yeni bir telefon alabilirim bu aralar.
Z1 ile G2 32 gb arasındayım. ne dersiniz. G2'yi seçmeli miyim? Z1 al diyeniniz var mı?
hocam sebebte belirtirsek daha faydalı olur benim için. sony kamera olarak cezbediyor. fakat g2 ile ilgili buradaki konulara da bakıyorum. baya özellikli bişey. ekran filan iyi. ama düşüş testlerine baktım. feci çatlıyorduZ1 al hocam.
hocam sebebte belirtirsek daha faydalı olur benim için. sony kamera olarak cezbediyor. fakat g2 ile ilgili buradaki konulara da bakıyorum. baya özellikli bişey. ekran filan iyi. ama düşüş testlerine baktım. feci çatlıyordu![]()
kalite olarak nasıllar?Z1 deki o kasaya o ekran berbat. Daha buyuk ekran olabilirdi
Düşünmeden G2 al. Zevk işi ama inan o bahsettikleri şıklığın, görselliğin 10da 1ini göremedim Z1'de. Ekranın etrafındaki çerçeve iphone'dakinden beter. Ekran olarak aralarında çok fark var. Kişiselleştirme olarak dağlar kadar fark var. G2'de dedikleri gibi: yapabileceklerinin sınırı yok.. bir silikon kılıf tak güle güle kullan.
Kamera olarak nasıl? memnun musunuz?
şu an sony taraftarı değilim yavönceki telefonum s2 idi. hafif problemli bu aralar.
ne lg bilirim ne sony. sadece okuduklarım ve izlediğim bi iki şey. o yüzden kullananlara soruyorum.
yok mu hiç z1'i olan yav :v
biliyorum yav.
ama fiyat olarak lg aklımda. bir arkadaşın da bu yönde ısrarları varg2 al diye.
Bi tik daha ileriye taşıyalım olayi,ff6,hizli ve ofkeli6 yani ben cok begendim ama parali bi oyun parasizda yapilabiliyor lakin zaman istiyor ben tlfdan oyun oynamam sadece bu oyunu oynarim.
Ff6 ücretsiz ama?
Evet oyunu oynamak yuklemek ucretsiz mecbur degilsiniz ucret odemeye ama ilerlemek ve gelismek icin oyun ici ucret istiyor mesela yakit bitiyor 15 dk bekletiyor vs lakin cok zevkli oyun.
Bu paralari ne yapiyorlar acaba,milyoner oluyorlar falan =)Oyunların hepsi öyle. Şu gamecih de bi gelişmedi gitti. Bazı oyunlarda işe yaramıyor. =))
Bu telefonu paralel ithalat ile almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
şarj cihazı uyumlu olmayabiliyor diyorlar bu doğrumu ? garantisi varmı ? birde ürünü ilk sizmi açtınız ?Ben paralel ithalat aldim resmi satis fiyati 1.499 iken 1.250 aldim tas gibide cihaz cikti bir problem yok
şarj cihazı uyumlu olmayabiliyor diyorlar bu doğrumu ? garantisi varmı ? birde ürünü ilk sizmi açtınız ?
G 2 almayi düşünüyodum bende ama şuan forumda bi konu var g2de herkesin telefonunda ghost ve ölü pixel oluyomuş serviside berbat ötesi diyolar şuan vazgeçmek üzereyim![]()
G 2 almayi düşünüyodum bende ama şuan forumda bi konu var g2de herkesin telefonunda ghost ve ölü pixel oluyomuş serviside berbat ötesi diyolar şuan vazgeçmek üzereyim![]()
g3'ün daha söylentileri var. ne şubata çıkması![]()