Hoşbulduk arkadaşlar sağolun.Almanya V20A yayınlanınca hemen flashtool ile yapıştırdım ben de.
![]()
İlk izlenimlerim:
60fps video kaydı oldukça iyileştirilmiş. Odak hızı daha da arttırılmış. Geçişler hızlanmış ve açılış/kapanış animasyonları eklenmiş. Uygulamalar çok daha akıcı. Artık düşünün ne kadar akıcı.Bir çok minik laglar giderilmiş. Kilit ekranı hava durumu animasyonu değiştirilmiş ve daha güzel olmuş. Knock-on zaten çok iyiydi bende ama şikayetçi olanlar düzeldiğini söylüyorlar. Batarya performansı artmış gibi hissettim biraz. Daha uzun gidiyor eskisine göre bende.
Ancak bir hayal kırıklığı yaşadım. Ana ekran simgelerini sadece kullandığımız temadan seçebiliyoruz. Diğer temalardan seçemiyoruz. Anlayacağınız bu simge değiştirme özelliği pek bi işe yaramıyor artık.. Acaba bu bir hata mıdır? Daha sonra düzeltilir mi? Rom'dan ya da ülkeden kaynaklanır mı? Bilmiyorum. Şimdilik gördüğüm tek olumsuzluk bu.
Hoşbulduk arkadaşlar sağolun.Almanya V20A yayınlanınca hemen flashtool ile yapıştırdım ben de.
![]()
İlk izlenimlerim:
60fps video kaydı oldukça iyileştirilmiş. Odak hızı daha da arttırılmış. Geçişler hızlanmış ve uygulama açılış/kapanış animasyonları eklenmiş. Uygulamalar çok daha akıcı. Artık düşünün ne kadar akıcı.Bir çok minik laglar giderilmiş. Kilit ekranı hava durumu animasyonu değiştirilmiş ve daha güzel olmuş. Knock-on zaten çok iyiydi bende ama şikayetçi olanlar düzeldiğini söylüyorlar. Batarya performansı artmış gibi hissettim biraz. Daha uzun gidiyor eskisine göre bende.
Ancak bir hayal kırıklığı yaşadım. Ana ekran simgelerini sadece kullandığımız temadan seçebiliyoruz. Diğer temalardan seçemiyoruz. Anlayacağınız bu simge değiştirme özelliği pek bi işe yaramıyor artık.. Acaba bu bir hata mıdır? Daha sonra düzeltilir mi? Rom'dan ya da ülkeden kaynaklanır mı? Bilmiyorum. Şimdilik gördüğüm tek olumsuzluk bu.
Farkli rom kurunca root atmis gibi olmuyor degil mi? Bendemi kursam almanya romunu
Ben bi tek knock code u istiyordum. Görünüşe göre gelmemiş galiba![]()
![]()
İlk izlenimlerim:
60fps video kaydı oldukça iyileştirilmiş. Odak hızı daha da arttırılmış. Geçişler hızlanmış ve uygulama açılış/kapanış animasyonları eklenmiş. Uygulamalar çok daha akıcı. Artık düşünün ne kadar akıcı.Bir çok minik laglar giderilmiş. Kilit ekranı hava durumu animasyonu değiştirilmiş ve daha güzel olmuş. Knock-on zaten çok iyiydi bende ama şikayetçi olanlar düzeldiğini söylüyorlar. Batarya performansı artmış gibi hissettim biraz. Daha uzun gidiyor eskisine göre bende.
Evet root istemiyor sadece flashtool ile yükleyebilirsin.
Evet o özellik gelmemiş. Yalnız video oynatıcısına çok farklı bir özellik gelmiş. Video'yu izlerken ekranı SES OLARAK 3'e bölüyor ve ekranın sadece istediğiniz bölgesindeki seslere odaklanıp oradaki sesleri veriyor daha çok. Yani video çekerken yaptığımız audio zoom, oynatırken de mevcut diyeyim. Yani artık MxPlayer falan hikaye oldu bu G2 ile.![]()
Hocam ben flashtoolla ne rom denediysem 49da kaliyor neden?
Benim cihazım rootluydu. wipe yapmadan direkt üstüne yükledim bi ara 49'da duraksadı. Az kalsın kalbime iniyordu ki ilerlemeye devam etti. =)) 49'da kalmasının sebebi ya antivirüs programlarıyla alakalı olabilir ya da eksik telefon sürücüleri vardır. Antivirüs olarak ben Kaspersky kullanıyorum ancak bir sıkıntı çıkarmadı bana. Farklı bilgisayarda deneyin isterseniz. Bir de USB 2.0 kullanın pc'de.
Eyvallah hoşbuldum dostum.Evet, 5s aldığına pişman ettirecek bir güncelleme diyeyim sen anla.
![]()
Bataryası nasıl artar merak edıyorum muhtesem bır pil ömrü var zaten![]()
Dediğin özellik 4.2.2 de var sanki. Audio zoom'u aktif etmeden video çekersen dediğin 3 farklı ekrana bölüp istediğin tarafın sesini arttırabiliyorsun.
Hahahah demek gördünama öyle birşey olmaz kanka 5S aldığıma öyle mutluyumki tek bir şüphem bile yok iyiki almışım dedim
![]()
Pişman olma tabi yaa. Şaka yapıyorum. En iyi telefon diye bir şey yok. En iyi telefon, kendini en iyi hissettiğin telefondur.![]()
Pişman olma tabi yaa. Şaka yapıyorum. En iyi telefon diye bir şey yok. En iyi telefon, kendini en iyi hissettiğin telefondur.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Dostum bunu hangi uygulamada çektin? Video Oynatıcıda mı?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İptal - Tamam
seçenekleri var da ondan sordum.
Kendi oynatıcısında. Başka bi video player hiç kullanmadım zaten. Fakat bu ses olayı sadece senin çektiğin videolarda ve audio zoom'u kullanmadığında aktif olabiliyor.
hoşgeldiinMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Aranıza KitKat 4.4.2 ile katılıyorum.![]()
Ben bi tek knock code u istiyordum. Görünüşe göre gelmemiş galiba![]()
Gelsin artik. Rom atmak istemedim. Bilgisayara baglamak istemiyorum telefonu. Virus programi kullanmadigim icin. Flashtool ile rom yukleyince fabrika ayarlarinami donuyor?
Ooo hosgeldin bloother![]()
![]()
![]()
Hayır, güncelleme yapıyor. Eğer full wipe yapmazsanız ya da fabrika ayarına dönmezseniz hiçbir şeyiniz silinmez.
Hoşbuldum.![]()