Arkadaslar bir kac sorum olacak:
Telefonun temasini değiştirmek istiyorum fakat launcherlar cok ram yiyiyor mu? Launcherlarda g2nin quickmemo qslide gibi uygulamalari calisir mi? Rom nedir? Rootsuz atilir mi?
Arkadaşlar, forumu bırakıyorum. Cihazlarınızı güle güle kullanın. Allah(c.c.) kaza, bela vermesin inşaAllah. Kalbini kırdığım varsa herkesten özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Benden yana da herkese hakkım helal olsun. Herkese hayırlı günler, hayırlı forumlar.. Sağlıcakla kalın..
Arkadaslar bir kac sorum olacak:
Telefonun temasini değiştirmek istiyorum fakat launcherlar cok ram yiyiyor mu? Launcherlarda g2nin quickmemo qslide gibi uygulamalari calisir mi? Rom nedir? Rootsuz atilir mi?
Telefonu rootladım ve g2 xposed yükledim xposedle neler yapılabilir ilgilenirseniz sevinirim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ve bunun gibi status bar ve navigasyon bar renkleri uygulamaya gore degisiyo, telefonu ters kullanabilme olanagi sagliyo, ayrica dugmelerin yerlerini , dugmeleri, resimlerini, bastigindaki rengi, dugme renklerini, ust cubugu soldan cekince sadece bildirimler, sagdan cekince tum herseyin gelmesi, sistem simgelerini gizleme ve bircok ozellik.bulunuyo, bu arada rootluyken guncelleme yapma(biliyo olabilirsin ama aklinda bulunsun) olaki yaptın, bana haber verebilirsinBloother abimizden snra buralar bana ve bi kac arkadasa kaldi galiba
![]()
Çok teşekkür ederim fakat şöyle bi sorun var navigation bar ı kısaltıcam fakat gri şekilde seçilmiyor onlar :S ??
kardes ilk once freedom yukle daha sonra uygulamayi.ac ve (g2 xposed i acicaksin) yukardaki premium yazan yere tikla ve orda cikan freecard xxxx.xxxx.xxxx gibi bi numara cikacak , kredi karti olarqk onu kullan ve kabul et de, eger kredi karti varsa riske girmemek icin yeni bi google hesabi.acmani tavsiye ederim
Freedom derken resimlerle açıklarsan 10 numara olucakyabancıyım baya bu işlere ama biyerden başlamak lazım işte..
Freedom derken resimlerle açıklarsan 10 numara olucakyabancıyım baya bu işlere ama biyerden başlamak lazım işte..
googleye Freedom yaz ve ordaki en son sürümü indir(aslinda uygulamaya girince de guncelleme var diyo ama neyse)
eger uygulama yukleme engeli diyosa ayarlar,genel,guvenlik,bilinmeyen kaynaklar a dokun ve aktive et, dha sonra download klasorune gir ve freedom a tekrar tikla ve yukle de
yukleme bitince uygulamayi ac ve seceneklerden start a bas (freedom a girince altta bi uyari gelicek, illegal country fln diyecek ama onemseme onu)
start a bastiktak snra bildirim cubugunda fredom yazisi varsa aktif olmus demektir
g2 xposed e gir ve premium yazan yere tikla ve daha onceki mesajda dediklerimi yapyazmaya erindim de
))
birsürü freedom var logosunu çeksen sana zahmet![]()
![]()
simgesi bu
ve actiginda da muhtemelen boyle gorunecek![]()
![]()
eyvvallahhh halloldu çok sağolasınpeki bu nav barın arkaya göre renk değişmesi için nası bi ayar çekmem lazım? 2.Bu freedom oyun içi satın almalardada işe yarar mı ? 3.Telefonu rootladım fakat nasıl rom atarım ?
Mukemmel oldu yaa cook tesekkur.ederim dostum
Arkadaslar soyle bi sorun oldu ingiltere 10g versiyonunu yuklerken yuzde49 da kaldi yuklemeyi iptal ettim rootluydu roottan sonra quickwindow calismiyor
sana gerek yok demistim) telefonun acildigina sukret kardes
neyse turkiye romunu yukle duzelir
tvye bağlamak için slim port adaptör gerekiyor nerde bulabiliriz acaba yurtiçi ?
Arkadaslar soyle bi sorun oldu ingiltere 10g versiyonunu yuklerken yuzde49 da kaldi yuklemeyi iptal ettim rootluydu roottan sonra quickwindow calismiyor
Tam bilgi sahibi değilim yalnız stock recovery yerine cwm veya twrp gibi custom recovery yüklediysen bu sorun olmuş olabilir.
Zaten suan turkiye 10c romu gozukuyor.. internette 35tlye satilan ciftkatli slikon kilifi seyyardan 10tlye aldim cok cok iyi..
Kardesim bide almanya 10e daha stabil diyorlar sence yuklemeli miyim yoksa kitkati mi bekleyeyim?
değişen çok bişey olmicak ki zatenamerikada AT&T kullanıcılarına (D800) bugün kitkat güncellemesi gelmeye başladı. Bu da demek oluyor ki az kaldı international (D802) versiyona da gelecek çok yakında güncelleme
Bugun aldim g2 cihazimi gercektem muhtesem bu kadar hiz insanin basini dondurur![]()