Modu bi bulsam hangisinde olduğunu. Tek noktaya sabitliyosun istediğin kadar kıpırdat orayı net çekiyo diyolarsüper açıkladın dostum:thumbup1: onu sen bi şettirt![]()
evet bu ben yasakdır diye linklemediydimarkadaşın dediği bu heralde
[video=youtube;_xF-tCbkYqU]http://www.youtube.com/watch?v=_xF-tCbkYqU[/video]
Büyük firmalar ürettikleri ürünleri ya da teknolojileri hazırladıkları farklı reklam filmleri ile tüketicilere tanıtıyorlar. Çoğu zaman bilgilendirici olan bu reklamlar, bazen de hayvanlar üzerinden oldukça eğlenceli olabiliyor.arkadaşın dediği bu heralde
[video=youtube;_xF-tCbkYqU]http://www.youtube.com/watch?v=_xF-tCbkYqU[/video]
Facebook'a nerden giriyorsunuz? Uygulamadan mı, tarayıcıdan mı?
Arkadaşlar kasko yaptiran varmı G2 sini, bugün note 3 ünü düşürdü arkadaş ekran çatladı kasko yoktu üzüldü, , birde telefonu alali 4 ay oldu bugün kasko yaparlar mi?
Ben yaptırdım ama kaskoluk bir şey gelmedi başıma. Gelmez inşaallah da.
Inşallah gelmez kaç para ödedin
tarayıcıdan giriyorum hocam. bir facebook uygulaması mı indirmek gerek? ya da o uygulama halihazırda bende var da ben mi göremiyorum. chrome'dan giriyorum ben.
Arkadaşlar selam,dün arkadaşım iphone 5 telefonundan hotspot açtı.ben de g2 imden bğlandım problem yoktu,bir saat sonra tekrar denediğimde arkadasımın teli dahil başka herhangi bir hotspot ağını gormedi bile.Normal wi-fi aglarini goruyor,sadece hotspotlari gormuyor,yardimci olabilecek varsa cok sevinirim
Not:telefona factory reset attım düzelmedi.
Öncelikle s.a kardeşim, okuduğum vede gördüğüm kadarıyla ki bu cihazı kullanıyosunda zannımca bu telefon hakkında baya bi malumata sahipsin galiba, bende elimdeki s4'ü çıkarıp g2'nin 32gb modelinden almayı düşünüyorum.Affına sığınarak Sana sormak istediğim bi kaç şey var.
-Bu telefonun ekstradan hafıza kartı olmadığı için 16 gb lık versiyon yeterli olabiliyormu yoksa 32 gb almak her açıdan en doğrusumu?
-Telefonun fabrika çıkışlı kronik herhangi bir sıkıntısı falan varmı, gerek yazılım gerek donanım vede dış aksamlar (kapak,düğme v.b) olarak?
-Telefonda donanımsal radyo özelliği hakkında kimisi var diyor kimiside yok doğrusu nedir ?
-Bu telefon şuan için bizim gibi genç yaştaki (30) insanların a dan z ye her türlü teknolojik olarak ihtiyaçlarını mı veyahut yada gereksinimlerini mi karşılayabiliyormu?
-Son olarak bu cihaz bu telefon piyasasın da alınmaya veya benim gibi başka telefonu satıpta değiştirmeye değermi?
-Artı alırkene nelere dikkat etmem gerek telefon açısından?
benim sana naçizane sorularım bunlar şayet cevaplarsan eğer çok teşekkür ederim
Teşekkürler hocam bir deneyeyim bakalım sonuç verecekmi.
Bloother cevrimdisi oldugundan dolayi ben cevapliyayim.
-32 gb alman daha mantikli. Ben de 16gb var ve fotograf video gibi seyleri bulutda depolamak zorunda kaliyorum.
-kronik sikintisi yok.
-radyo var fakat turkiye de satilan g2 lerde yok. Cunku vergi sistemi yuks3k oldugu icin radyosuz geliyor ama soylenene gore guncellemelerle radyo acilabiliyormus.
-her soruna cevap verebilen bir telefon. Yapabileceginin siniri yok. Kisisellestirebilinen ozellikler 3. Parti yazilimlarla degil telefonun kendi ayarlariyla oluyor. Diger markalarin amiral gemi modelleri gibi kisitlanmiyorsun.
-her markayi kullandim en memnun ve ozgur oldugum telefon G2dir.
-alirken olu piksel varmi diye kontrol edebilirsin. Kulakligi, hoparloru ve bunun gibi seylere dikkat edebilirsin.