LG G2 Kullanıcıları Kulübü

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bir kac sorum olacak:
Telefonun temasini değiştirmek istiyorum fakat launcherlar cok ram yiyiyor mu? Launcherlarda g2nin quickmemo qslide gibi uygulamalari calisir mi? Rom nedir? Rootsuz atilir mi?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonun temasini değiştirmek istiyorum fakat launcherlar cok ram yiyiyor mu? Launcherlarda g2nin quickmemo qslide gibi uygulamalari calisir mi? Rom nedir? Rootsuz atilir mi?

Telefonun temasini degistirmek istiyorsan store daki launcherlari indirmeni tavsiye etmem. G2 icin forumda vardi yanilmiyosam, tema klasoru var icin de 7 veya 8 tane tema apk si var. Rom ise rootsuz atilir diye biliyorum.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar, forumu bırakıyorum. Cihazlarınızı güle güle kullanın. Allah(c.c.) kaza, bela vermesin inşaAllah. Kalbini kırdığım varsa herkesten özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Benden yana da herkese hakkım helal olsun. Herkese hayırlı günler, hayırlı forumlar.. Sağlıcakla kalın..

Güle güle git güle güle gel kanka. Hayırlı teskereler. Gelince seni burda görmek istiyorum :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

root olmadan da rom atilir ama rom.atmak.icin clockworkmod yada teamwin recovery project gibi bi kurtarma modu yuklu olmasi.gerekir. tema icin istersen root yapip g2 xposed gibi programlar kullanabilrisin ve launcher kullanmak rami cok kullanir oyuzden gerek yk, ama kullanmak istersen, tum programlar sorunsuz olarak çalışır. rom telefonun uzerine yukledigin isletim sistemi de diyebililiriz.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu rootladım ve g2 xposed yükledim xposedle neler yapılabilir ilgilenirseniz sevinirim :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
guramy8a.jpg

u4y6y7ah.jpg

da8a6y3a.jpg

u3y5u9a2.jpg

ve bunun gibi status bar ve navigasyon bar renkleri uygulamaya gore degisiyo, telefonu ters kullanabilme olanagi sagliyo, ayrica dugmelerin yerlerini , dugmeleri, resimlerini, bastigindaki rengi, dugme renklerini, ust cubugu soldan cekince sadece bildirimler, sagdan cekince tum herseyin gelmesi, sistem simgelerini gizleme ve bircok ozellik.bulunuyo, bu arada rootluyken guncelleme yapma(biliyo olabilirsin ama aklinda bulunsun) olaki yaptın, bana haber verebilirsin :) Bloother abimizden snra buralar bana ve bi kac arkadasa kaldi galiba :)

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
guramy8a.jpg

u4y6y7ah.jpg

da8a6y3a.jpg

u3y5u9a2.jpg

ve bunun gibi status bar ve navigasyon bar renkleri uygulamaya gore degisiyo, telefonu ters kullanabilme olanagi sagliyo, ayrica dugmelerin yerlerini , dugmeleri, resimlerini, bastigindaki rengi, dugme renklerini, ust cubugu soldan cekince sadece bildirimler, sagdan cekince tum herseyin gelmesi, sistem simgelerini gizleme ve bircok ozellik.bulunuyo, bu arada rootluyken guncelleme yapma(biliyo olabilirsin ama aklinda bulunsun) olaki yaptın, bana haber verebilirsin :) Bloother abimizden snra buralar bana ve bi kac arkadasa kaldi galiba :)

Çok teşekkür ederim fakat şöyle bi sorun var navigation bar ı kısaltıcam fakat gri şekilde seçilmiyor onlar :S ??

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Çok teşekkür ederim fakat şöyle bi sorun var navigation bar ı kısaltıcam fakat gri şekilde seçilmiyor onlar :S ??

kardes ilk once freedom yukle daha sonra uygulamayi.ac ve (g2 xposed i acicaksin) yukardaki premium yazan yere tikla ve orda cikan freecard xxxx.xxxx.xxxx gibi bi numara cikacak , kredi karti olarqk onu kullan ve kabul et de, eger kredi karti varsa riske girmemek icin yeni bi google hesabi.acmani tavsiye ederim

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardes ilk once freedom yukle daha sonra uygulamayi.ac ve (g2 xposed i acicaksin) yukardaki premium yazan yere tikla ve orda cikan freecard xxxx.xxxx.xxxx gibi bi numara cikacak , kredi karti olarqk onu kullan ve kabul et de, eger kredi karti varsa riske girmemek icin yeni bi google hesabi.acmani tavsiye ederim

Freedom derken resimlerle açıklarsan 10 numara olucak :D yabancıyım baya bu işlere ama biyerden başlamak lazım işte..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Freedom derken resimlerle açıklarsan 10 numara olucak :D yabancıyım baya bu işlere ama biyerden başlamak lazım işte..

googleye Freedom yaz ve ordaki en son sürümü indir(aslinda uygulamaya girince de guncelleme var diyo ama neyse :D )
eger uygulama yukleme engeli diyosa ayarlar,genel,guvenlik,bilinmeyen kaynaklar a dokun ve aktive et, dha sonra download klasorune gir ve freedom a tekrar tikla ve yukle de
yukleme bitince uygulamayi ac ve seceneklerden start a bas (freedom a girince altta bi uyari gelicek, illegal country fln diyecek ama onemseme onu)
start a bastiktak snra bildirim cubugunda fredom yazisi varsa aktif olmus demektir
g2 xposed e gir ve premium yazan yere tikla ve daha onceki mesajda dediklerimi yap :) yazmaya erindim de :)))

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
googleye Freedom yaz ve ordaki en son sürümü indir(aslinda uygulamaya girince de guncelleme var diyo ama neyse :D )
eger uygulama yukleme engeli diyosa ayarlar,genel,guvenlik,bilinmeyen kaynaklar a dokun ve aktive et, dha sonra download klasorune gir ve freedom a tekrar tikla ve yukle de
yukleme bitince uygulamayi ac ve seceneklerden start a bas (freedom a girince altta bi uyari gelicek, illegal country fln diyecek ama onemseme onu)
start a bastiktak snra bildirim cubugunda fredom yazisi varsa aktif olmus demektir
g2 xposed e gir ve premium yazan yere tikla ve daha onceki mesajda dediklerimi yap :) yazmaya erindim de :)))

birsürü freedom var logosunu çeksen sana zahmet :D

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
7evana6e.jpg

simgesi bu
sabunygy.jpg
ve actiginda da muhtemelen boyle gorunecek :)

eyvvallahhh halloldu çok sağolasın :) peki bu nav barın arkaya göre renk değişmesi için nası bi ayar çekmem lazım? 2.Bu freedom oyun içi satın almalardada işe yarar mı ? 3.Telefonu rootladım fakat nasıl rom atarım ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
eyvvallahhh halloldu çok sağolasın :) peki bu nav barın arkaya göre renk değişmesi için nası bi ayar çekmem lazım? 2.Bu freedom oyun içi satın almalardada işe yarar mı ? 3.Telefonu rootladım fakat nasıl rom atarım ?

1. cevap : kardeş navigasyom barin renk degistirmesi icin
amy3ynus.jpg

ahenezuv.jpg

qe2ysene.jpg
ve hosuna gidebilcek diger ayarlar(benim ayarlarim yani)
gu6erume.jpg

avy6unug.jpg
ebe6yber.jpg
bunlari yaptiktan sonra secenekler,reboot a tikla ve uygulansin
2. bu online olmayan oyunlarda oyun icin satin almalarda kullanilabilir ve cogu uygulamada da kullanilabilir, yani kullanim alani kısıtlı degil :)
3. root aslinda cok yeterli degil, bunu twrp yukleyerek yaparsin yani bir kurtarma modu yukleyerek, ama bu duzenlemelerden sonra farkli bir rom a gecmeye ihtiyac duymayacagini.dusunuyorum, ama hicbir rom stock rom kadar kapsamli,kullanisli ve guzel degil :) ama stock rom un da eksikleri var, mesela bazen takiliyo fln, ama custom rom yukleyince hic takilmiyo, yani telefoun takiliyo diye sinirlenme :) denedim ve farkli romlarda takilmiyor :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Mukemmel oldu yaa cook tesekkur.ederim dostum

önemli değil :) eger farkli rom.yuklemek istersen yardim ederim , cynogen mod yüklemeni de tavsiye ederim ama bence yeni rom yuklemene gerek yok :) cnku orjinal romda iken , stock rom u flash tool ile flashladigin zaman hic bir bilgin silinmiyo sadec root siliniyo ve eger yuklediysen kurtarma modu siliniyo gerisi duruyo :) bilmiyosan yine yardim ederim :)

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İngiltere romunu yüklüyorum şuan çok daha stabil ve hızlı olduğunu okudum. 10G versiyonu. 4.4e kadar idare etsin :P bide root patlatırız uçak gibi olur telefon iyice :D. bu arada root garanti dışı bırakırmı unroot kolay bi işlem midir?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ingiltere 10G versiyonu yüklerken %49da kalıyor arkadaşlar bilen varsa acil yardım..

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar soyle bi sorun oldu ingiltere 10g versiyonunu yuklerken yuzde49 da kaldi yuklemeyi iptal ettim rootluydu roottan sonra quickwindow calismiyor

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar soyle bi sorun oldu ingiltere 10g versiyonunu yuklerken yuzde49 da kaldi yuklemeyi iptal ettim rootluydu roottan sonra quickwindow calismiyor

sana gerek yok demistim :)) telefonun acildigina sukret kardes :) neyse turkiye romunu yukle duzelir

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sana gerek yok demistim :)) telefonun acildigina sukret kardes :) neyse turkiye romunu yukle duzelir

Zaten suan turkiye 10c romu gozukuyor.. internette 35tlye satilan ciftkatli slikon kilifi seyyardan 10tlye aldim cok cok iyi..

Kardesim bide almanya 10e daha stabil diyorlar sence yuklemeli miyim yoksa kitkati mi bekleyeyim?

Reaksiyon puanı
2,148

Tam bilgi sahibi değilim yalnız stock recovery yerine cwm veya twrp gibi custom recovery yüklediysen bu sorun olmuş olabilir.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Zaten suan turkiye 10c romu gozukuyor.. internette 35tlye satilan ciftkatli slikon kilifi seyyardan 10tlye aldim cok cok iyi..

Kardesim bide almanya 10e daha stabil diyorlar sence yuklemeli miyim yoksa kitkati mi bekleyeyim?

kardeşim bende hep oyle olur, bu daha diye yüklerimdaha sonra eskisinden de kotu olur sonra pisman olurum, bence sen de degistirme de kitkat i bekle , çünkü en küçük bir hata telefonuna buyuk hasara sebep olabilr :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
amerikada AT&T kullanıcılarına (D800) bugün kitkat güncellemesi gelmeye başladı. Bu da demek oluyor ki az kaldı international (D802) versiyona da gelecek çok yakında güncelleme

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
amerikada AT&T kullanıcılarına (D800) bugün kitkat güncellemesi gelmeye başladı. Bu da demek oluyor ki az kaldı international (D802) versiyona da gelecek çok yakında güncelleme
değişen çok bişey olmicak ki zaten :) lg yi beklicegine cynogen mod 11 yükle kullan 4.4.2 ni :D basit ama etkili bir yöntem :D

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugun aldim g2 cihazimi gercektem muhtesem bu kadar hiz insanin basini dondurur :)