LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
9ypehugu.jpg

Parmagini sanal tustakiminin ustunden ekranin ortasina dogru basili bir sekilde cekersen bu gordugun sayfa acilacak yine parmagini kaldirmadan en soldakini secersen aradigina ulasirsin :)

Biliyorum öyle de açılabileceğini fakat telefonda yok uygulama o yüzden sordum :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yanlışlıkla gizlemiş veya bi yere kaydırmış olabilirsiniz,normalde videolar uygulamasının hemen yanında

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
309 = İlk Parti Telefonlar (Benim Telefonumda 309 k)
310 = 2013 yılı 10. ay üretimi
311 = 2013 yılı 11. ay üretimi
401 = 2014 yılı 1. ay üretimi

gibi Bir Şey Ama Aralarında Fark Varmı Bilmiyorum ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar öncelikle merhaba . 32 gb lık modelini alabileceğim hesaplı ve güvenilir bir yer söyleyebilirseniz sevinirim :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Lg satış mağazası ya da vatan bilgisayar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bana bir yardımcı olun G3 mayısta tanıtılırsa ne zaman Türkiye'ye gelir sizce, G2 mi almalıyım beklemeli miyim? Ya da s5i

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aramıza yeni katılanlara hoşgeldin diyor, kazasız belasız kullanmalar diliyorum. =) Gerçekten harika ve iPhone'dan geçenlere ya da ilk defa akıllı telefon alanlara android'i sevdiren bir cihaz. =)

Eyvallah hocam hoşgördük 😃 Artık ara ara rahatsız edilirsiniz anlamadığımız konularda 😄

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar öncelikle merhaba . 32 gb lık modelini alabileceğim hesaplı ve güvenilir bir yer söyleyebilirseniz sevinirim :)

Ben Teknosa'dan aldım gayet memnunum.Hepsiburada da güvenilir bir sitedir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Rahatsız olmam. G2 kullandığım sürece yardım ederim. =))

vivianas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar benim sarj sorunum var telefonu tam sarj ettikten sonra %100 den %99 a inerken baya bi gidiyo ondan sonra bi oyuna giriyim mesela her 3~4 dkda %1 sarj gidiyo bu normalmi arkadaslar bi yardimci olun bu arada telefonu alali 3 gun falan oldu

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar benim sarj sorunum var telefonu tam sarj ettikten sonra %100 den %99 a inerken baya bi gidiyo ondan sonra bi oyuna giriyim mesela her 3~4 dkda %1 sarj gidiyo bu normalmi arkadaslar bi yardimci olun bu arada telefonu alali 3 gun falan oldu

Tam olarak şarj etmiyorsun %100 olduktan sonra 20-25 dk kadar şarjda bekletin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Evet bu normal. Hele oyun oynarsanız çok normal.
%100 olduktan sonra pil göstergesinin içindeki şarj işareti kaybolana kadar şarjdan çekmeyin.

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yetişin dostlar benzer şeyler yazılmış mı bilmiyorum 2 gün öncesine kadar 2 günde bir şarj ettiğim telefonum. artık hergün şarj ister oldu du batterry saver kullanıyorum %100 iken 14 saat yetecek şeklinde gösteriyor, yine aynı programda kontrol ediyorum arka planda facebook twitter whatsapp foursquare görev yöneticisi facebook messenger lg smart world sürekli çalışıyor optimize et diyerek durduruyorum 5 dk sonra hoop bi daha işin garibi facebook twitter falan neyse de arada video guide galeri vb. programlarda çalışıyor hiç açmadığım halde bi yardım edin şu garibe telefonu alalı 15 gün anca oldu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Battery saver programını kaldırın. Bu programların batarya koruduğu falan yok aksine sömürüyor.
Battery saver kaldırıdıktan sonra Clean master yükleyin ve gereksiz dosya temizliği yapın.

vivianas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyun oynarken benim de şarjım çabuk azalıyor. Bu normal bir şey. Her telefonda bu aynıdır. G2 daha dayanıklıdır yine de.

Normalde iyi gidiyo sanki 7~8dk da %1 sarj gidiyo. Bide bisey sorucam bu telefonun arka kapaginda bi imei,sen falan yaziyo ordaki yazi siliniyo siyahlik gidiyo beyaz oluyo bisey olurmu ondan ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Normalde iyi gidiyo sanki 7~8dk da %1 sarj gidiyo. Bide bisey sorucam bu telefonun arka kapaginda bi imei,sen falan yaziyo ordaki yazi siliniyo siyahlik gidiyo beyaz oluyo bisey olurmu ondan ?

O bandı çıkarıp kutuya koy. Bir şey olmaz ama telefonda durmasına gerek yok.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bekletiyorum 1 saat falan niye boyle anlamadim daha batarya kendini toplamadimi napti

Tabikide normal sen real racing 3 gibi bir oyunu pc grafiklerinde mobil bir cihazda oynarsan o s800 işlemci sana en değerli hazinesini nasıl sunacak. Bende de oyle oluyor adeta sömürüyor :D

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Battery saver programını kaldırın. Bu programların batarya koruduğu falan yok aksine sömürüyor.
Battery saver kaldırıdıktan sonra Clean master yükleyin ve gereksiz dosya temizliği yapın.

Hocam clean master ve clean master security programlarının ikisini de kurdum.Bunlar güvenilir uygulamalar değil mi?Kusura bakma acemi olduğumdan soruyorum 😄

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ilk onu kurmuştum aslında ama programda diğeri de kurulmalı diyince onu da kurdum 😄 herhangi bir zararı olur mu ki?

Ekstra yük olur cihaza. Gereksiz. Cihaz kaldırır elbette ama her program, bildiğiniz gibi telefona kurulurken değişik izinler istiyor. Ve izin verip kuruyorsunuz. Cihazda bu izinleri kullanıp kafasına göre hareket ediyorlar. Hem gereksiz şarj tüketiyorlar hem de laglara sebep oluyorlar.

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekstra yük olur cihaza. Gereksiz. Cihaz kaldırır elbette ama her program, bildiğiniz gibi telefona kurulurken değişik izinler istiyor. Ve izin verip kuruyorsunuz. Cihazda bu izinleri kullanıp kafasına göre hareket ediyorlar. Hem gereksiz şarj tüketiyorlar hem de laglara sebep oluyorlar.

Anladım eyvallah sağ olasın