LG G2 Kullanıcıları Kulübü

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.4.2 Güncelleme paketi geldi 720mb lık. İnternet hakkım yetmedi için 1-2 güne paket yapıp 1 veya 2 gb lık yükleyecem :))

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
4.4.2 Güncelleme paketi geldi 720mb lık. İnternet hakkım yetmedi için 1-2 güne paket yapıp 1 veya 2 gb lık yükleyecem :))

Deneyelim bakalim nasi olmus :)) root fln.varsa ilk.once yedekleyip daha sonra da stock rom.atmayi unutmayin :)

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ahaaa?? 4.4 geldi mi arkadaslar? Bende sadece root var rom yok ne yapmam gerek saglikli yukleme icin

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim rootluydu sırf 2 hafta önce bilerek örjinal türkeye romunu kurdum. Orjinal türki ye romunu kurup güncellemeyi denetleyin. Belki üretim partisine göre vereceklerdir. Çünkü benimki ilk parti(sağlam ve sorunsuz olanlardan) üretim.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim orjinal turkiye romu sadece root var navbar vs kuculttum model d802.. guncelleme gozukmuyor acaba rootu kaldirmam mi gerekir? Ve nasil kaldiririm?

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
8e2y6eza.jpg

aquny2e4.jpg

Orjinal turkiye romu. Sadece rootlu. Guncellemenin sorunsuz gelmesi ve yuklenmesi icin ne yapmaliyim?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
8e2y6eza.jpg

aquny2e4.jpg

Orjinal turkiye romu. Sadece rootlu. Guncellemenin sorunsuz gelmesi ve yuklenmesi icin ne yapmaliyim?

dedigim gibi, ilk once flash tool ile orjinal turkiye romunu (4.2.2 olan) yukliyeceksin, herhangi bir veri kaybi olmuyor sadece root siliniyor ve cwm.fln.varsa o.siliniyor, oyuzden rahat olun, isleme baslamadan.once twrp yukleyip bir yedek almanizi tavsiye ederim, daha sonra guncelleme geldiginde sorunsuz bir sekilde yuklenecektir

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben bi şey sorcam gpro2yi gören oldumu videosunu izledinizmi ? Türkiyeye geldiğinde g2yi satıp gpro2ye geçmek ne kadar mantıklı olur siz olsaydınız yaparmıydınız g2 çok iyi bir cihaz ona bi lafım yok ama gpro2 daha bi çekici geliyor

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ben bi şey sorcam gpro2yi gören oldumu videosunu izledinizmi ? Türkiyeye geldiğinde g2yi satıp gpro2ye geçmek ne kadar mantıklı olur siz olsaydınız yaparmıydınız g2 çok iyi bir cihaz ona bi lafım yok ama gpro2 daha bi çekici geliyor

telefonu gormedim.ama bence bir telefon icin en.ideal boyut g2 nin boyutu, onun ustundeki telefonlar pek kullanimlik degil, ozellikleri.iyi.olabilir ama telefon sinifindan cikmaya baslar o zaman,kullanim zorlasir. ozellige ve rahat kullanima onem veren.birisi lg g2 yi satip gpro2 almaz herhalde, cunku tum firmalar her ust versiyonda telefon.boyutunu artiriyor

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar guncelle mi geldi bana gelen bisey yok hala 4.2.2

kardeş, tum telefonlara gelmemis, ama 1 haftaya hepsine gelir, ayrica hemen gecmenin.bi.alemi yok cunku sistem tam.olarak.oturmadan gecerseniz.sorunlar cikacagina inaniyorum, soz konusu olan lgnin.yazilimlarla ilgili cok yol almasi. gerektiği

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dedigim gibi, ilk once flash tool ile orjinal turkiye romunu (4.2.2 olan) yukliyeceksin, herhangi bir veri kaybi olmuyor sadece root siliniyor ve cwm.fln.varsa o.siliniyor, oyuzden rahat olun, isleme baslamadan.once twrp yukleyip bir yedek almanizi tavsiye ederim, daha sonra guncelleme geldiginde sorunsuz bir sekilde yuklenecektir

10E versiyonunu yukleyeyim demiştim 49da takilmisti kalpten gidiyodum. tekrar flashtool falan sart mi? Unroot falan olmaz mi telefondan ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
10E versiyonunu yukleyeyim demiştim 49da takilmisti kalpten gidiyodum. tekrar flashtool falan sart mi? Unroot falan olmaz mi telefondan ?

essegimizi saglam.kaziga baglayalim :) ben sna adim adim.anlatirim.o.zaman da sorun.yaşamazsin :) yandex disk.den de benim kullandigim.romu veririm sartlar esit olur :) rahat ol kurtuluş hep mevcut :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
telefonu gormedim.ama bence bir telefon icin en.ideal boyut g2 nin boyutu, onun ustundeki telefonlar pek kullanimlik degil, ozellikleri.iyi.olabilir ama telefon sinifindan cikmaya baslar o zaman,kullanim zorlasir. ozellige ve rahat kullanima onem veren.birisi lg g2 yi satip gpro2 almaz herhalde, cunku tum firmalar her ust versiyonda telefon.boyutunu artiriyor

g2pro 4k video çekiyor g2ye güncelleme ile bu özellik gelmez sanmam bazıları kitkat ile g2de 4k video çekime kavuşur diyolar ama g2nin lensi desteklemiyordur diye düşünüyorum keşke güncelleme ile gelse kim istemez evet büyük telefon phablet sınıfına giriyor 5.9 inç ekran ve 3 gb ram 3200 mah
http://shiftdelete.net/lg-g-pro-2-turkiyede-ilk-kez-sdnde-50545.html

telefon burda izlemek istersen 2014te s5 hariç hoşuma giden 3 telefon oldu görsel ve özellik olarak elite g2pro2 z2 mağazalara geldğinde ilk inceleyeceğim telefonlar ama gpro2 bana çok çekici geldi büyük ekran sevdiğimden olabilir

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
g2pro 4k video çekiyor g2ye güncelleme ile bu özellik gelmez sanmam bazıları kitkat ile g2de 4k video çekime kavuşur diyolar ama g2nin lensi desteklemiyordur diye düşünüyorum keşke güncelleme ile gelse kim istemez evet büyük telefon phablet sınıfına giriyor 5.9 inç ekran ve 3 gb ram 3200 mah
http://shiftdelete.net/lg-g-pro-2-turkiyede-ilk-kez-sdnde-50545.html

telefon burda izlemek istersen 2014te s5 hariç hoşuma giden 3 telefon oldu görsel ve özellik olarak elite g2pro2 z2 mağazalara geldğinde ilk inceleyeceğim telefonlar ama gpro2 bana çok çekici geldi büyük ekran sevdiğimden olabilir

dedigm gibi ekran.boyutu.buyuyo, tasinabilirlik azaliyo, ama ozellikleri de bi istisna edilecek ozellikler degil, oyuzden karari fiyat ve kullanicinin kullanabilecegi telefon.boyutu.verecektir, benim.telefon da biraz dursun onu.da dusunecem bu arada :))

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] Türkiyeye hemen geldiği anda gidip alcağımdan değil daha elimizdeki cihaz süper biraz onu eskitelim seneye düşünüyorum 2015 gibi hem fiyat açısından düşer diye ümit ediyorum yada bakarsın gpro2 Türkiyeye hiç gelmeyebilirde oda var gpro çıktığında 5 ay sonra ülkemize gelmişti gpro2de öyle olabilir

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] Türkiyeye hemen geldiği anda gidip alcağımdan değil daha elimizdeki cihaz süper biraz onu eskitelim seneye düşünüyorum 2015 gibi hem fiyat açısından düşer diye ümit ediyorum yada bakarsın gpro2 Türkiyeye hiç gelmeyebilirde oda var gpro çıktığında 5 ay sonra ülkemize gelmişti gpro2de öyle olabilir

zaten ciktigi gibi almak mantiksiz, lg fiyati cok cabuk düşüyor yani 5 ay fln bekliyince fiyati iyice dusmus oluyo , zaten gpro2 ciktigi gibi gelmez turkiyeye , lg yeni yeni gelistigi için henus yetirtiremiyo ve hemen piyasaya surmek.zorunda kaliyo, ama lg gelissin samsung u da gecer

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] aynen telefondaki ilk felsefem odur alacağım bir telefonu aaa çok iyiymiş yaa diye gidip hemen almam aldığı puanlara bakarım video incelemelerini izlerim listedelerdeki sıralamasına bakarım nerde daha ucuz nerde daha avantajlı nerde kampanya var onları araştırırım bu şekilde telefon çıkalı 3 ay olmuş 5 ay olmuş umrumda olmaz o telefonu ben aldığımda 3 5 ay kullanmıycam sonuçta daha o kadar zengin olamadık :) aldımmı benimle birlikte en az 4 5 yıl gitmesi lazım ki araştırmalarım incelemelerim hep bu yönde olur tabiki aylar süren araştırmalarım sonucundada iyi bi şeye yatırım yapmak gerekir almışken aldığıma değsin isterim içime sinsin isterim gözü kapalı şekline şemaline sırf hava olsun diye telefon alan cinslerden değilim :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] aynen telefondaki ilk felsefem odur alacağım bir telefonu aaa çok iyiymiş yaa diye gidip hemen almam aldığı puanlara bakarım video incelemelerini izlerim listedelerdeki sıralamasına bakarım nerde daha ucuz nerde daha avantajlı nerde kampanya var onları araştırırım bu şekilde telefon çıkalı 3 ay olmuş 5 ay olmuş umrumda olmaz o telefonu ben aldığımda 3 5 ay kullanmıycam sonuçta daha o kadar zengin olamadık :) aldımmı benimle birlikte en az 4 5 yıl gitmesi lazım ki araştırmalarım incelemelerim hep bu yönde olur tabiki aylar süren araştırmalarım sonucundada iyi bi şeye yatırım yapmak gerekir almışken aldığıma değsin isterim içime sinsin isterim gözü kapalı şekline şemaline sırf hava olsun diye telefon alan cinslerden değilim :)

en mantiklisi da o zaten, çünkü zenginler onu testlere sokup bize gosteriyolar, zorlu koşullara karsi tepkilerini inceliyolar, bunlar olmadan telefon alinmamalidir, hatta turkcell avea fln.geldikleri.zaman denemek.gerekir :) yazilimi arastirilir.takiliyomu ona bakilir :) cunku zengin degiliz :) bize lazim o para oyuzdn paramizi cope atmayiz :))

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] aynen hocam zengin olsam ne bakıcam donuyomuş takılıyomuş bi telefon bana şu telefonu getirin diye 1 hafta onu bi hafta başkasını kullanırım biz ekmek nerde daha ucuza satılıyor diye araştıran insanlarız fakirliğin gözü kör olsun ama bu halimizede şükürler olsun bizden bizlerden daha kötü durumda olan insanlar var neyse konu dağılmasın bende isterim bi cebimde z2 bi cebimde gpro2 para çok olduktan sonra demi :)