LG G2 Kullanıcıları Kulübü

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Go Launcher Yükledim Kullandığım Tema'da K-Iron

Hava Durumuda Go Waether EX'da Var

Ayrıca Geçiş Efektleri Filan Muhteşem

Herhangi Bir Kasılma Olmadı Hiç , Batarya Tüketim Konusunda Kayda Değer Bir Artış Gözlemlemedim Default Şekildeki ile Aynı Gibi Ayrıca Madem G2 Var Bu Tip Özelleştirmeler Çok Rahat Yapılabilir Performans Telefonu Sonuçta
ben o go launcher yüzünden telefonuma format attım bela oldu (galaxy w) şimdi sıcak bakamıyorum malasef ona ama teşekkür ederim bilgiler için :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Clean master yeterli,battery doctor'a gerek yok zaten hemen hemen aynı işleri yapıyorlar. Cm security'i de çok gerekli sayılmaz. Clean master, telefonda lag'a sebep olan her şeyi temizledi yağ gibi benim telefonum da =)
dedim yeni ya tel korunaklı olsun :D baterry doctor şarjı ayarlıyor hızlı şarj yavaş şarj gibi özellikleri var cm securityde hem web olsun hemde uygulamalarda tarama yapıyor içim rahat olsun die kurdum tabi ücretsiz bide o yanıda var :d ilerde sorun oluşursa recovery yaparım yedekledim telimi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dun lg canli destek servisine kitkat guncellemesi hakkinda bilginiz var midiye sordugumda oyle bir guncellemeden haberimiz yok lg sayfamizi takip edin dediler :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
ben o go launcher yüzünden telefonuma format attım bela oldu (galaxy w) şimdi sıcak bakamıyorum malasef ona ama teşekkür ederim bilgiler için :D

Ben Bir Sorunla Karşılaşmadım Açıkçası , Kaldırmak İstediğim Zaman da Çok Rahat Kalıntısız Bir Şekilde Kaldırdım . 1 Şans Daha Hakkı Vardır Ya Galaxy W 'den Sonra Teknoloji Çok Gelişti :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

dedim yeni ya tel korunaklı olsun :D baterry doctor şarjı ayarlıyor hızlı şarj yavaş şarj gibi özellikleri var cm securityde hem web olsun hemde uygulamalarda tarama yapıyor içim rahat olsun die kurdum tabi ücretsiz bide o yanıda var :d ilerde sorun oluşursa recovery yaparım yedekledim telimi :D
bu arda galaxy w yuda virüsten kaybettim tel şaçma sapan işler yapıyordum format atmama rağmen hiç atmamışım gibi oluyordu rom bile kabul etmiyordu bu telefona bişey olmasın die bu kadar eminiyetli davranayım die bu uygulamaları kurdum tedbiri mekan hesabı :D

Ben Bir Sorunla Karşılaşmadım Açıkçası , Kaldırmak İstediğim Zaman da Çok Rahat Kalıntısız Bir Şekilde Kaldırdım . 1 Şans Daha Hakkı Vardır Ya Galaxy W 'den Sonra Teknoloji Çok Gelişti :)
haklısın hocam eğer sıkılırsam lg arayüzünden yaparım sizin gül hatrınıza bir şansı haketti kereta (go launcher ) :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonda watsapp yüklü fakat orada gözükmüyor nasıl gözükmesini sağlayabilirim

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
725880230.png

AVEA 3G test

telefonda watsapp yüklü fakat orada gözükmüyor nasıl gözükmesini sağlayabilirim
oradan kastınız ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
eklemeyi unuttum hattım normaldi yedek micro yerine kırdırdım hani şebeke sorunu olur mu diyenler için ekledim bunu

Benim de kırıktı micro sim çıkarttırdım. Hiç farkı yok. 15mbps 3G hızım var evin içinde. =)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
En iyi 3g ve wifi cekim gucune sahip telefon diyebilirim. Benim evim bodrum da (sehir olarak bodrum degil :P) ve hicbir aksama olmadan rahat rahat baglanabiliyorum hem 3g ye hem wifiye. Bir onceki telefonum da 3g sifira dusuyordu.

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizce micro sim e geçmeli miyiz bi farkı falan var mı pek bi bilgisizim bu konuda

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sizce micro sim e geçmeli miyiz bi farkı falan var mı pek bi bilgisizim bu konuda
micro sim yeni çıkarılan telefolara ait bi özellik yani alandan tasarruf o koca simde içindeki çipimsi yer lazım dimi bize geri kalan ne boş üreticilerde bu standartlara göre yani ufaltarak üretim yapıyor ileride akıllı telefon alınca mecbur kalacan yani :d

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Go Launcher Yükledim Kullandığım Tema'da K-Iron

Hava Durumuda Go Waether EX'da Var

Ayrıca Geçiş Efektleri Filan Muhteşem

Herhangi Bir Kasılma Olmadı Hiç , Batarya Tüketim Konusunda Kayda Değer Bir Artış Gözlemlemedim Default Şekildeki ile Aynı Gibi Ayrıca Madem G2 Var Bu Tip Özelleştirmeler Çok Rahat Yapılabilir Performans Telefonu Sonuçta

Neden poweramp kullanıyon deneyımlerıme gore kendı muzık caları daha iyi ses veriyor tabi ekolayzer ile oynamayı seviyosan o baska

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Neden poweramp kullanıyon deneyımlerıme gore kendı muzık caları daha iyi ses veriyor tabi ekolayzer ile oynamayı seviyosan o baska

Kendi Müzik Çalarıyla Kıyaslamadım Açıkçası Sürekli 40MB üzeri RAM'ımda Yer Tuttuğu İçin Kaldırmıştım . Bi Daha Denicem Şimdi

Ayrıca Son Halide Böyle Telefonumun

x8M6MV.png

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
micro sim yeni çıkarılan telefolara ait bi özellik yani alandan tasarruf o koca simde içindeki çipimsi yer lazım dimi bize geri kalan ne boş üreticilerde bu standartlara göre yani ufaltarak üretim yapıyor ileride akıllı telefon alınca mecbur kalacan yani :d

G2 telefonum var zaten dostum :))

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
PowerAMP ile G2'nin Müzik Çalarını 10'dan Fazla Dosyada Denedim Açıkçası Pek Bir Fark Yok Gibi Gerçekten .!

Alalı Kaç Ay Oldu Biraz Daha Seviyorum Bu Telefonu Her Defasında

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben quickwindow kullaniyorum gayet güzel hem arkayı hem önü koruyor,ya quickwindow ya da slim armor kullanmak en iyisi bence gerisi boş.

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Böyle güzel bir telefonu komple kılıf ile sarmak bana çok cazip gelmiyor açıkçası.. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Kendi Müzik Çalarıyla Kıyaslamadım Açıkçası Sürekli 40MB üzeri RAM'ımda Yer Tuttuğu İçin Kaldırmıştım . Bi Daha Denicem Şimdi

Ayrıca Son Halide Böyle Telefonumun

x8M6MV.png
temanın adı ne? nova , apex filanla mı yapılıyor yoksa telin teması mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5 incten fazlasını kullanamayacak biri olarak, yeni arayüzle çıkacağı iddia edilen s5, sıfıra yakın çerçeveyle geleceği tahmin edilen z2 veya adı belli olmayan htc one 2(?)yi beklemeli miyim? G3 de beklenecekler listesinde fakat çıkması mayıs, tr geliş tarihi daha da geç.. Ayrıca iki bin tlnin üstüne çıkmak istemiyorum. Yoksa yarın gidip bir Lg G2 mi almalıyım? Yardım edin lütfen, teşekkürler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Abi o zaman ben muğladaki interneti öpüp de başıma koyayım. 25mbit/sn yi görüyorum yerine göre...

Avea mısın? Ben şehir merkezine uzağım da biraz ondan böyle sonuç aldım. Yoksa 4 kat daha hızlı olduğu yerler var.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avea mısın? Ben şehir merkezine uzağım da biraz ondan böyle sonuç aldım. Yoksa 4 kat daha hızlı olduğu yerler var.

Hayır turkcell benim hat. Şahsen 25mbit in üstünü hiçbir yerde göremedim. İstanbula gittiğimde de ölçtüm. Gerçi sabiha gökçen de ölçmüştüm. Oradaki daha kötü. Sanırım baz istasyonu başına düşen kullanıcı sayısı ile alakalı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayır turkcell benim hat. Şahsen 25mbit in üstünü hiçbir yerde göremedim. İstanbula gittiğimde de ölçtüm. Gerçi sabiha gökçen de ölçmüştüm. Oradaki daha kötü. Sanırım baz istasyonu başına düşen kullanıcı sayısı ile alakalı.

Turkcell daha iyidir tabi. Ben de bi ara merkezde ölçüm yapayım bakalım kaç çıkacak =)

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turkcell daha iyidir tabi. Ben de bi ara merkezde ölçüm yapayım bakalım kaç çıkacak =)

Valla ben de 2ay falan önce turkcell e geçtim aveadan :) onunla da aynı yerlerde ölçüm yapmıştım ama 16mbit civarındaydı.. Tabi heryerde aynı olacak diye bir kural yok. Aslında aveadan memnundum ama meslek icabı arazide oluyoruz genelde ve oralarda aveanın esamesi okunmuyor malesef. O yüzden geçtim.