LG G2 Kullanıcıları Kulübü

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kit kat 4.4 nezaman gelecek bilgisi olan varmi? S.arabistanda ocak ayi sonunda dagitilacakti o dagiltildimi? Yaw lg neden boyle yapiyor g2 amiral gemisi ve iyide satti ama destek gene berbat

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kit kat 4.4 nezaman gelecek bilgisi olan varmi? S.arabistanda ocak ayi sonunda dagitilacakti o dagiltildimi? Yaw lg neden boyle yapiyor g2 amiral gemisi ve iyide satti ama destek gene berbat

Adamlar milliyetçi. Kendilerine dağıttılar bizi bekletiyorlar.. Bize de şubatta başlarlar ya da şubat sonu.

atlantice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum bugün bi güncelleme aldı. Bende aha kitkat geldi sandım ama hala 4.2.2 deyim. Ne oldu ne değmişti anlamadım. Varmı başka güncelleme alan.
Android sürümü 4.2.2
kernel sürümü 3.4.0
yapım numarası JDQ39B
program versiyonu D80210e-AME-XX
Telefonu Migros'tan almıştım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet V10E güncellemesi almışsınız. Yazılım iyileştirme güncellemesi yani sürüm değil.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çünkü senin cihazın TR arkadaşınki AME, orası neresiyse artık. Amerika mı acaba? Amerika, AME diye kısaltılmaz ama bilemedim.

gltsry2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
V10G çıkmış odin ile deneyen oldumu?

189 6EE/T-MOBILE(UNITED KINGDOM) V10G LGD802 1.98 GiB

Paylaş

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4yga2a3y.jpg
Bu resim media markta çekildi radyosu var G2 nin

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Cihaz taiwandan paralel ithalat ile getirilmis bence,o yüzden var.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bir General Mobile Discovery kullanıcısı ama LG G2 taraftarı olarak android 5.0 key prime line güncellemesini de alacağını düşünüyorum arkadaşlar.sadece biraz daha sabır.Bu kadar güçlü bir cihaz kesinlikle güncelleme alacak.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben bir General Mobile Discovery kullanıcısı ama LG G2 taraftarı olarak android 5.0 key prime line güncellemesini de alacağını düşünüyorum arkadaşlar.sadece biraz daha sabır.Bu kadar güçlü bir cihaz kesinlikle güncelleme alacak.

Bende öyle umuyorum.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şebeke gitmesi hatla alakalı bir durum değil telefondan kaynaklı vodafonda gidiyodu turkcelle geçtim ondada gidiyo kulaklık kulakta durmuyo düşüyo tavsiye istersenizde solu sağa sağı sola takın katiyen düşmüyo :) Birde arkadaşlar gelen aramayı sürükliyerek değilde basarak açmanın yolu varmı bazen sürükleyip konuşuyoruz bazen dokunarak ben hep dokunarak açmak istesem telefonu nasıl yapabilirim yolu varmıdır

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şebeke gitmesi hatla alakalı bir durum değil telefondan kaynaklı vodafonda gidiyodu turkcelle geçtim ondada gidiyo kulaklık kulakta durmuyo düşüyo tavsiye istersenizde solu sağa sağı sola takın katiyen düşmüyo :) Birde arkadaşlar gelen aramayı sürükliyerek değilde basarak açmanın yolu varmı bazen sürükleyip konuşuyoruz bazen dokunarak ben hep dokunarak açmak istesem telefonu nasıl yapabilirim yolu varmıdır
Ekranı kilitmoduna sokma :D

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Eğer ekran kapalı ise kaydırarak açılıyor. Sebebi ise eğer telefonunuz cebinizdeyse en ufak bir temasta dokunarak yanıt vermesin diye. Eğer ekran açık ise size zahmet vermemek için dokunarak cevap verme olanağı sunuyor. Sonuncu da eğer bir uygulamadaysanız sizi gelen aramayla meşgul etmemek için yukarı da bir panel çıkarıyor. İşte bu yüzden LG'yi seviyorum...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eğer ekran kapalı ise kaydırarak açılıyor. Sebebi ise eğer telefonunuz cebinizdeyse en ufak bir temasta dokunarak yanıt vermesin diye. Eğer ekran açık ise size zahmet vermemek için dokunarak cevap verme olanağı sunuyor. Sonuncu da eğer bir uygulamadaysanız sizi gelen aramayla meşgul etmemek için yukarı da bir panel çıkarıyor. İşte bu yüzden LG'yi seviyorum...

Sadece bu özellik bile benim için bütün arayüzlere bedel. Sizi düşünen bir telefon yapmışlar sanki. Telefon resmen " ben size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldim" diyor. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bu li po pil %100 sarjda 4.2 voltun üstüne cıkarsa ömrü kısalır bazen yangın falan cıkarabiliyormus, ben telefonu sarj edince %100 den sonra 10 dk bekletiyorum battery programıyla baktıgımda 4.3 volt gösteriyor bi sorun çıkarma gibi bir durum varmı baska kisilerde bu durum mevcutmudur?

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arama geldiğinde telefonu kulağına götür o zamanda cevaplıyor zaten bazen tutturamıyorum ama genelde o şekilde cevaplıyorum ben

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben hiç dokunmadan açıyorum kulağına götür açılıyor , ters çevirirsen de susuyor arama :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim cihazımda AME fakat ben hala 10D neden gelmediki güncelleme ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar subway surfers oynarken erkanda yatay beyaz czıgıler cıkıyo kayboluyor bende bugun farkettim daha once yoktu bole bişey sadece bu oyunda oluyor sizdede bole bi sorun varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mesaj yollarken ilk basta uyarı cıktı onu olumsuz yaptım suan mesaj gönderemiyorum nasıl düzeltebilirim

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu forumdaki yardımlaşma bilgi akışını seviyorum :) hacı abiler satmayın telleride gopmıyak birbirimizden bayram seyran önümüz daha :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende bu forumdaki yardımlaşma bilgi akışını seviyorum :) hacı abiler satmayın telleride gopmıyak birbirimizden bayram seyran önümüz daha :)

Ben askerliğe başvuracağım, eğer kontenjan varsa martta yoksa mayıs-haziran gibi gideceğim sanırım. Asteğmenlik gelirse kopmayız ama kısa dönem olursa 6 ay olmayacağım ben. =)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Harici disklere apk oyunları kurup telefondan oynamamız mümkünmü saçma oldu biraz ama ? :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben askerliğe başvuracağım, eğer kontenjan varsa martta yoksa mayıs-haziran gibi gideceğim sanırım. Asteğmenlik gelirse kopmayız ama kısa dönem olursa 6 ay olmayacağım ben. =)

Hadi ya neyse bizde seni yalniz birakmayiz anca beraber :-) bende astsubayliga hazirlaniyorm bkalim nolack bu ekipten kopmak olurmu her sorunu birbirleriyle czen tek kullananlar kulubuyuz varmi otesi :-) :-) simdi en buyuk asker diye bir girsem :-) :-) neyse hayirlisi ins

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Vay kardeşim hayırlısı olsun astek ol ayrı bi havası oluyo :) kısa dönemlerle çok dalga geçiyolar ayağınızda poşet varmı gibisinden :) şaka bi yana hayırlı git öyle gel kaçmıyoz nasılsa hep burdayız biz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hadi ya neyse bizde seni yalniz birakmayiz anca beraber :-) bende astsubayliga hazirlaniyorm bkalim nolack bu ekipten kopmak olurmu her sorunu birbirleriyle czen tek kullananlar kulubuyuz varmi otesi :-) :-) simdi en buyuk asker diye bir girsem :-) :-) neyse hayirlisi ins

Vay kardeşim hayırlısı olsun astek ol ayrı bi havası oluyo :) kısa dönemlerle çok dalga geçiyolar ayağınızda poşet varmı gibisinden :) şaka bi yana hayırlı git öyle gel kaçmıyoz nasılsa hep burdayız biz

Eyvallah arkadaşlar. Ben de Astek istiyorum ama nasip artık. Siz şimdiden paraları biriktirin ben dönünce G2'leri satıp G3'e geçelim. :P :D