LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
yeni bir telefon alabilirim bu aralar.

Z1 ile G2 32 gb arasındayım. ne dersiniz. G2'yi seçmeli miyim? Z1 al diyeniniz var mı?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
hocam sebebte belirtirsek daha faydalı olur benim için. sony kamera olarak cezbediyor. fakat g2 ile ilgili buradaki konulara da bakıyorum. baya özellikli bişey. ekran filan iyi. ama düşüş testlerine baktım. feci çatlıyordu :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hocam sebebte belirtirsek daha faydalı olur benim için. sony kamera olarak cezbediyor. fakat g2 ile ilgili buradaki konulara da bakıyorum. baya özellikli bişey. ekran filan iyi. ama düşüş testlerine baktım. feci çatlıyordu :)

Düşürme işi sanş işi hocam. Tasarım olarak, şıklık, yazılım desteği açısından Z1 daha iyidir. Hani bunun dışında dayanıklılık, su geçirmezlik, kamera falan da var. Ben olsam tereddütsüz Z1 alırım. Ekran olarak yan yana koyunca pek bi fark yok ikisi arasında.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Z1 deki o kasaya o ekran berbat. Daha buyuk ekran olabilirdi

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sony ye sicak bakan birisi deilim. Tarafsiz olamam.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Düşünmeden G2 al. Zevk işi ama inan o bahsettikleri şıklığın, görselliğin 10da 1ini göremedim Z1'de. Ekranın etrafındaki çerçeve iphone'dakinden beter. Ekran olarak aralarında çok fark var. Kişiselleştirme olarak dağlar kadar fark var. G2'de dedikleri gibi: yapabileceklerinin sınırı yok.. bir silikon kılıf tak güle güle kullan.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Düşünmeden G2 al. Zevk işi ama inan o bahsettikleri şıklığın, görselliğin 10da 1ini göremedim Z1'de. Ekranın etrafındaki çerçeve iphone'dakinden beter. Ekran olarak aralarında çok fark var. Kişiselleştirme olarak dağlar kadar fark var. G2'de dedikleri gibi: yapabileceklerinin sınırı yok.. bir silikon kılıf tak güle güle kullan.

Kamera olarak nasıl? memnun musunuz?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
şu an sony taraftarı değilim yav :) önceki telefonum s2 idi. hafif problemli bu aralar.

ne lg bilirim ne sony. sadece okuduklarım ve izlediğim bi iki şey. o yüzden kullananlara soruyorum.

yok mu hiç z1'i olan yav :v

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
şu an sony taraftarı değilim yav :) önceki telefonum s2 idi. hafif problemli bu aralar.

ne lg bilirim ne sony. sadece okuduklarım ve izlediğim bi iki şey. o yüzden kullananlara soruyorum.

yok mu hiç z1'i olan yav :v

Z1 i ynlis yrde ariyosun hocam burasi LG forumu :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
biliyorum yav.

ama fiyat olarak lg aklımda. bir arkadaşın da bu yönde ısrarları var :) g2 al diye.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet oyunu oynamak yuklemek ucretsiz mecbur degilsiniz ucret odemeye ama ilerlemek ve gelismek icin oyun ici ucret istiyor mesela yakit bitiyor 15 dk bekletiyor vs lakin cok zevkli oyun.

Oyunların hepsi öyle. Şu gamecih de bi gelişmedi gitti. Bazı oyunlarda işe yaramıyor. =))

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben paralel ithalat aldim resmi satis fiyati 1.499 iken 1.250 aldim tas gibide cihaz cikti bir problem yok

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şarj cihazı uyumlu olmayabiliyor diyorlar bu doğrumu ? garantisi varmı ? birde ürünü ilk sizmi açtınız ?

Evet ilk ben actim,hatta tr de satilanlarda sadece kutu var ustunde jelatin yok bunlarda ise hem jelatin hemde kutu yani kutusu jelatinle kapli,sarj cihazi avrupa icin uretilen sarjlardan ama sıkıntı yok kutunun icinden aparatta cikiyor donusturuyor yani.. gonul rahatligiyla alabilirsin..ozel pm atarsan hangi siteden aldigimida soyliyebilirim..

patlicanlidolma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G 2 almayi düşünüyodum bende ama şuan forumda bi konu var g2de herkesin telefonunda ghost ve ölü pixel oluyomuş serviside berbat ötesi diyolar şuan vazgeçmek üzereyim :D

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G 2 almayi düşünüyodum bende ama şuan forumda bi konu var g2de herkesin telefonunda ghost ve ölü pixel oluyomuş serviside berbat ötesi diyolar şuan vazgeçmek üzereyim :D

Direkt al yani ama LG Garantili olanından al paralel ithalat alma...(100 150 fark oynar en fazla)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Bende ve çevremde bu cihazı kullanan kimsede bu sorun yok. Cihazları her yerden almamak lazım. Teknosa da pek iyi sayılmaz ama en azından daha az sorunlu çıkma ihtimali var.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar 12 şubatta G2 alıcağımı duyurmuştum eğer G3 şubat sonuna türkiyeye gelirse G3 ilk alanı olmaktan gurur duyarım :D G2 ilk aldıgımda forumda bu konuyu açmıştım ama G2 kullanmak bana değil kardeşime nasipmiş , G3de bana olur umarım yoksa G2 alacağım bende tekrar