LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonda olumsuz nokta yakaladım. Bunu neden yapmamışlar anlam veremedim. Birini arayıp ulaşamadığınızda tekrar dene, mesaj gönder seçenekleri çıkmıyor.

Gercekten buyuk bir sorunmus (!) :D şaka bi yana önemli şeyleri yapalim derken küçük ayrıntıları unutmuş gibiler. Neyse telefonumu seviyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar lg g2(16gb) paket içeriğinden kılıf çıkıyor mu ekstra para verip mi alıyoruz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hiçbir cihazın paket içeriğinden kılıf çıkmaz.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefonda olumsuz nokta yakaladım. Bunu neden yapmamışlar anlam veremedim. Birini arayıp ulaşamadığınızda tekrar dene, mesaj gönder seçenekleri çıkmıyor.

Hiiic dikkat etmemistim :) eksik bir ozellik aslinda

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bugün pek kullanmadım. 17saat 33dakika, pil durumu= %62 :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynen. Dışarı çıkarken %30 dahi olsa korkmadan çıkıyorum. =)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aynen. Dışarı çıkarken %30 dahi olsa korkmadan çıkıyorum. =)

SArj olmus olmamis pek takmiyorum. Birde bisi gordum. Internet sayfasinin fotosunu cekerken "cek" die bi secenek var ve bu sayfayi komple cekiyor. Bunu baska telefonda gormedim mesela :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet. Capture Plus. Açtığım konuda ondan da bahsedecektim ama unutmuşum. yakında capsli açıklarım o özelliği de =)

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
turkiye romuna güncelleme geldi arkadaşlar..

lg pc suite yüklüyse telefonu bağlayın, pc suite içinden güncellemeleri kontrol edin 10C sürümü çıkmış..

ağır iniyor, bakalım neler getirecek..

4.4 kitkat güncellemesi değil bilginiz olsun da..

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet. Capture Plus. Açtığım konuda ondan da bahsedecektim ama unutmuşum. yakında capsli açıklarım o özelliği de =)

Bilmeyen vardir muhakkak. Ve kopyalama panosu harika. Format cekilmedigi surece sanirim kopyalananlar saklaniyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bilmeyen vardir muhakkak. Ve kopyalama panosu harika. Format cekilmedigi surece sanirim kopyalananlar saklaniyor

Evet, bu olay Samsung Note serilerinde de var. En son kopyaladığın 10 resim ya da yazıyı depoluyor ve oradan istediğini seçip, istediğin yere yapıştırıyorsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lg pc suite yüklüyse telefonu bağlayın, pc suite içinden güncellemeleri kontrol edin 10C sürümü çıkmış..

Ben Almanya V10E yüklemiştim. Hangisi daha iyi bilemiyorum ama bağlayınca güncelleme görünmüyor doğal olarak. Bu sürümler arasındaki farkları, iyileştirmeleri detaylı olarak açıklayan bir site var mı?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Herhangi birsey yok bnde, guncel diyor,

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

O capture plus ozelliginde agir web sitelerini mesela bol fotografli sitelerini alamiyor. Hafiza yetersiz diyor halbuki 6 gb lik bos yer var :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bak tamamen fotoğraf reklam ama çekti bunu. :D
7agazy2u.jpg

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iste kucuk ayrintilar bazen insanin keyfini kacirir. :D teknik destek varsa bir sormak lazim nedendir diye.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Evet, bu olay Samsung Note serilerinde de var. En son kopyaladığın 10 resim ya da yazıyı depoluyor ve oradan istediğini seçip, istediğin yere yapıştırıyorsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben Almanya V10E yüklemiştim. Hangisi daha iyi bilemiyorum ama bağlayınca güncelleme görünmüyor doğal olarak. Bu sürümler arasındaki farkları, iyileştirmeleri detaylı olarak açıklayan bir site var mı?

ne yazık ki lg sürüm güncellemelerinin change log unu yayınlamıyor. ben 32 gblik sürümü kullanıyorum, güncelleme çıktı dedi lg pc suite, bağladım güncelledim, net birşey yok, ekranın knock on özelliği daha hassaslaşmış, ekranın pırpır yapması düzeltilmiş (artık daha az yapıyor) polaris güncellenmiş, kameranın iyi olduğunu söyleyenler var..

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ne yazık ki lg sürüm güncellemelerinin change log unu yayınlamıyor. ben 32 gblik sürümü kullanıyorum, güncelleme çıktı dedi lg pc suite, bağladım güncelledim, net birşey yok, ekranın knock on özelliği daha hassaslaşmış, ekranın pırpır yapması düzeltilmiş (artık daha az yapıyor) polaris güncellenmiş, kameranın iyi olduğunu söyleyenler var..

Ben alamadim bu guncellemeyi, tekrar tekrar denemelimiyim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benim cihazıma da güncelleme gelmemiş. Alanlar nasıl almış acaba merak ettm ?

Soyle bisey yaptim, guncelleme hatalarini duzelt die bi sey var, ismini yanlista hatirliyor olabilirim, ordan guncelleme acildi ama 10c filan yazmiyor, yazilim guncelleniyor diyor ve 15 dakikada %1 oldu, yanlis birseymi yapiyorum acaba :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Soyle bisey yaptim, guncelleme hatalarini duzelt die bi sey var, ismini yanlista hatirliyor olabilirim, ordan guncelleme acildi ama 10c filan yazmiyor, yazilim guncelleniyor diyor ve 15 dakikada %1 oldu, yanlis birseymi yapiyorum acaba :)

Onu ben 2 gün önce falan yapmıştım. Yanlış bir şekilde telefonun yazalımında hata görürsen mevcut yazılımı tekrar yüklüyor. Sanırım sen şuanda o işlemdesin :D Yani 10b yi tekrar yüklüyosun iptal edebilirsin bir sorun çıkmaz bizzat kendim denemiştim :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Onu ben 2 gün önce falan yapmıştım. Yanlış bir şekilde telefonun yazalımında hata görürsen mevcut yazılımı tekrar yüklüyor. Sanırım sen şuanda o işlemdesin :D Yani 10b yi tekrar yüklüyosun iptal edebilirsin bir sorun çıkmaz bizzat kendim denemiştim :D

Ahahaha bnde 10c sandim, ama 10c surumu bende gorunmuyor. Yapanlar nasil yapti benimde fikrim yok

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hiçbir fikrim yok. Benim hem almanya romu hem de rootlu olduğu halde böyle uyarı almadım.