LG G2 Kullanıcıları Kulübü

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi an dalginlikla montun cep feemuarini acik unutmuşum ayakkabiya egileyim derken hooopp... yerde telefonu ekran uzerinde kapagida acik gorunce kalp krizi gecirecektim ki elime aldiginda hicbiseyi yoktu 😂 allahtan cakmada olsa qwindow kabi uzerindeydi

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bi an dalginlikla montun cep feemuarini acik unutmuşum ayakkabiya egileyim derken hooopp... yerde telefonu ekran uzerinde kapagida acik gorunce kalp krizi gecirecektim ki elime aldiginda hicbiseyi yoktu 😂 allahtan cakmada olsa qwindow kabi uzerindeydi

Verilmis sadakn varmis gcmis olsn

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Geçmiş olsun arkadaşlar. Bu arada sizi minigore oyununa sardığım için bana kızmayın olur mu? :mrgreen:

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Fransaya g2 28 subatta geliyormus,bize de mart ortasi falan gelse fena olmaz hani:)olmadı fransa romu çakarız telefona,cok merak ediyorum su kitkatı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben de minigore oynamaya başladım sardı baya:)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yabancı rom yüklerken telefon sürümüne dikkat edin. D801 mi, D802 mi, D803 mü, D805 mi gibi. D802'ye gelirse ben hemen yapıştırırım telefona. :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] kanka harbi benide bağımlı yaptın çok sardı Minigore 2 :)

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla su root rom islerine hic cesaret edemiyorum o yuzden turkiyeyi beklerim heralde 😄

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar g2 almayı düşünüyodum fakat yazılan ekran sararması, yavaşlama gibi sorunlar beni korkutmaya başladı. Öncelikle g2 beni iki yıl kadar götürür mü? Bazıları android işletim sisteminden dolayı kasmaların donmaların başlayacağını ve cihaza en fazla 1 yıl dayanabileceğimi söylüyo. Böyle olunca iş ios tarafına kayıyor. Fakat ben çok kararsız kaldım sonuçta her yıl iki bin liraya yakın fiyatlar veremem. G2 nin stabil kalıp kalmayacağı iki yılı götürüp götüremeceyeceği hakkında ne düşünüyosunuz? Ayrıca telefonu yorucak uygulamaları yükleyeceğimi sanmıyorum daha çok klasik whatsapp instagram vs. Lütfen yardımcı olun mwcyi beklemek için kendimi tutuyorum ama orada tanıtılacak s5i arayüz değişmedikçe ve fiyatı 2000 tlnin altına inmedikçe nasıl alacak bu istekliler..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Nasil oluyor ki? bu islere yabanci oldugum icin soruyorum kusura bakma
Gerekli uygulamaları indirip kuruyorsunuz. Ben zamanı gelince yardımcı olurum.
arkadaşlar g2 almayı düşünüyodum fakat yazılan ekran sararması, yavaşlama gibi sorunlar beni korkutmaya başladı. Öncelikle g2 beni iki yıl kadar götürür mü? Bazıları android işletim sisteminden dolayı kasmaların donmaların başlayacağını ve cihaza en fazla 1 yıl dayanabileceğimi söylüyo. Böyle olunca iş ios tarafına kayıyor. Fakat ben çok kararsız kaldım sonuçta her yıl iki bin liraya yakın fiyatlar veremem. G2 nin stabil kalıp kalmayacağı iki yılı götürüp götüremeceyeceği hakkında ne düşünüyosunuz? Ayrıca telefonu yorucak uygulamaları yükleyeceğimi sanmıyorum daha çok klasik whatsapp instagram vs. Lütfen yardımcı olun mwcyi beklemek için kendimi tutuyorum ama orada tanıtılacak s5i arayüz değişmedikçe ve fiyatı 2000 tlnin altına inmedikçe nasıl alacak bu istekliler..
Korkmanıza gerek yok. Sorun olursa hemen değişirsiniz. Burada 42 dereceyi görüp sararma yaşamayan arkadaşlarımız var. Bende zaten hiç sorun yok da efsunlu muyum neyim. 39 derecenin üstünü bile görmedim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
OYUN OYNARSANIZ BELLI BIR ZAMAN SONRA TELEFON ISINIR. GRAFIGE GORE AMA COK AMA AZ. BU G2 DEN KAYNAKLANAN BIRSEY DEGIL. kusura bakmayin buyuk harflerle yazdim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
2 Saat Minigore 2 Oynadım [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Sayesinde :) Isıyı Bariz Hissediyorum Ama 41 C'yi geçmedi Sararma filan Telefon Çıkalı Kaç Ay oldu Yeni Duymaya Başladık :)

Çok Isınıyor Diyen Arkadaşlar CPU-Z yükleyip Battery kısmından Sıcaklığa Bakabilirmi ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2 Saat Minigore 2 Oynadım [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Sayesinde :) Isıyı Bariz Hissediyorum Ama 41 C'yi geçmedi Sararma filan Telefon Çıkalı Kaç Ay oldu Yeni Duymaya Başladık :)

Çok Isınıyor Diyen Arkadaşlar CPU-Z yükleyip Battery kısmından Sıcaklığa Bakabilirmi ?

25 level oldum bende. Cok manyak bir oyun :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Minigore 2 oynayanlar kulübü kuralım bence :p

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ekran titremesi olayı dediğiniz bir sorun değil arkadaşlar lg nin isteyerek yaptığı bir şarj koruma sistemi diye biliyorum ben netten araştırın bulursunuz. bu durum sadece %50 nin altında parlaklık ayarını yaparsanız olur %51 de bu olay olmaz mesela deneyebilirsiniz. özellikle mesela clash of clans da belli olur kamp ateşini ekranın tam ortasına alın ateş yanıp söndükce parlaklığınız da oynar kendiliğinden.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi oyunda ben söylim perfect kick dehşet bir oyundur arkadaşlar online penaltı atma oyunu bağımlılık yapar dikkat hiç bi oyun oynamam bu oyun hariç isteyen denesin ;)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
qa2y6ure.jpg
hersey acikti telefonda. Wifi, senkronizasyonlar falan filan :)