OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
Bugun aldim g2 cihazimi gercektem muhtesem bu kadar hiz insanin basini dondurur![]()
hoşgeldin aramıza

Bugun aldim g2 cihazimi gercektem muhtesem bu kadar hiz insanin basini dondurur![]()
4.4.2 Güncelleme paketi geldi 720mb lık. İnternet hakkım yetmedi için 1-2 güne paket yapıp 1 veya 2 gb lık yükleyecem)
Deneyelim bakalim nasi olmus) root fln.varsa ilk.once yedekleyip daha sonra da stock rom.atmayi unutmayin
![]()
Daha interned paketi yapacağım
Size güncelleme düsmedimi
4.4.2 Güncelleme paketi geldi 720mb lık. İnternet hakkım yetmedi için 1-2 güne paket yapıp 1 veya 2 gb lık yükleyecem)
Ahaaa?? 4.4 geldi mi arkadaslar? Bende sadece root var rom yok ne yapmam gerek saglikli yukleme icin
Ahaaa?? 4.4 geldi mi arkadaslar? Bende sadece root var rom yok ne yapmam gerek saglikli yukleme icin
![]()
![]()
Orjinal turkiye romu. Sadece rootlu. Guncellemenin sorunsuz gelmesi ve yuklenmesi icin ne yapmaliyim?
ben bi şey sorcam gpro2yi gören oldumu videosunu izledinizmi ? Türkiyeye geldiğinde g2yi satıp gpro2ye geçmek ne kadar mantıklı olur siz olsaydınız yaparmıydınız g2 çok iyi bir cihaz ona bi lafım yok ama gpro2 daha bi çekici geliyor
Arkadaslar guncelle mi geldi bana gelen bisey yok hala 4.2.2
dedigim gibi, ilk once flash tool ile orjinal turkiye romunu (4.2.2 olan) yukliyeceksin, herhangi bir veri kaybi olmuyor sadece root siliniyor ve cwm.fln.varsa o.siliniyor, oyuzden rahat olun, isleme baslamadan.once twrp yukleyip bir yedek almanizi tavsiye ederim, daha sonra guncelleme geldiginde sorunsuz bir sekilde yuklenecektir
10E versiyonunu yukleyeyim demiştim 49da takilmisti kalpten gidiyodum. tekrar flashtool falan sart mi? Unroot falan olmaz mi telefondan ?
telefonu gormedim.ama bence bir telefon icin en.ideal boyut g2 nin boyutu, onun ustundeki telefonlar pek kullanimlik degil, ozellikleri.iyi.olabilir ama telefon sinifindan cikmaya baslar o zaman,kullanim zorlasir. ozellige ve rahat kullanima onem veren.birisi lg g2 yi satip gpro2 almaz herhalde, cunku tum firmalar her ust versiyonda telefon.boyutunu artiriyor
g2pro 4k video çekiyor g2ye güncelleme ile bu özellik gelmez sanmam bazıları kitkat ile g2de 4k video çekime kavuşur diyolar ama g2nin lensi desteklemiyordur diye düşünüyorum keşke güncelleme ile gelse kim istemez evet büyük telefon phablet sınıfına giriyor 5.9 inç ekran ve 3 gb ram 3200 mah
http://shiftdelete.net/lg-g-pro-2-turkiyede-ilk-kez-sdnde-50545.html
telefon burda izlemek istersen 2014te s5 hariç hoşuma giden 3 telefon oldu görsel ve özellik olarak elite g2pro2 z2 mağazalara geldğinde ilk inceleyeceğim telefonlar ama gpro2 bana çok çekici geldi büyük ekran sevdiğimden olabilir
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] Türkiyeye hemen geldiği anda gidip alcağımdan değil daha elimizdeki cihaz süper biraz onu eskitelim seneye düşünüyorum 2015 gibi hem fiyat açısından düşer diye ümit ediyorum yada bakarsın gpro2 Türkiyeye hiç gelmeyebilirde oda var gpro çıktığında 5 ay sonra ülkemize gelmişti gpro2de öyle olabilir
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] aynen telefondaki ilk felsefem odur alacağım bir telefonu aaa çok iyiymiş yaa diye gidip hemen almam aldığı puanlara bakarım video incelemelerini izlerim listedelerdeki sıralamasına bakarım nerde daha ucuz nerde daha avantajlı nerde kampanya var onları araştırırım bu şekilde telefon çıkalı 3 ay olmuş 5 ay olmuş umrumda olmaz o telefonu ben aldığımda 3 5 ay kullanmıycam sonuçta daha o kadar zengin olamadıkaldımmı benimle birlikte en az 4 5 yıl gitmesi lazım ki araştırmalarım incelemelerim hep bu yönde olur tabiki aylar süren araştırmalarım sonucundada iyi bi şeye yatırım yapmak gerekir almışken aldığıma değsin isterim içime sinsin isterim gözü kapalı şekline şemaline sırf hava olsun diye telefon alan cinslerden değilim
![]()