LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben galiba yanlıs yaptım ya pc suitede yükseltme hatalarını geri yükle diye birsey vardı onu tıkldım yüklüyor suan ama yanlıs birseymı yaptım

Hayir dostum. Sadece telefonun güncellendiğinde eğer bariz hatalar veya küçük hatalarla yüklenmişse senin yaptığın şeyi yükleyip hatalari giderebilirsin. Bir problem yok ;)

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SuperModHayir dostum. Sadece telefonun güncellendiğinde eğer bariz hatalar veya küçük hatalarla yüklenmişse senin yaptığın şeyi yükleyip hatalari giderebilirsin. Bir problem yok

kardeşim blother Lg support toll dan yap demişte ben pc suiteden yaptım ondan acaba yanlısmı yaptım diyorum yükseltme hatalarını geri yükle diye birsey yüklüyor suan :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SuperModHayir dostum. Sadece telefonun güncellendiğinde eğer bariz hatalar veya küçük hatalarla yüklenmişse senin yaptığın şeyi yükleyip hatalari giderebilirsin. Bir problem yok

kardeşim blother Lg support toll dan yap demişte ben pc suiteden yaptım ondan acaba yanlısmı yaptım diyorum yükseltme hatalarını geri yükle diye birsey yüklüyor suan :)

Sorun degil. Support tooldan hic oyle bisey yapmadigim icin bilmiyorum aciksasi. Eger bir sorun olursa tekrar yazabilirsin :)

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acaba yüklüyormu onuda anlamadım ya tlfnda herhangi bir işlem yok ekranda sadece yüklüyor diiyor okadar :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SuperMod Sorun degil. Support tooldan hic oyle bisey yapmadigim icin bilmiyorum aciksasi. Eger bir sorun olursa tekrar yazabilirsin :)

tamam kardeşim teşekkür ederim bu uygulama birseyi silermi tlfndan yüklenen uygulama flan suan bir hareketlilik göremiyorum tlfnda gerci ama bu işlem uzun sürüyor galiba

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
acaba yüklüyormu onuda anlamadım ya tlfnda herhangi bir işlem yok ekranda sadece yüklüyor diiyor okadar :)

SuperMod Sorun degil. Support tooldan hic oyle bisey yapmadigim icin bilmiyorum aciksasi. Eger bir sorun olursa tekrar yazabilirsin :)

tamam kardeşim teşekkür ederim bu uygulama birseyi silermi tlfndan yüklenen uygulama flan suan bir hareketlilik göremiyorum tlfnda gerci ama bu işlem uzun sürüyor galiba

İşlem uzun sürüyor dostum. Bu arada benim pc suite'te böyle bi ayar görmeyince sizi mobile support tool'a yönlendirdim ama siz doğru yoldasınız merak etmeyin. =)

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bloother İşlem uzun sürüyor dostum. Bu arada benim pc suite'te böyle bi ayar görmeyince sizi mobile support tool'a yönlendirdim ama siz doğru yoldasınız merak etmeyin. =)

tamam kardeşim işlem tamamlandı ben format atıp silecek uygulamalaruı sandım ama oyle değilmiş heralde sorunları gideriyor suan kurulum bitti sükür :) heralde düzelmiştir :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bloother İşlem uzun sürüyor dostum. Bu arada benim pc suite'te böyle bi ayar görmeyince sizi mobile support tool'a yönlendirdim ama siz doğru yoldasınız merak etmeyin. =)

tamam kardeşim işlem tamamlandı ben format atıp silecek uygulamalaruı sandım ama oyle değilmiş heralde sorunları gideriyor suan kurulum bitti sükür :) heralde düzelmiştir :)

İnşaallah sorunların düzelmiştir. Bu arada güncelleştirmeleri kontrol et tekrar =)

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bloother İnşaallah sorunların düzelmiştir. Bu arada güncelleştirmeleri kontrol et tekrar =)

tam bakamadım kardeşim ama heralde düzelmiştir. baktım sıkıntı yok güncellemelerde ama birsey dikkatimi cekti az once arkadas geldi ondada var g2 kacak aldı radyolu falan adamın sarj %95 teydi ne zaman doldurdun dedim dün aksam dedi gece boyuda acık kalmıs ee ben bu sabah doldurdum tamam biraz konustum kullandım %92 ye düştü o ne kadar kullanmıs bilmiyorum ama su dikkatimi cekti gece boyunca uyku modunda bile kalsa % 3 falan sarj gidiyor onda hiç gitmemiş merak ettim

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam kulağınıza oturan başlıklar alıp deneyin. Mesela samsung'un yassı kulak silikonları olabilir belki.

Ya nerden bulabiliriz peki o silikonları varmıdır öyle satılan bildiğin bi yer vatanbilgisayar,teknosa gibi bi yer

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bloother İnşaallah sorunların düzelmiştir. Bu arada güncelleştirmeleri kontrol et tekrar =)

tam bakamadım kardeşim ama heralde düzelmiştir. baktım sıkıntı yok güncellemelerde ama birsey dikkatimi cekti az once arkadas geldi ondada var g2 kacak aldı radyolu falan adamın sarj %95 teydi ne zaman doldurdun dedim dün aksam dedi gece boyuda acık kalmıs ee ben bu sabah doldurdum tamam biraz konustum kullandım %92 ye düştü o ne kadar kullanmıs bilmiyorum ama su dikkatimi cekti gece boyunca uyku modunda bile kalsa % 3 falan sarj gidiyor onda hiç gitmemiş merak ettim

Bende de gitmiyor dostum gece boyu. Eğer açık uygulama bırakmazsan geve boyu gitmez. Benim cihaz 7 saat durduğu yerde %100'den aşağı düşmüyor. Wifi açık olduğu halde hem de.

Ya nerden bulabiliriz peki o silikonları varmıdır öyle satılan bildiğin bi yer vatanbilgisayar,teknosa gibi bi yer

Valla nerde satılır bilmiyorum. Orjinal telefon kutularından çıkıyor genelde.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sağolasın :D bakalım elime ulaşsında :D

Hayırlı olsun hocam. Teknosa'dan da ön sipariş ile 1400'e satıyorlar şuan. Siz nerden aldınız?

Teknosadan aldım :) sağolun bu arada

karşılaştırmaya gerek yok aslında :) nexus 5 performans canavarı olacak. ama ek uygulamaları siz bulmak zorunda kalacaksınız.
aynen öyle ama kamerada 8 MP olunca insan üzülüyor :/

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz once telefonuma gelen guncellemelerden bir kac tane ekran goruntusu aldim

aja7azes.jpg

y6e7eqa8.jpg

a4anete7.jpg

4u6eza5y.jpg

aba7yjuj.jpg

ystipi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar telefon arayışındayım. LG G2de karar kılsamda şu ses açıp kapama tuşlarının arkada olması beni rahatsız etti diyebilirim. Sizde de rahatsız olan var mı? Ya biraz daha bekleyeceğim yada G2de karar kılıp LG'ye geçeceğim. Çünkü s4 almayı planlıyordum uzun süredir. Ama bir türlü nasip olmadı.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon arayışındayım. LG G2de karar kılsamda şu ses açıp kapama tuşlarının arkada olması beni rahatsız etti diyebilirim. Sizde de rahatsız olan var mı? Ya biraz daha bekleyeceğim yada G2de karar kılıp LG'ye geçeceğim. Çünkü s4 almayı planlıyordum uzun süredir. Ama bir türlü nasip olmadı.

Arkadaki tuşlardan hiç bir sıkıntın olmasın. Zaten bir süre sonra alışıyosun. Mesela Knock On özelliğini (Ekrana 2 kere tıklayarak ekran kilidini açmak veya ekranı kilitlemek) elime aldığım tüm telefonlarda alışkanlıktan dolayı yapıyorum :D Arkadaki tuşları da aynı şekilde alışkanlıktan başka telefonlarda da deniyorum :laugh: Yani bir sıkıntı yaratmıyor. Hangisi kafana yatarsa onu almalısın bence. Şimdiden hayırlısı olsun :wink:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Kesinlikle çok kullanışlı. Alışınca çok güzel oluyor. Gerçi daha hiç ses için kullanmadım desem yeridir. Genelde ekran görüntüsü için ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum onları. =)

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaslar benim telefon geldi fakat kulaklik jakinin dibini oynatinca ses gidip geliyor sizde de boyle bir sorun var mi? Acaba sorun telefondami yoksa kulaklikta mi . Ona gore iade edicem.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar benim telefon geldi fakat kulaklik jakinin dibini oynatinca ses gidip geliyor sizde de boyle bir sorun var mi? Acaba sorun telefondami yoksa kulaklikta mi . Ona gore iade edicem.

Kulaklik tam oturmuyor az daha iteklemen gerekiyor olabilir mi acaba

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Tam ittirmemiş olabilir misiniz? Eğer ittirdiyseniz ve sorunluysa iade edin.

ystipi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaki tuşlardan hiç bir sıkıntın olmasın. Zaten bir süre sonra alışıyosun. Mesela Knock On özelliğini (Ekrana 2 kere tıklayarak ekran kilidini açmak veya ekranı kilitlemek) elime aldığım tüm telefonlarda alışkanlıktan dolayı yapıyorum :D Arkadaki tuşları da aynı şekilde alışkanlıktan başka telefonlarda da deniyorum :laugh: Yani bir sıkıntı yaratmıyor. Hangisi kafana yatarsa onu almalısın bence. Şimdiden hayırlısı olsun :wink:

Kafama yatan şu anlık LG ama işte o tuşlara alışabilir miyim diye düşündüm. Özellik olarakta LG daha üstün. Fiyatı da uygun

Kesinlikle çok kullanışlı. Alışınca çok güzel oluyor. Gerçi daha hiç ses için kullanmadım desem yeridir. Genelde ekran görüntüsü için ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum onları. =)

Peki fotoğraf çekerken parmağın kameranın üzerine gelmiyor mu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kafama yatan şu anlık LG ama işte o tuşlara alışabilir miyim diye düşündüm. Özellik olarakta LG daha üstün. Fiyatı da uygun

Peki fotoğraf çekerken parmağın kameranın üzerine gelmiyor mu

Hayır, ses kısma tuşuyla çekiyorum, kameraya denk gelmiyor. Kameranın konumu da oldukça iyi.

muratovsky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kırmızı kare içine aldığım yeri kaldırmanın yolu var mı, çok gereksiz benim için

xEzb8v.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben Teknosa'dan MHL kablo aldım ama sanırım cihaz desteklemiyor mu nedir? TV'ye görüntü aktaramadım. Bilgisi olan var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu hatayı alan oluyo mu markette?
yme5equh.jpg