by_slmz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Tapatalk kullanıyorsanız. Hızlı cevap satırının solundaki yuvarlak içinde + butonuna basın ve gelişmiş cevaplama sayfasına geçin. Daha sonra dokunmatik tuşlardan Menü tuşuna basıp Görüntü ekle diyin gerisi gelir.
Sonunda yaptım. Iyimidir bu sonuç. Direk yaptım tasarruf modunda
antutu bile şaşırmış baksanaSonunda yaptım. Iyimidir bu sonuç. Direk yaptım tasarruf modunda
Android 4.4.2 bugünlük pil performansım şu şekilde.
%95'ten %25'e 9saat 20dk'da indi. Bunun 6saat 20dk'sı wifi internet, tapatalk, dolphin, telegram, arama, mesajlaşma, uygulama kurma, antutu testi, kamera fotoğraf ve video denemeleri, uygulama testleri vs. kullandım.
sadece 3 saat boşta kaldı yani. %100'den değil dikkat edin. %95'ten %25'e.
Saatte maks. %10 şarj iniyor.. Oyun oynamadım ama hiç hatta kurmadım da. sadece 35 tane uygulama kurdum![]()
Bizde niye yok bu 4.4.2 den merak ettim de
Ben sabırsız davrandım yabancı ülke romu yükledim telefona. Yani güncelleme almadım, kendim kurdum.![]()
Kamerada degişiklik var mı? Gerisi zaten süper.
O zaman tamamdır tek sorun bence buydu 😊Evet daha da hızlanmış. video çekimleri süper.Odak hızı çok iyi. kamera açılışı zaten saliseler sürüyor.
4.4.2 istiyorum fazla olan varmi![]()
![]()
![]()
![]()
Telefon başucu 'nda olunca aklımıza geliyor napalım 😃Gencler gecenin koru ne g2 si yav uyuyun Allah icin![]()
Gencler gecenin koru ne g2 si yav uyuyun Allah icin![]()
sabaha kadar yolu var
- - - Mesaj Güncellendi - - -
gecenin zaferi bizde! Bloother ile G2'yi yendik![]()
Root gizlenmedi ama olsunbelki o da lg'nin yeni oyunudur.
![]()
Dostlar rica etsem şu soruma cevap verir misiniz?Arkadaslar sms yazarken telefonda hazir olan 🚜🚔😄😍 gibi karakterleri kullaninca sms'ten mms'e dönüyor.Ben sms'te bu karakterleri kullanamaz mıyım şimdi?
Dostlar rica etsem şu soruma cevap verir misiniz?
4.4.2 yaptık telefonulg oyun oynasa kaç yazar
![]()