LG G2 Kullanıcıları Kulübü

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tamam tamam. Seni gececegim aha buraya yazdim :P

Hahah hadi bakalım. :D

ejy6y2em.jpg

biri 803-770 saat mi dedi :-)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İnternet olmasa zaten bu telefon 2 hafta kullanılır heralde :D
o kesin bu aralar test ediyorum bakalım ne kadar gidecek diye onun için bu kadar uzun süreler ortaya çıktı başka bir zamanda ful olarak deneyecem :D ama bu aralar bataryada bir hızlı bitme hissettim ama bakalım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
o kesin bu aralar test ediyorum bakalım ne kadar gidecek diye onun için bu kadar uzun süreler ortaya çıktı başka bir zamanda ful olarak deneyecem :D ama bu aralar bataryada bir hızlı bitme hissettim ama bakalım

Nefesini tutan adamın kalp atışları gibi mi oldu :p

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nefesini tutan adamın kalp atışları gibi mi oldu :p
güzel benzettin bir nebze öyle de denebilir :Dçünkü geçenlerde şarjı fulledim wifi açık 15 dakka olmadan %1 gitti şaştım noluyor diye bu nedenle bu şekilde deniyim dedim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
güzel benzettin bir nebze öyle de denebilir :Dçünkü geçenlerde şarjı fulledim wifi açık 15 dakka olmadan %1 gitti şaştım noluyor diye bu nedenle bu şekilde deniyim dedim

Bazen iyi oluyor bazen kötü. Zamanla rahatlar. Heycanına ver. :D

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar merhaba htc one kullaniyorum cok memnunum ancak ben her telefonu alirsam 2 ay sorna sikiliyorum keske iraktada lg g2 olsaydi direk alirdim yha telefon guzel bence artik htc ve lg bu isi cozdu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle herkese selam olsun.
bir süredir telefonları araştırıyorum yeni telefon alıcam inş karar verebildiğim zaman. şuanda son olarak hepsini eledim g2 ve note 3 dışında. 3 yıldır ıphone 3 gs kullanıyorum. ben bi kaç ayda yavaşladı sorunlar falan çıkmaya başladı artık. anlayacağınız uzun süre kullanıyorum ben telefonları yanı günümüz insanlarına göre. arada buraya bakıp yorumları takip ediyorum çünkü lg uzun solukta dayanıklı mı 2 3 sene rahat kullanılır mı bilmiyorum ama şuanda en iyilerden biri. gecen haftaya kadar g2 alırım dıyordum kesın ama note 3 e gozum alıştı sanırım baka baka tasarımı daha bı hoş gelıyor gözüme s pen i var falan derken 500 lira farka değer mi bilemedim ama 2 3 sene kullanıcam sonuçta. gördüğüm kadarıyla ısınma sararma kimisinde takılma gibi sorunlar oluyormuş. bu tür problemler sık mı oluyor yoksa bi kaç kişi ile mi sınırlı?
ayrıca samsung s5 ve htc m8 bu bi iki hafta içinde tanıtılacak sanırım onları beklemeli miyim bilemedim. biraz takıntılı bi insanım aldığımda hiç bir soru olmaması lazım kafamda ki en ufak bi sıkıntıda pişman olup o 2 3 sene nefret etmeyim telefondan:D şuanda fiyat öncelikli kriterim değil yani. hız görüntü karşılıyor beni ama sesi bilemedim heralde 3gs den kötü değildir o yuzden oda karşılar diyorum. ama bir süre sonra yavaşlama donma takılma ısınma vs oluyormu?
ayrıca ilk defa android kullanıcam ilk etap da çok karışık geldi bakınca ios tan sonra ama değişiklik iyi olur sanırım. iphone 3 yıl karşıladı herseyımı 3 yılda akıllı telefon için iyi bir süre sanırım. ama fanatiklik saçma iphone kral ya ne konuşuyonuz gibi tavır takınanlardan değilim yani. ama samsunga hep mesafeli yaklaştım niyeyse ama note 3 e kanım kaynadı. ( ne çok 3 var yazıda :D )
öööffff ne yazmışım be :D neyse üşenmeyip okuyan olduysa tavsiyelerini dinlemek isterim. lg kullanıcıları özellikle al al şeklinde değilde hakikaten sorunları falan varsa yada eksileri paylaşırsa çok sevinirim. yada sktret hepsını bişey yok bunlarda bekle s5 ve m8 i mı dersınız :D

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar merhaba htc one kullaniyorum cok memnunum ancak ben her telefonu alirsam 2 ay sorna sikiliyorum keske iraktada lg g2 olsaydi direk alirdim yha telefon guzel bence artik htc ve lg bu isi cozdu
HTC M8'le çözdüğü işi düğümledi o zaman. :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Aveanin internet hizi ile tapatalktan anca o kismini gorebildim kusura.bakmayin :D test ediyim onu okuldayken bi :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Arkadaşlar bir sorum olacaktı sararma falan görünce endişelendim benim Parlaklık 100% ve oyun çok oynıyan birisiyim 1 kere aşırı ısındığı için Parlaklığı Otomatik 90% yaptı , ne yapmalıyım x% kaç parlaklık önerirsiniz ve 100% kullansam sorun olurmu yazılanlar gibi ? Teşekkürler şimdiden.

Bykursat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar telefonda durup dururken niye sararma olsun, hele ki parlaklıkla ne alakası var

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Arkadaşlar bir sorum olacaktı sararma falan görünce endişelendim benim Parlaklık 100% ve oyun çok oynıyan birisiyim 1 kere aşırı ısındığı için Parlaklığı Otomatik 90% yaptı , ne yapmalıyım x% kaç parlaklık önerirsiniz ve 100% kullansam sorun olurmu yazılanlar gibi ? Teşekkürler şimdiden.

bende de oluyo çok ısınınca ama soguyunca gecio, ayrica herhangi bir sorun olmaz, bu telefonlar bunun gibi testlerden gecmeden piyasaya sunulmaz