Kit kat 4.4 nezaman gelecek bilgisi olan varmi? S.arabistanda ocak ayi sonunda dagitilacakti o dagiltildimi? Yaw lg neden boyle yapiyor g2 amiral gemisi ve iyide satti ama destek gene berbat
Adamlar milliyetçi. Kendilerine dağıttılar bizi bekletiyorlar.. Bize de şubatta başlarlar ya da şubat sonu.
buda telefon hakkındaki bilgiler![]()
Ben bir General Mobile Discovery kullanıcısı ama LG G2 taraftarı olarak android 5.0 key prime line güncellemesini de alacağını düşünüyorum arkadaşlar.sadece biraz daha sabır.Bu kadar güçlü bir cihaz kesinlikle güncelleme alacak.
Ekranı kilitmoduna sokmaŞebeke gitmesi hatla alakalı bir durum değil telefondan kaynaklı vodafonda gidiyodu turkcelle geçtim ondada gidiyo kulaklık kulakta durmuyo düşüyo tavsiye istersenizde solu sağa sağı sola takın katiyen düşmüyoBirde arkadaşlar gelen aramayı sürükliyerek değilde basarak açmanın yolu varmı bazen sürükleyip konuşuyoruz bazen dokunarak ben hep dokunarak açmak istesem telefonu nasıl yapabilirim yolu varmıdır
Şebeke gitmesi hatla alakalı bir durum değil telefondan kaynaklı vodafonda gidiyodu turkcelle geçtim ondada gidiyo kulaklık kulakta durmuyo düşüyo tavsiye istersenizde solu sağa sağı sola takın katiyen düşmüyoBirde arkadaşlar gelen aramayı sürükliyerek değilde basarak açmanın yolu varmı bazen sürükleyip konuşuyoruz bazen dokunarak ben hep dokunarak açmak istesem telefonu nasıl yapabilirim yolu varmıdır
Eğer ekran kapalı ise kaydırarak açılıyor. Sebebi ise eğer telefonunuz cebinizdeyse en ufak bir temasta dokunarak yanıt vermesin diye. Eğer ekran açık ise size zahmet vermemek için dokunarak cevap verme olanağı sunuyor. Sonuncu da eğer bir uygulamadaysanız sizi gelen aramayla meşgul etmemek için yukarı da bir panel çıkarıyor. İşte bu yüzden LG'yi seviyorum...
Arama geldiğinde telefonu kulağına götür o zamanda cevaplıyor zaten bazen tutturamıyorum ama genelde o şekilde cevaplıyorum benEğer ekran kapalı ise kaydırarak açılıyor. Sebebi ise eğer telefonunuz cebinizdeyse en ufak bir temasta dokunarak yanıt vermesin diye. Eğer ekran açık ise size zahmet vermemek için dokunarak cevap verme olanağı sunuyor. Sonuncu da eğer bir uygulamadaysanız sizi gelen aramayla meşgul etmemek için yukarı da bir panel çıkarıyor. İşte bu yüzden LG'yi seviyorum...
Bende bu forumdaki yardımlaşma bilgi akışını seviyorumhacı abiler satmayın telleride gopmıyak birbirimizden bayram seyran önümüz daha
![]()
Ben askerliğe başvuracağım, eğer kontenjan varsa martta yoksa mayıs-haziran gibi gideceğim sanırım. Asteğmenlik gelirse kopmayız ama kısa dönem olursa 6 ay olmayacağım ben. =)
Ben askerliğe başvuracağım, eğer kontenjan varsa martta yoksa mayıs-haziran gibi gideceğim sanırım. Asteğmenlik gelirse kopmayız ama kısa dönem olursa 6 ay olmayacağım ben. =)
Hadi ya neyse bizde seni yalniz birakmayiz anca beraberbende astsubayliga hazirlaniyorm bkalim nolack bu ekipten kopmak olurmu her sorunu birbirleriyle czen tek kullananlar kulubuyuz varmi otesi
![]()
simdi en buyuk asker diye bir girsem
![]()
neyse hayirlisi ins
Vay kardeşim hayırlısı olsun astek ol ayrı bi havası oluyokısa dönemlerle çok dalga geçiyolar ayağınızda poşet varmı gibisinden
şaka bi yana hayırlı git öyle gel kaçmıyoz nasılsa hep burdayız biz