Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Ben de 803 saat gördüm. 

Ben de 803 saat gördüm.![]()
Tamam tamam. Seni gececegim aha buraya yazdim![]()
Hahah hadi bakalım.![]()
akşamdan şarjdan çıkardım yattım sabah kalktım telle konuş mesajlaş felan arda girdim nete14 saat telefonsuz naptın?
Bu arada senin internetin kapalı.![]()
Ekranda %12%1'in %48'ini android sistemi harcamış. Ne kadar ayıp.![]()
o kesin bu aralar test ediyorum bakalım ne kadar gidecek diye onun için bu kadar uzun süreler ortaya çıktı başka bir zamanda ful olarak deneyecemİnternet olmasa zaten bu telefon 2 hafta kullanılır heralde![]()
o kesin bu aralar test ediyorum bakalım ne kadar gidecek diye onun için bu kadar uzun süreler ortaya çıktı başka bir zamanda ful olarak deneyecemama bu aralar bataryada bir hızlı bitme hissettim ama bakalım
güzel benzettin bir nebze öyle de denebilirNefesini tutan adamın kalp atışları gibi mi oldu![]()
güzel benzettin bir nebze öyle de denebilirçünkü geçenlerde şarjı fulledim wifi açık 15 dakka olmadan %1 gitti şaştım noluyor diye bu nedenle bu şekilde deniyim dedim
ben ona oda bana alışacak zamanla gül gibi geçinip gidecez inş.Bazen iyi oluyor bazen kötü. Zamanla rahatlar. Heycanına ver.![]()
niye ki ? yani bilelim de önermeyelimLG çözdü de HTC iyice batırdı. Htc M8 tam bi felaket..
Birincisi yeni çıkacak telefonların yanında sönük kalıyor. İkincisi de aynı tasarımın, içine edilmiş hali.niye ki ? yani bilelim de önermeyelimhiç bkmadım o telefona yani
HTC M8'le çözdüğü işi düğümledi o zaman.arkadaslar merhaba htc one kullaniyorum cok memnunum ancak ben her telefonu alirsam 2 ay sorna sikiliyorum keske iraktada lg g2 olsaydi direk alirdim yha telefon guzel bence artik htc ve lg bu isi cozdu
daha karpuz kescektik nere gidisinBen kactim gorusuruz![]()
Benim rekorum 8 saat 10dakika)
benim rekor da 800 saat fln diyodubi ara foto atarim sana
![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Arkadaşlar bir sorum olacaktı sararma falan görünce endişelendim benim Parlaklık 100% ve oyun çok oynıyan birisiyim 1 kere aşırı ısındığı için Parlaklığı Otomatik 90% yaptı , ne yapmalıyım x% kaç parlaklık önerirsiniz ve 100% kullansam sorun olurmu yazılanlar gibi ? Teşekkürler şimdiden.
Avea'ya laf yok. Bizim evde 15mbps :mrgreen: