S
SDN Okuru
SDN Okuru
korece yazılı uygulamalar sizde de varmıydı bende vardı ve ben sildim bi sorun çıkar mı
meraba arkadaşlar benim lg g2 min bir hoparlöründen ses geliyor ama diğerinden gelmiyor bide büyük oyun(most wanted,mc4,gta san) oynayınca telefon çok ısınıyor(eredeyse dokunamıyorsun)ve şarj çok hızlı bitiyor aynı sorunlar sizde de var mı
Benim telefon az ısınıyor. Öyle dokunulmayacak bir şey yok.
Benim telefon az ısınıyor. Öyle dokunulmayacak bir şey yok.
Yorulmak yok, yardım edebildiğim kadar ederim. Hizmette sınır tanımıyorum. =)kardeşim bu hareketli ekran resmi nasıl kapanıyo senide yoruyoz ama çok anlamadıgımız ıcın
Yorulmak yok, yardım edebildiğim kadar ederim. Hizmette sınır tanımıyorum. =)
Ben yükledim ancak bu program fake. AKK'dan dolayı 3mbps'e düşen internet hızımı 7mbps olarak gösteriyor. 3G'de de 3mbps gösterdi. Halbuki 3G hızım ttnet'ten daha iyi.
Nexus 4 kullanıyorsanız tabi ki G2 daha iyi, o yüzden tavsiye ederiz. Nexus 5 de düşünebilirsiniz.
Üşenmedim, ttnet hız testi sayfasından 3g yi test ettim.. Buyrun
Tekrar test ettim, hem ttnet hem ookla ile bu kez 3G yakın değerler çıktı ancak ev interneti akk'dan dolayı 3mbps'e düştüğüne eminim zaten pc'de maks. 400kb/sn'yi görebiliyorum. Ancak ookla 7mbps gösterdi. Sebebini ben de anlamadım. Uygulama tutarsız davranıyor sanki.
Evdeki interneti Pc de ya da wifi ile ttnet sitesinden test eder misin bir de?.. Hakikaten ilginç..
arkadaşlar sizce 16 gb versiyonu 1350 tl ye alınır mı ?
beyler lg g2 için ne zaman 4.4 dağtılmaya başlancak bilgisi olan var mı ?
merhaba arkadaslar lgg2 sahibiyim sim kart degistirdim butun ayarlar gitti masa ustundeki yerlesimlerim fln bunlari geri almanin geri yolu yokumu oyle bisey okumustum ama bulamadim yardimci olurmusunuz
beyler telefondan memnunmusunuz gerci bende htc one var gayet memnunum ama bir sormak istedim