LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Neyse benden bu kadar herkese iyi geceler iyi forumlar. [MENTION=383324]AppleiPhone5s[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] herşey için teşekkürler.

ESEN KALIN.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşın dediği bu heralde :)
[video=youtube;_xF-tCbkYqU]http://www.youtube.com/watch?v=_xF-tCbkYqU[/video]

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bu ben yasakdır diye linklemediydim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Büyük firmalar ürettikleri ürünleri ya da teknolojileri hazırladıkları farklı reklam filmleri ile tüketicilere tanıtıyorlar. Çoğu zaman bilgilendirici olan bu reklamlar, bazen de hayvanlar üzerinden oldukça eğlenceli olabiliyor.

Bu doğrultuda yakın zaman içerisinde resmen tanıttığı G2 isimli akıllı cep telefonunun 13 MP arka kamerasında bulanan ve kişilerin çok daha net fotoğraflar çekmesine imkan tanıyan optik görüntü sabitleme (OIS) teknolojisini tanıtmak adına yeni bir reklam filmi yayınlayan LG, geçtiğimiz günlerde Mercedes Benz'in "Magic Body Control" isimli teknolojisini tanıttığı örnekteki gibi bir içerik sunuyor ve herkese eğlenceli dakikalar vaat ediyor.(Kaynak dh)
Forum efsanesi olacaam sanki :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostum bu OIS özelliği. Bunu herhangi bir mod ile açmıyorsun. Her zaman açık bu. Sadece görüntüye odaklanmasını bekle. Kareler yeşile dönünce devreye giriyor.

Kethuda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim bir sorunum var. Bu konularda henüz yeni olduğum için sebebini bilemiyorum.

LG G2 telefon sahibiyim. Facebook'ta dolaşırken herhangi bir fotoğrafı açmak istediğimde fotoğraf açılıyor falat çok küçük bir simge halinde görünüyor. yorumlar kısmı daha geniş oluyor. Ne yaptımsa fotoğrafı büyük haliyle göremedim. Ciddi rahatsız oluyorum. Benim göremediğim bir şey mi var acaba? Bu sorunu yaşayan ya da nasıl hallolacağını bilen bir arkadaşımız var mıdır? Teşekkürler.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Facebook'a nerden giriyorsunuz? Uygulamadan mı, tarayıcıdan mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam ben arkadaşa sormuştum. Sorun yaşıyormuş da. :)

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kasko yaptiran varmı G2 sini, bugün note 3 ünü düşürdü arkadaş ekran çatladı kasko yoktu üzüldü, , birde telefonu alali 4 ay oldu bugün kasko yaparlar mi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar kasko yaptiran varmı G2 sini, bugün note 3 ünü düşürdü arkadaş ekran çatladı kasko yoktu üzüldü, , birde telefonu alali 4 ay oldu bugün kasko yaparlar mi?

Ben yaptırdım ama kaskoluk bir şey gelmedi başıma. Gelmez inşaallah da.

Kethuda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tarayıcıdan giriyorum hocam. bir facebook uygulaması mı indirmek gerek? ya da o uygulama halihazırda bende var da ben mi göremiyorum. chrome'dan giriyorum ben.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
tarayıcıdan giriyorum hocam. bir facebook uygulaması mı indirmek gerek? ya da o uygulama halihazırda bende var da ben mi göremiyorum. chrome'dan giriyorum ben.

Tarayıcıdan girdiğin için ufak görüyorsun. Uygulamasını kurman gerek marketten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
saçma saçma konuşuyosunuz bilmeden milletin kafasınıda karıştırıyorsunuz.... evinde radyo yokken bilgisayırını kullanarak net üzerinden radyo dinleye bilirsin bu senin evinde radyo olduğunu göstermez aynı bu gibi telefonda radyo yok ama internetten dinleyebilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arka tarafı derken tuşları kastediyorsan kullanmak biraz zor ama sorunu kaldırmış çift ekrana tıklama özelliğini daha çok kullanıyorsun sorun yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım öncelikle ayarlar-ekran -görünüm oranı düzeltmesi var oradan facebooku bul link acıksa kapat kapalı ise ac olmazsa en garantisi kaldır facebook tekrar kur ve facebook bu aralar güncelleme çok yaptı sıkıntı ondan olabilir,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kasko yaptırmayın ödemiyorlar ödeselerde çok çüzzi fiyatlar ödüyorlarmış sigorta bayısindeki adam da benimde var tel ama yaptırmadım dedi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yine burayı olaylara fransız sdn okurları basmış. Lütfen sdn okurlarının foruma yazı yazmasını engelleyiniz. [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben gold dan aldım 32liğini alırken kasko zorunluluğu var dediler 190tl esktra kasko parası verdim toplamda 1700civarına almış oldum kaskosu ile 1 yıl sonra iade vermek istedin 900tl ye alırız geriye dediler

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yine burayı olaylara fransız sdn okurları basmış. Lütfen sdn okurlarının foruma yazı yazmasını engelleyiniz. @mr_rain @REDFOKS

Öncelikle s.a kardeşim, okuduğum vede gördüğüm kadarıyla ki bu cihazı kullanıyosunda zannımca bu telefon hakkında baya bi malumata sahipsin galiba, bende elimdeki s4'ü çıkarıp g2'nin 32gb modelinden almayı düşünüyorum.Affına sığınarak Sana sormak istediğim bi kaç şey var.
-Bu telefonun ekstradan hafıza kartı olmadığı için 16 gb lık versiyon yeterli olabiliyormu yoksa 32 gb almak her açıdan en doğrusumu?
-Telefonun fabrika çıkışlı kronik herhangi bir sıkıntısı falan varmı, gerek yazılım gerek donanım vede dış aksamlar (kapak,düğme v.b) olarak?
-Telefonda donanımsal radyo özelliği hakkında kimisi var diyor kimiside yok doğrusu nedir ?
-Bu telefon şuan için bizim gibi genç yaştaki (30) insanların a dan z ye her türlü teknolojik olarak ihtiyaçlarını mı veyahut yada gereksinimlerini mi karşılayabiliyormu?
-Son olarak bu cihaz bu telefon piyasasın da alınmaya veya benim gibi başka telefonu satıpta değiştirmeye değermi?
-Artı alırkene nelere dikkat etmem gerek telefon açısından?
benim sana naçizane sorularım bunlar şayet cevaplarsan eğer çok teşekkür ederim

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar selam,dün arkadaşım iphone 5 telefonundan hotspot açtı.ben de g2 imden bğlandım problem yoktu,bir saat sonra tekrar denediğimde arkadasımın teli dahil başka herhangi bir hotspot ağını gormedi bile.Normal wi-fi aglarini goruyor,sadece hotspotlari gormuyor,yardimci olabilecek varsa cok sevinirim:)
Not:telefona factory reset attım düzelmedi.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar selam,dün arkadaşım iphone 5 telefonundan hotspot açtı.ben de g2 imden bğlandım problem yoktu,bir saat sonra tekrar denediğimde arkadasımın teli dahil başka herhangi bir hotspot ağını gormedi bile.Normal wi-fi aglarini goruyor,sadece hotspotlari gormuyor,yardimci olabilecek varsa cok sevinirim:)
Not:telefona factory reset attım düzelmedi.

Bende de bazen mesaj gondermeme sorunu oluyor. Ucak moduna alip tekrar normale donuyorum ve duzeliyor. Sanirim yazilimsal olarak ufak bi problem var. Sende bunu deneyebilirsin.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle s.a kardeşim, okuduğum vede gördüğüm kadarıyla ki bu cihazı kullanıyosunda zannımca bu telefon hakkında baya bi malumata sahipsin galiba, bende elimdeki s4'ü çıkarıp g2'nin 32gb modelinden almayı düşünüyorum.Affına sığınarak Sana sormak istediğim bi kaç şey var.
-Bu telefonun ekstradan hafıza kartı olmadığı için 16 gb lık versiyon yeterli olabiliyormu yoksa 32 gb almak her açıdan en doğrusumu?
-Telefonun fabrika çıkışlı kronik herhangi bir sıkıntısı falan varmı, gerek yazılım gerek donanım vede dış aksamlar (kapak,düğme v.b) olarak?
-Telefonda donanımsal radyo özelliği hakkında kimisi var diyor kimiside yok doğrusu nedir ?
-Bu telefon şuan için bizim gibi genç yaştaki (30) insanların a dan z ye her türlü teknolojik olarak ihtiyaçlarını mı veyahut yada gereksinimlerini mi karşılayabiliyormu?
-Son olarak bu cihaz bu telefon piyasasın da alınmaya veya benim gibi başka telefonu satıpta değiştirmeye değermi?
-Artı alırkene nelere dikkat etmem gerek telefon açısından?
benim sana naçizane sorularım bunlar şayet cevaplarsan eğer çok teşekkür ederim

Bloother cevrimdisi oldugundan dolayi ben cevapliyayim.
-32 gb alman daha mantikli. Ben de 16gb var ve fotograf video gibi seyleri bulutda depolamak zorunda kaliyorum.
-kronik sikintisi yok.
-radyo var fakat turkiye de satilan g2 lerde yok. Cunku vergi sistemi yuks3k oldugu icin radyosuz geliyor ama soylenene gore guncellemelerle radyo acilabiliyormus.
-her soruna cevap verebilen bir telefon. Yapabileceginin siniri yok. Kisisellestirebilinen ozellikler 3. Parti yazilimlarla degil telefonun kendi ayarlariyla oluyor. Diger markalarin amiral gemi modelleri gibi kisitlanmiyorsun.
-her markayi kullandim en memnun ve ozgur oldugum telefon G2dir.
-alirken olu piksel varmi diye kontrol edebilirsin. Kulakligi, hoparloru ve bunun gibi seylere dikkat edebilirsin.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Teşekkürler hocam bir deneyeyim bakalım sonuç verecekmi.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler hocam bir deneyeyim bakalım sonuç verecekmi.

Bazen google play de sorun oluyor. Hata kodu 491 gibi bi hata veriyor. Yine ucak moduyla cozuyorum. Bunun sebebini anlamis degilim ama illaki bir cozumu vardir. Bulan olursa hep birlikte uygulariz.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Maleesef sonuç olumsuz,zaten hotspot ağlarına nadir bağlanıyorum ama internet paketim olmadığında iyi oluyor,başka fikirlere açığım:))

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bloother cevrimdisi oldugundan dolayi ben cevapliyayim.
-32 gb alman daha mantikli. Ben de 16gb var ve fotograf video gibi seyleri bulutda depolamak zorunda kaliyorum.
-kronik sikintisi yok.
-radyo var fakat turkiye de satilan g2 lerde yok. Cunku vergi sistemi yuks3k oldugu icin radyosuz geliyor ama soylenene gore guncellemelerle radyo acilabiliyormus.
-her soruna cevap verebilen bir telefon. Yapabileceginin siniri yok. Kisisellestirebilinen ozellikler 3. Parti yazilimlarla degil telefonun kendi ayarlariyla oluyor. Diger markalarin amiral gemi modelleri gibi kisitlanmiyorsun.
-her markayi kullandim en memnun ve ozgur oldugum telefon G2dir.
-alirken olu piksel varmi diye kontrol edebilirsin. Kulakligi, hoparloru ve bunun gibi seylere dikkat edebilirsin.

Hııım eyvallah kardeş cevabın için teşekürler yalnız şuan bu telefonla bide htc one arasında gidip geliyorum, One'ın beni cezbeden en dikkat çekici özelliği ise sesi. Araştırdığım kadarıyla ses konusunda bu telefon tartışılmaz ki benim için bu telefonda ses olayı hatırı sayılır bi nüans bakacam artık hayırlısı.