A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Zaten yakında askerlik var. Biraz da canım sıkıldı bazı durumlardan dolayı. Yoruldum diyelim. Herkesten tekrar özür diliyorum.
Gel teskere gel teskere

Zaten yakında askerlik var. Biraz da canım sıkıldı bazı durumlardan dolayı. Yoruldum diyelim. Herkesten tekrar özür diliyorum.
Geri gelmemek üzere mi?
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.![]()
Hesabımın kapatılması için mesaj attım. sanırım henüz okunmadı.
hakkımız varsa helal olsun.İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.![]()
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.![]()
anca bu kadar dayanabildi batarya![]()
![]()
anca bu kadar dayanabildi batarya![]()
![]()
Bi 12 saat daha gider hic kullanmasan![]()
sağ alttaki t isareti ne oluyo![]()
Bu kdarda kafi son demlerinde internette dolastim yoksa 18 saat diyordu sadece mesajlasma ve konusmayla aradada net muzik dinleme ufak defek islerle bu kadar kullandim
Tapatalk uygulamasindan gondermis o yuzden. T isareti var.
bu tapatalk a hic alisamadim danormal zamanda da o t isareti dururmu yoksa sadece foto.icin mi? (biraz cahil gibi oldu ya
)
Coklu smste izin ver uyarisi aln varmi
Normal zamanda da durur. Tapatalktan yuklendigi belirtiyor fotografin.
ben varim ama surekli oluyo o, bi sinir var 100 sms sanirim, 30 dk da 100 sms atarsan uyari veriyo
![]()
![]()
Normal midir??
Yasal bir duzenleme gelicek zaten. 4 ve 4ten fazla ayni mesaji atarsaniz ayni anda, yasal bir surec baslicak hakkinizda.
hayir o degio, yani.birisiyle mesajlasiyosunuz farkli kelimeler kullanarak, sonra her mesajda izin verilsin mi diyo
Hayir o uyari. Mesaj gonderirseniz tarifeniz size ucret uygulacak anlaminda. Bir daha gösterme dediginiz takdirde bir daha cikmaz karsiniza.
bence bi yanlisiniz var cnku cynogen modda bi.ayari vardi ve none dediginizde , her mesajda izin istiyodu, ama 200 yapinca 201.mesajdan snra izin.istiyodu, ama stock rom da bu ayari yapabilmek icin bi.prigram bulamadim
Sms le isim olmadigi icin pek bilmiyorum. Genelde internet paketi yaparim.
çok mesajlaşanlar icin sorun oluyo yaa, oyle bi program biliyomusun yada o degeri degistirebilecegimiz yeri?
hangouts kullanmayı sevmiyorum, bende private place var onu kullanıyorum artık, çünkü mesajlaşma programı kafayı yiyo bazenMesajlarinizi hangoutsla senkronize edin bakalim. Ayni sorunu yasayacak misiniz.