LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
korece yazılı uygulamalar sizde de varmıydı bende vardı ve ben sildim bi sorun çıkar mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaşlar benim lg g2 min bir hoparlöründen ses geliyor ama diğerinden gelmiyor bide büyük oyun(most wanted,mc4,gta san) oynayınca telefon çok ısınıyor(eredeyse dokunamıyorsun)ve şarj çok hızlı bitiyor aynı sorunlar sizde de var mı

ayti_QJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorum olacaktı.bazı oyunlarda şu sanal tuşlar varya onlar kayboluyordu.yani tam olarak kaybolmuyordu küçük nokta halini alıyordu.şimdi öyle olan oyunlarda bile normal şekilde duruyor kaybolmuyor.acaba bi ayarını mı bozdum ne yaptım bilmiyorum.bi fikriniz var mı nereden düzeltebilirim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
meraba arkadaşlar benim lg g2 min bir hoparlöründen ses geliyor ama diğerinden gelmiyor bide büyük oyun(most wanted,mc4,gta san) oynayınca telefon çok ısınıyor(eredeyse dokunamıyorsun)ve şarj çok hızlı bitiyor aynı sorunlar sizde de var mı

Arastirin biraz. Soldaki mikrofon sagdaki hoparlor. Milyon kere soyledik bunu.

Her buyuk oyun isindirir telefonu. Grafik yogunlugu vs. Sebebiyle telefon cok fazla efor harcar. Sarj tabii ki cabuk biticek. Saatlerce oyun oynayabilecegin bir telefon daha uretilmedi :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim telefon az ısınıyor. Öyle dokunulmayacak bir şey yok.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
kardeşim bu hareketli ekran resmi nasıl kapanıyo senide yoruyoz ama çok anlamadıgımız ıcın :)
Yorulmak yok, yardım edebildiğim kadar ederim. Hizmette sınır tanımıyorum. =)
jume6y2a.jpg
nyhejaty.jpg
e7unaqug.jpg

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben yükledim ancak bu program fake. AKK'dan dolayı 3mbps'e düşen internet hızımı 7mbps olarak gösteriyor. 3G'de de 3mbps gösterdi. Halbuki 3G hızım ttnet'ten daha iyi.

Nexus 4 kullanıyorsanız tabi ki G2 daha iyi, o yüzden tavsiye ederiz. Nexus 5 de düşünebilirsiniz.

Üşenmedim, ttnet hız testi sayfasından 3g yi test ettim..:) Buyrun
y8a5y6en.jpg

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Çok Isınıyor Veya Pek Isınmıyor Diyen Arkadaşlar CPU-Z ile Oyundan veya Uygulamadan Çıkar Çıkmaz

Battery Sıcaklığını Paylaşabilirmi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Üşenmedim, ttnet hız testi sayfasından 3g yi test ettim..:) Buyrun
y8a5y6en.jpg

Tekrar test ettim, hem ttnet hem ookla ile bu kez 3G yakın değerler çıktı ancak ev interneti akk'dan dolayı 3mbps'e düştüğüne eminim zaten pc'de maks. 400kb/sn'yi görebiliyorum. Ancak ookla 7mbps gösterdi. Sebebini ben de anlamadım. Uygulama tutarsız davranıyor sanki.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tekrar test ettim, hem ttnet hem ookla ile bu kez 3G yakın değerler çıktı ancak ev interneti akk'dan dolayı 3mbps'e düştüğüne eminim zaten pc'de maks. 400kb/sn'yi görebiliyorum. Ancak ookla 7mbps gösterdi. Sebebini ben de anlamadım. Uygulama tutarsız davranıyor sanki.

Evdeki interneti Pc de ya da wifi ile ttnet sitesinden test eder misin bir de?.. Hakikaten ilginç..

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizce 16 gb veriyonu 1350 tl ye alınır mı ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evdeki interneti Pc de ya da wifi ile ttnet sitesinden test eder misin bir de?.. Hakikaten ilginç..

Uygulamada sorun yokmuş. TTNET'in çakallığı. PC'den test ettim yine 7mbps çıktı. aslında 8mbps olması lazım ama evim merkeze uzak biraz bunu ona bağlıyorum.
TTNET; interneti kullanırken akk'dan dolayı hız sınırı uyguluyor ama aynı sınırı hız testinde uygulamıyor uyanık..

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kendin demişsin büyük oyunlar oynuyorum diye bu oyunlardan sonra ısınması ve şarjının çabuk bitmesi normaldir.

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizce 16 gb versiyonu 1350 tl ye alınır mı ?

EzeLL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaslar lgg2 sahibiyim sim kart degistirdim butun ayarlar gitti masa ustundeki yerlesimlerim fln bunlari geri almanin geri yolu yokumu oyle bisey okumustum ama bulamadim yardimci olurmusunuz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
merhaba arkadaslar lgg2 sahibiyim sim kart degistirdim butun ayarlar gitti masa ustundeki yerlesimlerim fln bunlari geri almanin geri yolu yokumu oyle bisey okumustum ama bulamadim yardimci olurmusunuz

Daha önce yedek alsaydınız olurdu. Bunu iş işten geçtikten sonra sorduğunuza göre şimdilik yok. Bundan sonra yaptıklarınızı yedeklerseniz eğer başınıza bir daha böyle bir şey geldiği takdirde geri alabilirsiniz.

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler telefondan memnunmusunuz gerci bende htc one var gayet memnunum ama bir sormak istedim

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bende cuma gunu ıtıbarı ıle kapalı kutu 16 gb black modeli ile aranızdayım 1100 tl ye aldım :)
önerınız varmıdır ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

alınık Spigen SGP LG G2 Case Slim Armor renk mavi :)

T.Yapici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar fotoğraflara veya uygulamalara sifre koyabileceğim bi program varmı ? Yada telefonun kendi böyle bir özelliği ?