LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Zaten yakında askerlik var. Biraz da canım sıkıldı bazı durumlardan dolayı. Yoruldum diyelim. Herkesten tekrar özür diliyorum.

Gel teskere gel teskere :P selaaaaaam dur! Hehe. Hayitli teskereler diliyorum o zaman simdiden. Kendine dikkat et :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
e3yrumag.jpg
anca bu kadar dayanabildi batarya :-)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu kdarda kafi son demlerinde internette dolastim yoksa 18 saat diyordu sadece mesajlasma ve konusmayla aradada net muzik dinleme ufak defek islerle bu kadar kullandim

bu telefonun bekleme süresini bilen varmi ya :D hicbiyerde yazmio :P

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yasal bir duzenleme gelicek zaten. 4 ve 4ten fazla ayni mesaji atarsaniz ayni anda, yasal bir surec baslicak hakkinizda.

hayir o degio, yani.birisiyle mesajlasiyosunuz farkli kelimeler kullanarak, sonra her mesajda izin verilsin mi diyo

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayir o degio, yani.birisiyle mesajlasiyosunuz farkli kelimeler kullanarak, sonra her mesajda izin verilsin mi diyo

Hayir o uyari. Mesaj gonderirseniz tarifeniz size ucret uygulacak anlaminda. Bir daha gösterme dediginiz takdirde bir daha cikmaz karsiniza.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hayir o uyari. Mesaj gonderirseniz tarifeniz size ucret uygulacak anlaminda. Bir daha gösterme dediginiz takdirde bir daha cikmaz karsiniza.

bence bi yanlisiniz var cnku cynogen modda bi.ayari vardi ve none dediginizde , her mesajda izin istiyodu, ama 200 yapinca 201.mesajdan snra izin.istiyodu, ama stock rom da bu ayari yapabilmek icin bi.prigram bulamadim

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence bi yanlisiniz var cnku cynogen modda bi.ayari vardi ve none dediginizde , her mesajda izin istiyodu, ama 200 yapinca 201.mesajdan snra izin.istiyodu, ama stock rom da bu ayari yapabilmek icin bi.prigram bulamadim

Sms le isim olmadigi icin pek bilmiyorum. Genelde internet paketi yaparim.

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube_share;_UcvB4aD0KA]http://youtu.be/_UcvB4aD0KA[/video]