Bloother
Rektör
Ekran parlakligini %50 de ama otomatik parlaklik acik kullaniyorum. Bu sekilde dedigim kadar gidiyor. Ekranin bu kadar sarj yemesi normalmi anlamadim.
Otomatik parlaklığı kapatın.
Ekran parlakligini %50 de ama otomatik parlaklik acik kullaniyorum. Bu sekilde dedigim kadar gidiyor. Ekranin bu kadar sarj yemesi normalmi anlamadim.
Benim telefon pert olmak üzere.
Isınmaktan, ekranın bir bölümü sarı oldu ve her geçen gün aptallaşmaya devam ediyor.
Ben sürekli 40'ta kullanıyorum öyle bir şeyle karşılaşmadım. Otomatik parlaklıkta bazen parlaklığı otomatik değiştirirken titreyerek karartıyor ya da aydınlatıyor sadece.Arkadaşlar dün bahsettiğim hotspot ağ görme sorunu factory reset ile çözüldü,meğer babamın iphoneun hot-spotu bozukmuş yani ilk factory reset attığımda da sorun çözülmüşbir de bir süredir fark ettiğim bir sorunu paylaşmak istiyorum.yabancı forumlarda da okudum bu sorunu birçok kişi yaşıyormuş sorunun adı CAB(content adaptive brightness),parlaklık yuzde 30-50 arası olduğunda ekranda hafif bir titreme oluyor 5-6 saniye kadar.ekran görüntüsü gidip geliyor gibi,bu sorunu yaşayan var mı ben yuzde 70de kullaninca boyle bi problem olmuyo ama 30-50 arası bunu yaşıyorum.
nottomatik parlaklıkla uzaktan yakından alakası olan bir şey değil bu olay.
dipnot:lutfen yazdıklarımï hep sorun buluyo gibi algılamayın,ben sadece tecrübeyle yaşadıklarımı yazıyorum.Biraz da pipirikli bir yapım olduğu için en ufak sorunu bile fark ediyorum genelde![]()
Benim telefon pert olmak üzere.
Isınmaktan, ekranın bir bölümü sarı oldu ve her geçen gün aptallaşmaya devam ediyor.
Bende genelde tam 50de kullanıyorum ama böyle bir şey olunca merak ettim,internette de araştırınca bu sorunu yaşayan bir ton insan gördüm,problem yok 70te de kullanırım telefonu daha sonra 70tede problem yaratmasında![]()
Oto parlaklık açık değil.
Suan bir daha denedim sarjım yuzde 99,yine yaptı aynı şeyi.
Bu 2.G2 telefonum ilkini garatiden degistirip yenisini aldım.ilkini alali bir ay olmadı henüz.
aynen onu kastetmiştim,valla işime gelmiyo şuan yeni cihaz beklemek 1 ay telefonsuz kalıcaz,sıkıntılı oluyor bu işler ilkini teknosadan 1 hafta olayından yararlanıp anında degişim yapmıştım,bir de dizimden ameliyat oldum mecidiyeköye gitmek zor olur baya,bakalım yüksek parlaklıklarda yok gibi durum bunlarda da yaşarsam mecbur degisim yapıcaz artık, çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
bu yaşlarda ne dizi ne ameliyatı kardeşim geçmiş olsun.Bloother hocam sizden bir şey rica edebilirmiyim müsaitseniz,şimdi duvar kagidimi degistirip baya bir denedim ve baska duvar kaginda olmadi bu olay,rica etsem su telefonun icinde gelen gokkusagi temali siyah duvar kagidini ana ekran duvar kagidi yapip sonucu yazabilirmisiniz? Cok tesekkurler simdiden.Ekrandaki ikonları iki parmak dışarı yaparsanız daha rahat gorebilirsiniz ekranibobur turlu pek belli olmuyor.
Arkadaşlar ben telefonu ilk aldığım zaman bütün uygulamaları yükledikten sonra Antutu Benchmark testi yapmıştım.35800 falan çıkmıştı sonuç.ve mesela Temple Run 2 oyununu full ayarda rahatça oynayabiliyordum çok çok rahat.Ama bugün bariz takılmalar hissettim ve Antutu testini yeniden yaptığımda ise bu sefer sonuç şaşırtıcı şekilde 23000 çıktı.Keyfim kaçtı.Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm sıfırladım yani bu seferde hiç program yüklemeden ilk açıldığı halde Antutu Testi yaptım bu seferde 30000 çıkıyor sonuç.Neyden kaynaklanabilir bu düşüşün sebebi.Temple Run 2 oyununu full ayarlarda oynarken kasıyor ya. @Bloother kardeş bi baksan belki anlarsın.
Kardeşim AnTuTu Benchmark testlerine göre telefon alınmaz bu testlerin sonucu her yaptığında farklı çıkabilir. Sen telefonu fabrika ayarlarına döndürdüysen böyle baştan devam et orasınıda dert etme G2 candır![]()
yok kardeş ben testlere göre almadım telefonu zaten.benim demek istediğim birşeylerin ters gittiği telefonda.Temple Run 2 oyunununda ayarları full yapınca oyun kasıyor oynarken oynayamıyorum.Yani bir sorun var ortada ve bu sorun testteki puana etki ediyor ve oyunda kasmaya sebep oluyor.normalde bu telefon bırak Temple Run ı, Real Racing oyununda bile kasmaması lazım