daha akıcı. Artık düşünün ne kadar akıcı. :P Bir çok minik laglar giderilmiş. Kilit ekranı hava durumu animasyonu değiştirilmiş ve daha güzel olmuş. Knock-on zaten çok iyiydi bende ama şikayetçi olanlar düzeldiğini söylüyorlar. Batarya performansı artmış gibi hissettim biraz. Daha uzun gidiyor eskisine göre bende.

Ancak bir hayal kırıklığı yaşadım. Ana ekran simgelerini sadece kullandığımız temadan seçebiliyoruz. Diğer temalardan seçemiyoruz. Anlayacağınız bu simge değiştirme özelliği pek bi işe yaramıyor artık.. Acaba bu bir hata mıdır? Daha sonra düzeltilir mi? Rom'dan ya da ülkeden kaynaklanır mı? Bilmiyorum. Şimdilik gördüğüm tek olumsuzluk bu.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hoşbulduk arkadaşlar sağolun. :) Almanya V20A yayınlanınca hemen flashtool ile yapıştırdım ben de. :)

İlk izlenimlerim:
60fps video kaydı oldukça iyileştirilmiş. Odak hızı daha da arttırılmış. Geçişler hızlanmış ve açılış/kapanış animasyonları eklenmiş. Uygulamalar çok daha akıcı. Artık düşünün ne kadar akıcı. :P Bir çok minik laglar giderilmiş. Kilit ekranı hava durumu animasyonu değiştirilmiş ve daha güzel olmuş. Knock-on zaten çok iyiydi bende ama şikayetçi olanlar düzeldiğini söylüyorlar. Batarya performansı artmış gibi hissettim biraz. Daha uzun gidiyor eskisine göre bende.

Ancak bir hayal kırıklığı yaşadım. Ana ekran simgelerini sadece kullandığımız temadan seçebiliyoruz. Diğer temalardan seçemiyoruz. Anlayacağınız bu simge değiştirme özelliği pek bi işe yaramıyor artık.. Acaba bu bir hata mıdır? Daha sonra düzeltilir mi? Rom'dan ya da ülkeden kaynaklanır mı? Bilmiyorum. Şimdilik gördüğüm tek olumsuzluk bu.

Farkli rom kurunca root atmis gibi olmuyor degil mi? Bendemi kursam almanya romunu

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bi tek knock code u istiyordum. Görünüşe göre gelmemiş galiba :(

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0

İlk izlenimlerim:
60fps video kaydı oldukça iyileştirilmiş. Odak hızı daha da arttırılmış. Geçişler hızlanmış ve uygulama açılış/kapanış animasyonları eklenmiş. Uygulamalar çok daha akıcı. Artık düşünün ne kadar akıcı. :P Bir çok minik laglar giderilmiş. Kilit ekranı hava durumu animasyonu değiştirilmiş ve daha güzel olmuş. Knock-on zaten çok iyiydi bende ama şikayetçi olanlar düzeldiğini söylüyorlar. Batarya performansı artmış gibi hissettim biraz. Daha uzun gidiyor eskisine göre bende.

Hocam ben flashtoolla ne rom denediysem 49da kaliyor neden?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

Vaay hoşgeldin kanka :) 4.4.2 yle gelmişsin gözle görülür fark var mı cidden?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Farkli rom kurunca root atmis gibi olmuyor degil mi? Bendemi kursam almanya romunu

Evet root istemiyor sadece flashtool ile yükleyebilirsin.

Evet o özellik gelmemiş. Yalnız video oynatıcısına çok farklı bir özellik gelmiş. Video'yu izlerken ekranı SES OLARAK 3'e bölüyor ve ekranın sadece istediğiniz bölgesindeki seslere odaklanıp oradaki sesleri veriyor daha çok. Yani video çekerken yaptığımız audio zoom, oynatırken de mevcut diyeyim. Yani artık MxPlayer falan hikaye oldu bu G2 ile. :)

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0

İlk izlenimlerim:

Bataryası nasıl artar merak edıyorum muhtesem bır pil ömrü var zaten :D

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet root istemiyor sadece flashtool ile yükleyebilirsin.

Evet o özellik gelmemiş. Yalnız video oynatıcısına çok farklı bir özellik gelmiş. Video'yu izlerken ekranı SES OLARAK 3'e bölüyor ve ekranın sadece istediğiniz bölgesindeki seslere odaklanıp oradaki sesleri veriyor daha çok. Yani video çekerken yaptığımız audio zoom, oynatırken de mevcut diyeyim. Yani artık MxPlayer falan hikaye oldu bu G2 ile. :)

Dediğin özellik 4.2.2 de var sanki. Audio zoom'u aktif etmeden video çekersen dediğin 3 farklı ekrana bölüp istediğin tarafın sesini arttırabiliyorsun.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam ben flashtoolla ne rom denediysem 49da kaliyor neden?

Benim cihazım rootluydu. wipe yapmadan direkt üstüne yükledim bi ara 49'da duraksadı. Az kalsın kalbime iniyordu ki ilerlemeye devam etti. =)) 49'da kalmasının sebebi ya antivirüs programlarıyla alakalı olabilir ya da eksik telefon sürücüleri vardır. Antivirüs olarak ben Kaspersky kullanıyorum ancak bir sıkıntı çıkarmadı bana. Farklı bilgisayarda deneyin isterseniz. Bir de USB 2.0 kullanın pc'de.

@Bloother

Vaay hoşgeldin kanka :) 4.4.2 yle gelmişsin gözle görülür fark var mı cidden?

Eyvallah hoşbuldum dostum. :) Evet, 5s aldığına pişman ettirecek bir güncelleme diyeyim sen anla. :P

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Benim cihazım rootluydu. wipe yapmadan direkt üstüne yükledim bi ara 49'da duraksadı. Az kalsın kalbime iniyordu ki ilerlemeye devam etti. =)) 49'da kalmasının sebebi ya antivirüs programlarıyla alakalı olabilir ya da eksik telefon sürücüleri vardır. Antivirüs olarak ben Kaspersky kullanıyorum ancak bir sıkıntı çıkarmadı bana. Farklı bilgisayarda deneyin isterseniz. Bir de USB 2.0 kullanın pc'de.

Eyvallah hoşbuldum dostum. :) Evet, 5s aldığına pişman ettirecek bir güncelleme diyeyim sen anla. :P

Hahahah demek gördün :) ama öyle birşey olmaz kanka 5S aldığıma öyle mutluyumki tek bir şüphem bile yok iyiki almışım dedim :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bataryası nasıl artar merak edıyorum muhtesem bır pil ömrü var zaten :D

Bana daha yavaş düşüyor gibi geldi, çünkü yeni rom yükledim fabrika ayarına döndüm, 35 tane uygulama kurdum. kamera, ses, video falan test ettim. Baya dayanıyor.

Dediğin özellik 4.2.2 de var sanki. Audio zoom'u aktif etmeden video çekersen dediğin 3 farklı ekrana bölüp istediğin tarafın sesini arttırabiliyorsun.

Daha önce hiç dikkatimi çekmedi. MXPlayer'ı daha yoğun kullandığım için sanırım. :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu da ekran goruntusu [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

u6uqu7ar.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hahahah demek gördün :) ama öyle birşey olmaz kanka 5S aldığıma öyle mutluyumki tek bir şüphem bile yok iyiki almışım dedim :)

Pişman olma tabi yaa. Şaka yapıyorum. En iyi telefon diye bir şey yok. En iyi telefon, kendini en iyi hissettiğin telefondur. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu da ekran goruntusu @Bloother

u6uqu7ar.jpg

Dostum bunu hangi uygulamada çektin? Video Oynatıcıda mı?

İptal - Tamam
seçenekleri var da ondan sordum.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Pişman olma tabi yaa. Şaka yapıyorum. En iyi telefon diye bir şey yok. En iyi telefon, kendini en iyi hissettiğin telefondur. :)

Sorun yok kardeşim :) Aynen öyle en iyi hissettiğin cihazı tercih etmeli herkez ben 5S i tercih ettim.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Dostum bunu hangi uygulamada çektin? Video Oynatıcıda mı?

İptal - Tamam
seçenekleri var da ondan sordum.

Kendi oynatıcısında. Başka bi video player hiç kullanmadım zaten. Fakat bu ses olayı sadece senin çektiğin videolarda ve audio zoom'u kullanmadığında aktif olabiliyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kendi oynatıcısında. Başka bi video player hiç kullanmadım zaten. Fakat bu ses olayı sadece senin çektiğin videolarda ve audio zoom'u kullanmadığında aktif olabiliyor.

Evet demekki bu konuda bir değişiklik yokmuş ben yeni farketmişim. Ben şu MXPlayer'ı da sileyim. Bu telefon 3. parti yazılım düşmanı resmen. =))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sistemin ram kullanımı azalmış, ram boşaltınca öncekinden daha çok ram boşaltıyor.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bize de gelse artik rahatlasak biraz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Satış politikası olarak muhtemelen G PRO 2 birkaç ay satıldıktan sonra gelecektir. Ama illa ki gelir. benim de çok ilgimi çekti çok güzel düşünülmüş bir özellik gerçekten. sabırsızlıkla beklediğim tek özellik diyebilirim herhalde :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hoşbuldum. :) benim yüklediğim vodafone için çıkarılmış sürüm ve ilk seri. Genel sürümler çıkar 1-2 güne.
O değil de adamlar mart sonu dediler. Şubat sonu verdiler. Tebrik etmek lazım. :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gelsin artik. Rom atmak istemedim. Bilgisayara baglamak istemiyorum telefonu. Virus programi kullanmadigim icin. Flashtool ile rom yukleyince fabrika ayarlarinami donuyor?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
16gb benim mi. Iyi ki geldin sen ya. Kafani sisirmeye durmadan devam edebiliriz :P fanboylara da laf anlatmayi bosver sen can skiyorlar sadece ;)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Senin cihaz 16GB ise hangisini indirdiğin çok farketmez çünkü 16GB, 32GB'a çıkmaz ama 32liklere open_16G kurunca hafızaları 16GB görünüyormuş.